Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kohoutek
20.12.11 10:39

Tatranko, proč babochlapi? To je něco špatného?! Když se muž zajímá o to jak se postará o dítě, nebo když řeší s vámi manželské krize? To má dle tvého názoru chlap přijít jen z práce domů, dat ti pusu, pohladit dítě a sednout k Tv a tímto jeho povinnost končí? Většina chlapů neumí ani přebalit dítě, kdyby sem chodili, tak by se to naučili a nejen to! Dokázali by více vnímat ženu, jako takovou. A možná by jim to i více klapalo a bylo by tu méně těch negativních diskusí. :-)

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
20.12.11 10:40
Silwinka87 píše:
kometa32 píše:
Silwinka87 píše:
Noo,paní včera byla důležitá,jak kdyby vařila bůh ví co..Suverénka,která je přesvědčená,že vyhraje…Přitom grilovací koření a vegeta?To si myslím,že do takové soutěže nepatří..
Kolik vůbec měla paní ,,sexy'' bodů?Ten konec jsem nějak nestihla.. :D
No jsem zvědavá na dnešek…Jedno Prostřeno v 18.00 a druhé ve 20.00… :mrgreen: To je super… :potlesk:
Měla 25 bodů, ale já se přiznám, že vegetu velmi ráda používám taky :oops: :oops: :oops:
No dobře..Podle mě ji používá většina ženských při vaření..Ale dala to tam podle mě v úplně blbou dobu,do té polévky..Nacpe si hrnec zeleniny a masa a zasype to vegetou-proč?
25 bodů..Tak to asi paní nevyhraje..
Já jsem zvědavá,co bude dneska vařit ta brýlatá.. :think:

já jsem zvědavá na outfit Sexy paní :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6224
20.12.11 10:46

koukáte někdo ted dopoledne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.12.11 10:49

Och ta sebestřednost..každej chlap umí přebalit mimino, proboha to zvládne i malý dítě. Jen se musí chtít a pochybuju, že tomu dopomůže emimino…nic vracím se k tématu Prostřeno :lol: Kohoutek mě už neba… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
20.12.11 10:52
Kohoutek píše:
No vy jste hrozný drbny! Z vás mluví úplná dokonalost! Musím říci, že ten pořád mě docela nudí, už jen proto, že večer ho sleduje s nadšením manželka, takže v podvečer každý den stejný scénář!
Jo ale kdyby jste se tam přihlásili vy, tak to by mě panečku začalo bavit sledovat ten pořád! To by teprve mělo tu správnou atmosféru :mrgreen:

Když tě ten pořad nebaví, tak stačí vzít ovladač a Tv přepnout na jiný kanál :D Nebo můžeš jít dělat něco užitečnějšího třeba uvařit rodině :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.11 10:52

Mně nebaví na diskusi o Prostřeno výlevy, proč sem chodí ten či onen. Zapojím se zase, až to bude o Prostřeno. Zatím čau!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
20.12.11 10:53

Hodaka

No já taky…Určitě to bude zase nějaká špička.. :palec: :mrgreen:
Ale sebevědomí paní vůbec nechybí..Mě se líbilo,jak si posteskla,když chodily jen ty ženské.. :lol: A pak,jeden chlap..Aspoň něco :mrgreen:
A ten ji nakonec nejvíc kritizoval… :D

• Citovat
  • Upravit
Kohoutek
20.12.11 10:54

tatranko to sem nepatří, to si vyříkáme někdy jindy a v jiné diskusi, ano? :-)
Nechme tady vařiti a drbati :-D Ať mají na to holky klid.

• Citovat
  • Upravit
6224
20.12.11 10:55
KPKristy píše:
Mně nebaví na diskusi o Prostřeno výlevy, proč sem chodí ten či onen. Zapojím se zase, až to bude o Prostřeno. Zatím čau!
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
20.12.11 11:01
Silwinka87 píše:
kometa32 píše:
Silwinka87 píše:
Noo,paní včera byla důležitá,jak kdyby vařila bůh ví co..Suverénka,která je přesvědčená,že vyhraje…Přitom grilovací koření a vegeta?To si myslím,že do takové soutěže nepatří..
No jsem zvědavá na dnešek…Jedno Prostřeno v 18.00 a druhé ve 20.00… :mrgreen: To je super… :potlesk:
Měla 25 bodů, ale já se přiznám, že vegetu velmi ráda používám taky :oops: :oops: :oops:
No dobře..Podle mě ji používá většina ženských při vaření..Ale dala to tam podle mě v úplně blbou dobu,do té polévky..Nacpe si hrnec zeleniny a masa a zasype to vegetou-proč?

Vegetu ani maggi a podobné náhražky teda nepoužívám, nemám ráda umělotiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
20.12.11 11:03
monicskaa píše:
koukáte někdo ted dopoledne??

Koukala jsem, ted to skončilo. Podle mě měla ta holka lososa medium a říkala, že je syrový :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
20.12.11 11:08

MUFICE

Já jsem třeba zjistila,že když dám třeba do něčeho tu vegetu,tak ji tam prostě cítím..A hlavně,po vegetě chutnají všechny jídla úplně stejně.. :mrgreen: Takže je to spíš zlo než k užitku..Nechápu proč je to tak populární.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20296
20.12.11 11:10
Silwinka87 píše:
Já jsem třeba zjistila,že když dám třeba do něčeho tu vegetu,tak ji tam prostě cítím..A hlavně,po vegetě chutnají všechny jídla úplně stejně.. :mrgreen: Takže je to spíš zlo než k užitku..Nechápu proč je to tak populární.. :nevim:

Já teda vegetu nedávám do jídle který vařím, ale miluju ji na rohlíku nebo chlebu s máslem, sýrem… :oops: :mrgreen: Nebo mozzarelu si tím sypu…naučil mě na to táta a těžko se toho zbavuje :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.12.11 v 11:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
20.12.11 11:10

Mufice: mě se do toho jejího menu vůbec nehodila ta zelňačka…asi se jí to moc nepovedlo no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
20.12.11 11:11
MUFICE píše:
Silwinka87 píše:
kometa32 píše:
Silwinka87 píše:
Vegetu ani maggi a podobné náhražky teda nepoužívám, nemám ráda umělotiny :palec:

Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!