Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3540
19.12.11 18:59

já tedy doufám že když „jde po výhře“ že bude alespoň malinko soudná a nebude dávat achválně třeba jen 3 body nebo schválně vypichovat nedostatky aby i ostatním nechutnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.12.11 19:00
Starrky píše:
Tak já se k vám z dovolením připojím :)
Dnešní hostitelka teda měla velký sebevědomí, ale teda jídlo mě nijak moc neuchvátilo. No a to její obtažený tričko taky nic moc - podle mě by mohla být trošku soudná :think:

souhlasim.Celou dobu přemýšlím kde a jak a proč má takové sbevědomí.Nemá doma zrcadlo?Má zaplacené zajíčky co jí říkaj jak je sexy?Já bych jí dala,to by bylo něco pro mě:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
19.12.11 19:17
Kamča.dalmatinka píše:
Starrky píše:
Dnešní hostitelka teda měla velký sebevědomí, ale teda jídlo mě nijak moc neuchvátilo. No a to její obtažený tričko taky nic moc - podle mě by mohla být trošku soudná :think:
souhlasim.Celou dobu přemýšlím kde a jak a proč má takové sbevědomí.Nemá doma zrcadlo?Má zaplacené zajíčky co jí říkaj jak je sexy?Já bych jí dala,to by bylo něco pro mě:-D

No vidíš - ještě tam mohli vzít Tebe a to by bylo teprve veselo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.12.11 19:23
Starrky píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Starrky píše:
souhlasim.Celou dobu přemýšlím kde a jak a proč má takové sbevědomí.Nemá doma zrcadlo?Má zaplacené zajíčky co jí říkaj jak je sexy?Já bych jí dala,to by bylo něco pro mě:-D
No vidíš - ještě tam mohli vzít Tebe a to by bylo teprve veselo :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:to by bylo veselo ale asi né pro sexy slečnu:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.12.11 19:28

Holky, pamatujete si jak kdo hodnotil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.12.11 19:44

Už jsem to zjistila ze záznamu…nebyla jsem si jistá, kdo hodnotil nejméně a byla to paní učitelka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.12.11 19:50

To jo,ta byla fakt sexy v tom upnutym tričku :mrgreen:Já absolutně neodsuzuju lidi při těle,ale každej člověk by měl mít nějakou soudnost a podle toho se oblíkat :zed: Taky jsem moc zvědavá,jak bude hodnotit dál,když říkala,že půjde po výhře a dneškem to zdaleka nekončí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
19.12.11 19:54

mrkla jsem na ukázky a Jindřiška teda 8o :roll: bude se do nich navážet,bude konfliktní a prej nemá ráda špenát a pak říká,že do něj dává česnek a poté to okecává :lol: nebude u nikoho v oblibě a ani se jim nedivím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.12.11 19:59

Jindřiška bude divná, ale líbí se mi na ni, že upřímně řekla, že jde po výhře, že žádné nové kamarády nehledá, jen spolusoutěžící :palec:
Takže víme, co od ní očekávat, narozdíl od některých kteří říkají jak se těší na nové lidi a jdou to jen zkusit, protože do soutěže se sami nepřihlásili.

Příspěvek upraven 19.12.11 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.12.11 19:59
evick2 píše:
já tedy doufám že když „jde po výhře“ že bude alespoň malinko soudná a nebude dávat achválně třeba jen 3 body nebo schválně vypichovat nedostatky aby i ostatním nechutnalo

Já myslím, že právě bude. Ale doufám, že nevyhraje. Ty špízy byly fakt suchý i přes obrazovku…

A taky mě dostala ta mladá blondýnka, která přišla v šusťákových kalhotách :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
19.12.11 20:01
KPKristy píše:
evick2 píše:

Já myslím, že právě bude. Ale doufám, že nevyhraje. Ty špízy byly fakt suchý i přes obrazovku…

A taky mě dostala ta mladá blondýnka, která přišla v šusťákových kalhotách :roll: :nevim:

to jsem si taky říkala,že tam jde v šusťákovce 8o a u Jindřiš v bytě teda fakt přeplácaný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
19.12.11 20:03
kristy84 píše:
To jo,ta byla fakt sexy v tom upnutym tričku :mrgreen:Já absolutně neodsuzuju lidi při těle,ale každej člověk by měl mít nějakou soudnost a podle toho se oblíkat: Taky jsem moc zvědavá,jak bude hodnotit dál,když říkala,že půjde po výhře a dneškem to zdaleka nekončí…

Taky jsem si říkala, že tam má pneumatiku jak blázen a nosí jenom uplá trička 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.12.11 20:06

A co se týče toho jejího oblékání, máme u nás podobnou paní hospodskou :lol: co se týká oblékání a postavy…a víte jak to chlapi mají rádi? Ona z faldíků udělá přednost a jsou spokojeni všichni. Říkají, že ženská bez bříška je jeko hrníček bez ouška…

Příspěvek upraven 19.12.11 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
19.12.11 20:06
MUFICE píše:
kristy84 píše:
To jo,ta byla fakt sexy v tom upnutym tričku :mrgreen:Já absolutně neodsuzuju lidi při těle,ale každej člověk by měl mít nějakou soudnost a podle toho se oblíkat: Taky jsem moc zvědavá,jak bude hodnotit dál,když říkala,že půjde po výhře a dneškem to zdaleka nekončí…

Ono to spíš vypadalo, že upnutý tričko má hlavně kvůli velkýmu výstřihu, protože ve volným tričku by její vnady tolik nevynikly - když chtěla soutěžit se samýma chlapama, aby mohla používat ženský zbraně :mrgreen:

Taky jsem si říkala, že tam má pneumatiku jak blázen a nosí jenom uplá trička 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
19.12.11 20:08
evick2 píše:

Obávám se,že přesně tohle bude dělat.To bude ta její tvrdost a „hlad po výhře“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky