Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Silwinka87 píše:kometa32 píše:No dobře..Podle mě ji používá většina ženských při vaření..Ale dala to tam podle mě v úplně blbou dobu,do té polévky..Nacpe si hrnec zeleniny a masa a zasype to vegetou-proč?Silwinka87 píše:Měla 25 bodů, ale já se přiznám, že vegetu velmi ráda používám taky
Noo,paní včera byla důležitá,jak kdyby vařila bůh ví co..Suverénka,která je přesvědčená,že vyhraje…Přitom grilovací koření a vegeta?To si myslím,že do takové soutěže nepatří..
Kolik vůbec měla paní ,,sexy'' bodů?Ten konec jsem nějak nestihla..
No jsem zvědavá na dnešek…Jedno Prostřeno v 18.00 a druhé ve 20.00…To je super…
![]()
![]()
25 bodů..Tak to asi paní nevyhraje..
Já jsem zvědavá,co bude dneska vařit ta brýlatá..
já jsem zvědavá na outfit Sexy paní
![]()
Och ta sebestřednost..každej chlap umí přebalit mimino, proboha to zvládne i malý dítě. Jen se musí chtít a pochybuju, že tomu dopomůže emimino…nic vracím se k tématu Prostřeno
Kohoutek mě už neba… ![]()
Kohoutek píše:
No vy jste hrozný drbny! Z vás mluví úplná dokonalost! Musím říci, že ten pořád mě docela nudí, už jen proto, že večer ho sleduje s nadšením manželka, takže v podvečer každý den stejný scénář!
Jo ale kdyby jste se tam přihlásili vy, tak to by mě panečku začalo bavit sledovat ten pořád! To by teprve mělo tu správnou atmosféru
Když tě ten pořad nebaví, tak stačí vzít ovladač a Tv přepnout na jiný kanál
Nebo můžeš jít dělat něco užitečnějšího třeba uvařit rodině ![]()
Mně nebaví na diskusi o Prostřeno výlevy, proč sem chodí ten či onen. Zapojím se zase, až to bude o Prostřeno. Zatím čau!
No já taky…Určitě to bude zase nějaká špička..
![]()
Ale sebevědomí paní vůbec nechybí..Mě se líbilo,jak si posteskla,když chodily jen ty ženské..
A pak,jeden chlap..Aspoň něco ![]()
A ten ji nakonec nejvíc kritizoval… ![]()
tatranko to sem nepatří, to si vyříkáme někdy jindy a v jiné diskusi, ano? ![]()
Nechme tady vařiti a drbati
Ať mají na to holky klid.
KPKristy píše:
Mně nebaví na diskusi o Prostřeno výlevy, proč sem chodí ten či onen. Zapojím se zase, až to bude o Prostřeno. Zatím čau!
Silwinka87 píše:kometa32 píše:No dobře..Podle mě ji používá většina ženských při vaření..Ale dala to tam podle mě v úplně blbou dobu,do té polévky..Nacpe si hrnec zeleniny a masa a zasype to vegetou-proč?Silwinka87 píše:Měla 25 bodů, ale já se přiznám, že vegetu velmi ráda používám taky
Noo,paní včera byla důležitá,jak kdyby vařila bůh ví co..Suverénka,která je přesvědčená,že vyhraje…Přitom grilovací koření a vegeta?To si myslím,že do takové soutěže nepatří..
![]()
![]()
Vegetu ani maggi a podobné náhražky teda nepoužívám, nemám ráda umělotiny ![]()
monicskaa píše:
koukáte někdo ted dopoledne??
Koukala jsem, ted to skončilo. Podle mě měla ta holka lososa medium a říkala, že je syrový ![]()
Já jsem třeba zjistila,že když dám třeba do něčeho tu vegetu,tak ji tam prostě cítím..A hlavně,po vegetě chutnají všechny jídla úplně stejně..
Takže je to spíš zlo než k užitku..Nechápu proč je to tak populární.. ![]()
Silwinka87 píše:
Já jsem třeba zjistila,že když dám třeba do něčeho tu vegetu,tak ji tam prostě cítím..A hlavně,po vegetě chutnají všechny jídla úplně stejně..Takže je to spíš zlo než k užitku..Nechápu proč je to tak populární..
Já teda vegetu nedávám do jídle který vařím, ale miluju ji na rohlíku nebo chlebu s máslem, sýrem…
Nebo mozzarelu si tím sypu…naučil mě na to táta a těžko se toho zbavuje ![]()
Příspěvek upraven 20.12.11 v 11:11
Mufice: mě se do toho jejího menu vůbec nehodila ta zelňačka…asi se jí to moc nepovedlo no…
MUFICE píše:Silwinka87 píše:Vegetu ani maggi a podobné náhražky teda nepoužívám, nemám ráda umělotinykometa32 píše:No dobře..Podle mě ji používá většina ženských při vaření..Ale dala to tam podle mě v úplně blbou dobu,do té polévky..Nacpe si hrnec zeleniny a masa a zasype to vegetou-proč?Silwinka87 píše:Měla 25 bodů, ale já se přiznám, že vegetu velmi ráda používám taky
![]()
![]()
Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.
Tatranko, proč babochlapi? To je něco špatného?! Když se muž zajímá o to jak se postará o dítě, nebo když řeší s vámi manželské krize? To má dle tvého názoru chlap přijít jen z práce domů, dat ti pusu, pohladit dítě a sednout k Tv a tímto jeho povinnost končí? Většina chlapů neumí ani přebalit dítě, kdyby sem chodili, tak by se to naučili a nejen to! Dokázali by více vnímat ženu, jako takovou. A možná by jim to i více klapalo a bylo by tu méně těch negativních diskusí.