Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nemůžu z toho, když tam sedí, pomlouvají jídlo, jak je přesolené a podobně a nakonci mají úplně prázdný talíř ![]()
já jsem zvědavá na to Prostřeno ve 20h jak se hvězdy vytáhnou ![]()
dzarunka píše:
já jsem zvědavá na to Prostřeno ve 20h jak se hvězdy vytáhnou
a od kdy to budou dávat?
Tamtama píše:dzarunka píše:a od kdy to budou dávat?
Myslím od 20.prosince..
Silwinka87 píše:Tamtama píše:Myslím od 20.prosince..dzarunka píše:a od kdy to budou dávat?
jj od úterý
trochu se zpožděním ale nestíhám..Vladimír je debil …je mi líto Filipa..takovej milej a šikovnej kluk to bude jednou manžel ![]()
Já se na VIP Prostřeno asi dívat nebudu, nesnáším Krampola a tu jeho rachomejtli ožralou…
KPKristy píše:
Já se na VIP Prostřeno asi dívat nebudu, nesnáším Krampola a tu jeho rachomejtli ožralou…
No,to je fakt koza nechutná..Ale dívat se asi budu,jsem zvědavá,jak kdo uvaří… ![]()
Taky budu sledovat to VIP Prostřeno, jsem zvědavá, co budou vařit.
Oni tam budou Vašek s Janou? To se těším ![]()
Dneska jsem na netu dokoukala, jak vařili v týdnu. No to byla zase partička
Toho mladýho je mi líto, zrovna tomu by se to šiklo a jak už tady někdo psal, bude to jednou super manžel.
Největší debil = Vladimír, fakt debílek a takový to vyhraje
i když jen půlku. Jsem teda čuměla jakou má kost manželku - na těch obrazech, ty jo, po šesti dětech…
draga píše:
trochu se zpožděním ale nestíhám..Vladimír je debil …je mi líto Filipa..takovej milej a šikovnej kluk to bude jednou manžel
Že?Ten byl fakt úplně kouzelný..Mamka může být ráda,že ho má..
Ten si ale najde určitě nějakou vychcanou potvoru,která ho bude jen využívat!
Takový hodný kluk si normální babu nenajde..
Banny.J píše:
Jsem teda čuměla jakou má kost manželku - na těch obrazech, ty jo, po šesti dětech…
Třeba to byly fotky PŘED šesti dětma… ![]()