Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
629
16.12.11 18:36

zabít zabít protiva urejpanej: Chudák Ján.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
16.12.11 18:37

Není nad to, když má chlap extrémně rád sám sebe… „Každej normální člověk, který má rád steak má rád medium“. Oni řekli, že mají rádi steak? Já miluju krvavý, ale přece nebudu nutit něco, co ostatní nemusí?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
16.12.11 18:44

ach jo to je teda lojza co má na všechno odpověď. On kritizovat může, ale když mu někdo něco řekne tak je nefér. A ten Ján nevím jestli je natolik taktní nebo tak omezenej že ty blbý narážky nechápe, znám lidi co tyhle dvojsmyslné narážky nechápou. Mám pocit že kdyby tomu rozuměl jistě by tomu ocasovi už něco řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
16.12.11 18:48
papavlinka33 píše:
ach jo to je teda lojza co má na všechno odpověď. On kritizovat může, ale když mu někdo něco řekne tak je nefér. A ten Ján nevím jestli je natolik taktní nebo tak omezenej že ty blbý narážky nechápe, znám lidi co tyhle dvojsmyslné narážky nechápou. Mám pocit že kdyby tomu rozuměl jistě by tomu ocasovi už něco řekl.

já si myslím že nechtěl vyvolávat konflikt, vždyť už to by poslední den a nidky už toho joudu třeba neuvidí takže si myslím že to nechtěl řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.12.11 18:51

Tééda, to je sebevědomí, co?
Dům moc hezkej, menu parádní. Dala bych si všechno. Ale tím, jak si ty lidi znepřátelil, tak se jim prostě nezavděčil. Jeho chyba, možná mohl mít čtyřicet klacků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.12.11 18:52

Já myslím, že Ján je dost chytrej na to, aby držel pusu a myslel si své. Srážka s blbcem je o čumák, tak se spíš do toho nechtěl zamotat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
16.12.11 18:54

Je to nevychovanej trotl. Typickej macho, chudák jeho žena. Škoda mluvit. Škoda, že ta Daniela vyhrála tu medaili, jinak by mu dala míň.

Ještě k té pekařce, opět cukroví z kandovaného ovoce, ta snad neumí nic jiného (teda pardon, co jsem viděla, tak dělala i pařížské rohlíčky (resp. pracny) a ty jedny kornoutky). Já to říkala, ještě než začala, že to bude z kandovaného ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
16.12.11 18:56

Vladimír se choval jako debil a štve mě,že půlka výhry je jeho,nezasloužil si to,prej „každej normální člověk co má rád steak ho jí medium“ :cert: No to kdyby mi řekl,tak se s ním pěkně zhádám,ostatní to jeho chování zvládli,já bych si to líbit nenechala :zed: Všechno ví,zná,všude byl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.12.11 18:58

No, asi ma za kandovane ovoce prispevky jako za reklamu ;)

Jinak chlap byl cip jak rit, uplne me mrzi ze mu pipinka dala 10 bodu, vlezprdelka hnusna!!!!
Vsechno maso delal na jedne neumyte desce, jeste drevene :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.12.11 18:59
kristy84 píše:
Vladimír se choval jako debil a štve mě,že půlka výhry je jeho,nezasloužil si to,prej „každej normální člověk co má rád steak ho jí medium“ :cert: No to kdyby mi řekl,tak se s ním pěkně zhádám,ostatní to jeho chování zvládli,já bych si to líbit nenechala :zed: Všechno ví,zná,všude byl :cert:

Taky bych udelala pekne dusno… rekla bych mu to sdame, co rekl vcera te holce… „sis myslel, ze tu udelas medium a vsichni to sezereme? No nesezereme…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
16.12.11 19:08

Teda to je neco…koukala jsem teda za pochodu,ale takhle namachrovanyho bl..,bych teda chtela doma…jak se choval k hostum :nevim: kdyz dal do menu rybu tak musel pocitat ze ne vsichni to jedi a ze mu mely rict driv ze to nejedi?jak pak na to prijde ten co vari jako prvni…a mrazenej hrasek-byt na Daniely miste tak bych mu to dala pekne sezrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
16.12.11 19:11

teda já už toho samolibýho mistra nemám chuť komentovat, jen mě fakt mrzí, že na jeho úkor přišel o výhru Filip. Ale i tak bylo dobrý sledovat jeho kyselý výraz, když zjistil, že jeho vysoká gastronomie skončila na stejném stupni, jako kungpao od Daniely :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
16.12.11 19:38
papavlinka33 píše:
Prý nemá rád mraženou zeleninu a první koupil mražený hrášek, frajer, evidentně je to točeno v létě proč si nedal tu práci s čerstvým hráškem.
Pan doknalej, viděli jste jak odblaňoval to maso? a jakým nožem? kuchař by ho zabil.

Ten mražený hrášek mě taky dostal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.12.11 19:40

Uplně náhodou jsem narazila na vaši diskuzi, můžu se přidat?

• Citovat
  • Upravit
10017
16.12.11 19:45

Videla jsem po dlouhe dobe a z pana jsem neverila, mel velkou potrebu se nad ostatnima povysovat, hnus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí