Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já tedy doufám že když „jde po výhře“ že bude alespoň malinko soudná a nebude dávat achválně třeba jen 3 body nebo schválně vypichovat nedostatky aby i ostatním nechutnalo
Starrky píše:
Tak já se k vám z dovolením připojím
Dnešní hostitelka teda měla velký sebevědomí, ale teda jídlo mě nijak moc neuchvátilo. No a to její obtažený tričko taky nic moc - podle mě by mohla být trošku soudná
souhlasim.Celou dobu přemýšlím kde a jak a proč má takové sbevědomí.Nemá doma zrcadlo?Má zaplacené zajíčky co jí říkaj jak je sexy?Já bych jí dala,to by bylo něco pro mě:-D
Kamča.dalmatinka píše:Starrky píše:souhlasim.Celou dobu přemýšlím kde a jak a proč má takové sbevědomí.Nemá doma zrcadlo?Má zaplacené zajíčky co jí říkaj jak je sexy?Já bych jí dala,to by bylo něco pro mě:-D
Dnešní hostitelka teda měla velký sebevědomí, ale teda jídlo mě nijak moc neuchvátilo. No a to její obtažený tričko taky nic moc - podle mě by mohla být trošku soudná
No vidíš - ještě tam mohli vzít Tebe a to by bylo teprve veselo
![]()
Starrky píše:Kamča.dalmatinka píše:No vidíš - ještě tam mohli vzít Tebe a to by bylo teprve veseloStarrky píše:souhlasim.Celou dobu přemýšlím kde a jak a proč má takové sbevědomí.Nemá doma zrcadlo?Má zaplacené zajíčky co jí říkaj jak je sexy?Já bych jí dala,to by bylo něco pro mě:-D
Dnešní hostitelka teda měla velký sebevědomí, ale teda jídlo mě nijak moc neuchvátilo. No a to její obtažený tričko taky nic moc - podle mě by mohla být trošku soudná![]()
Už jsem to zjistila ze záznamu…nebyla jsem si jistá, kdo hodnotil nejméně a byla to paní učitelka. ![]()
To jo,ta byla fakt sexy v tom upnutym tričku
Já absolutně neodsuzuju lidi při těle,ale každej člověk by měl mít nějakou soudnost a podle toho se oblíkat
Taky jsem moc zvědavá,jak bude hodnotit dál,když říkala,že půjde po výhře a dneškem to zdaleka nekončí…
mrkla jsem na ukázky a Jindřiška teda
bude se do nich navážet,bude konfliktní a prej nemá ráda špenát a pak říká,že do něj dává česnek a poté to okecává
nebude u nikoho v oblibě a ani se jim nedivím ![]()
Jindřiška bude divná, ale líbí se mi na ni, že upřímně řekla, že jde po výhře, že žádné nové kamarády nehledá, jen spolusoutěžící ![]()
Takže víme, co od ní očekávat, narozdíl od některých kteří říkají jak se těší na nové lidi a jdou to jen zkusit, protože do soutěže se sami nepřihlásili.
Příspěvek upraven 19.12.11 v 20:01
evick2 píše:
já tedy doufám že když „jde po výhře“ že bude alespoň malinko soudná a nebude dávat achválně třeba jen 3 body nebo schválně vypichovat nedostatky aby i ostatním nechutnalo
Já myslím, že právě bude. Ale doufám, že nevyhraje. Ty špízy byly fakt suchý i přes obrazovku…
A taky mě dostala ta mladá blondýnka, která přišla v šusťákových kalhotách
![]()
KPKristy píše:evick2 píše:
já tedy doufám že když „jde po výhře“ že bude alespoň malinko soudná a nebude dávat achválně třeba jen 3 body nebo schválně vypichovat nedostatky aby i ostatním nechutnaloJá myslím, že právě bude. Ale doufám, že nevyhraje. Ty špízy byly fakt suchý i přes obrazovku…
A taky mě dostala ta mladá blondýnka, která přišla v šusťákových kalhotách![]()
to jsem si taky říkala,že tam jde v šusťákovce
a u Jindřiš v bytě teda fakt přeplácaný ![]()
kristy84 píše:
To jo,ta byla fakt sexy v tom upnutym tričkuJá absolutně neodsuzuju lidi při těle,ale každej člověk by měl mít nějakou soudnost a podle toho se oblíkat: Taky jsem moc zvědavá,jak bude hodnotit dál,když říkala,že půjde po výhře a dneškem to zdaleka nekončí…
Taky jsem si říkala, že tam má pneumatiku jak blázen a nosí jenom uplá trička ![]()
A co se týče toho jejího oblékání, máme u nás podobnou paní hospodskou
co se týká oblékání a postavy…a víte jak to chlapi mají rádi? Ona z faldíků udělá přednost a jsou spokojeni všichni. Říkají, že ženská bez bříška je jeko hrníček bez ouška…
Příspěvek upraven 19.12.11 v 20:06
MUFICE píše:kristy84 píše:
To jo,ta byla fakt sexy v tom upnutym tričkuJá absolutně neodsuzuju lidi při těle,ale každej člověk by měl mít nějakou soudnost a podle toho se oblíkat: Taky jsem moc zvědavá,jak bude hodnotit dál,když říkala,že půjde po výhře a dneškem to zdaleka nekončí…
Ono to spíš vypadalo, že upnutý tričko má hlavně kvůli velkýmu výstřihu, protože ve volným tričku by její vnady tolik nevynikly - když chtěla soutěžit se samýma chlapama, aby mohla používat ženský zbraně
Taky jsem si říkala, že tam má pneumatiku jak blázen a nosí jenom uplá trička
evick2 píše:
Obávám se,že přesně tohle bude dělat.To bude ta její tvrdost a „hlad po výhře“