Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31379
16.12.11 22:15

přesně, vyzkoušet menu…já asi nikdy nepochopím, jak tam někdo leze s jídlem, které nikdy nedělal a ještě to tam stokrát omílá. To jako čeká, že díky tomu dostane víc bodů (za odvahu?) nebo že budou shovívaví? :nevim: Já bych dělala jen prověřené a i tak bych se klepala, že to zrovna zvorám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
16.12.11 22:16
evick2 píše:
nejdřív bych asi tak týden šúrovala aby mi tam nemohli najít ani zrnko prachu nebo nečistoty, pak bych stokrát na rodině zkoušela menu a prostírání a nakonec bych musela vyřešit kam je na ten večer vystrnadit a ještě zařizovat v případě mužovo noční hlídání pro malého.. myslím že pro mojí rodinu by to bylo spíš trápení než co jiného :mrgreen:

Presne tak a jeste bych je na celej tyden co budu uklizet musela poslat pryc :mrgreen: protoze jinak by to bylo jako kdyby jsme vubec neuklizely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.12.11 22:24
evick2 píše:
nejdřív bych asi tak týden šúrovala aby mi tam nemohli najít ani zrnko prachu nebo nečistoty, pak bych stokrát na rodině zkoušela menu a prostírání a nakonec bych musela vyřešit kam je na ten večer vystrnadit a ještě zařizovat v případě mužovo noční hlídání pro malého.. myslím že pro mojí rodinu by to bylo spíš trápení než co jiného :mrgreen:

jo a nakonec bych to třeba spálila :lol:

• Citovat
  • Upravit
17058
16.12.11 22:52

Tak dnešní díl jsem viděla až teď na internetu…Vladimír se opravdu neumí chovat k hostům :twisted: :twisted: Bylo mi líto Jána,poznámky typu Ty jíš jen mleté maso byly naprosto nevhodné.Přála bych tu výhru Filipovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.12.11 14:03

Já sleduju spíš dopoledne, ani nevím, o kolik je to starší než ty novější díly.
Nejvíc mě vždycky nakrkne, když někdo „je zvyklý na tu babiččinu bramboračku“ a tahle prostě nebyla ono. Lidi nejsou vůbec na chutě pružní:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.12.11 14:08

Prosím kdo vyhrál v pátek? Děkuju

• Citovat
  • Upravit
31379
17.12.11 14:14

napůl vyhrála Daniela a mistr světa amoleta Vladimír :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.12.11 14:17
no.........ten ybl fakt hroznej
elanaa píše:
napůl vyhrála Daniela a mistr světa amoleta Vladimír :zed:
  • Citovat
  • Upravit
6569
17.12.11 14:24

Tak jsem popustila uzdu své fantazii a představila si sebe samu v Prostřeno. Myslím, že bych začala tím, že bych nakoupila tak polovinu věcí, než bych potřebovala, pokračovala nějakou drobnou kalamitou v kuchyni, přes připálený hlavní chod, až bych se dopracovala k tomu, že bych některého z hostí polila nápojem… Nenene, tam by mne nedostali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
17.12.11 17:27

Holky,mluvíte mi z duše,kdybych měla jít do Prostřeno,tak bych si snad najala úklidovou firmu,nebo šůrovala od rána do večera :zed: Stejně by si určitě někdo něco našel :zed: Menu bych si vyzkoušela tak,že bych ho řekla i s postupem klidně o půlnoci!A určitě bych neříkala něco jinýho u stolu a něco jinýho pak o samotě na kameru,já se těm lidem divim,že si neuvědomí,jak pak vypadají před národem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.12.11 18:08

Ono fakt kdo ví, jak je to doopravdy. Synovec se přihlásil do Ano, šéfe a vybrali ho. Pak prý při natáčení všecko brali dvakrát, jednou s pozitivní reakcí, jednou s negativní. Pak to dopadlo jak to dopadlo. Prostě jde hlavně o sledovanost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
17.12.11 18:46

To je taky pravda,kdo ví,jak je to doopravdy,každopádně tam nedají nic,co by člověk neřekl,že jo…A když vim,že to bude v televizi,tak si hodně rozmyslim,co řeknu,abych se pak nemusela stydět.Škoda,že tu není někdo,kdo by tam přímo byl,moc by mě zajímalo spoustu věcí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
17.12.11 22:06

Taky by mě zajímala živá zkušenost někoho účinkujícího… no taaak se nestyďte, kdo jste vařil v Prostřeno? :-)

Jinak je to fakt, dělají to jako reality show, dávají dohromady skupiny lidí aby si co nejmíň sedli, aby byly konflikty, spory, nebo dosadí do skupinky jednoho rejpala, prostě aby to bylo zajímavý… a ono je, jinak bysme na to nečučely :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.12.11 22:18
Tercie píše:
Taky by mě zajímala živá zkušenost někoho účinkujícího… no taaak se nestyďte, kdo jste vařil v Prostřeno? :-)Jinak je to fakt, dělají to jako reality show, dávají dohromady skupiny lidí aby si co nejmíň sedli, aby byly konflikty, spory, nebo dosadí do skupinky jednoho rejpala, prostě aby to bylo zajímavý… a ono je, jinak bysme na to nečučely :-D

Přesně tak,dělají to naschvál.. :mrgreen:
Já to Prostřeno úplně miluju..Vůbec jsem nevěděla,že tato diskuze existuje..To je fakt super :palec:
Jinak přesně,kdybych se tam přihlásila,tak bych naklidila a menu bych vyzkoušela tak 100-krát..Aby to bylo prostě dokonalé..
A taky by mě zajímala ta osobní zkušenost..Doufám,že se někdo takoví najde..

• Citovat
  • Upravit
15074
17.12.11 22:41

Já myslím, že hodně soutěžících se snaží o to mít to dokonalé. Ale pak je tam - ten nejí tohle, ten tamto, ten není zvyklý na tuhle úpravu .. a je to v háji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí