Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
20.12.11 13:46
kvaček píše:
Stejně nevyhraje, má málo bodů… :dance:

Však jo…Ale tváří se,jako by to měla už v kapse.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3540
20.12.11 13:48

no dobře ale to tam musí dělat takové dusno? já vím že to prohlásila alespoň od začátku na féra že nehledá kamarády ale spoluhráče.. jenže ona hledá spolu-hádače tohle to nemám ráda… být s ní v partě třesu se den dopředu co zas bude mít za problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
20.12.11 13:53

Tak jsem ty speciál zkoukla, a myslím že tento týden, to moc hustý nebude :nevim:

Jindřiška je divná tj, ale byli i divnější :lol:

• Citovat
  • Upravit
50133
20.12.11 15:58

Tak jsem zkoukla to šmejdění, včera jsem u toho vařila, tak jsem to pořádně neviděla. Ta Jindřiška má pěkně přeplácaný byt a takový mišmaš nábytku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
20.12.11 15:59
MUFICE píše:
Tak jsem zkoukla to šmejdění, včera jsem u toho vařila, tak jsem to pořádně neviděla. Ta Jindřiška má pěkně přeplácaný byt a takový mišmaš nábytku.

To jo..Jak u komediantů.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50133
20.12.11 16:03

Speciály taky vypadají dobře, máme se na co těšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
20.12.11 16:19
KPKristy píše:
lucineeccka píše:Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.
Já kupuji v DM kostky Alnatura. Jsou bez glutamátu, s mořskou solí. Mají hovězí a drůbeží za 24,90 a zeleninový za 19,90 :palec: . Je jich klasicky šest v balení…

Jů - to jsem si taky nikdy nevšimla. Zítra se tam chystám na nákup, tak pořídím. To DM je asi zázračný - přijde mi, že tam mají snad všechno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.11 16:52
Starrky píše:
KPKristy píše:
lucineeccka píše:Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.
Já kupuji v DM kostky Alnatura. Jsou bez glutamátu, s mořskou solí. Mají hovězí a drůbeží za 24,90 a zeleninový za 19,90 :palec: . Je jich klasicky šest v balení…
Jů - to jsem si taky nikdy nevšimla. Zítra se tam chystám na nákup, tak pořídím. To DM je asi zázračný - přijde mi, že tam mají snad všechno :potlesk:

No, jinak je ta Alnatura docela drahá. Třeba těstoviny nebo rýže mají ceny šílené. Tyhle bujóny mě příjemně překvapily a už dlouho jiné nekupuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
20.12.11 18:19

Tá pani rozohrievala med v mikrovlnke? Vo svojom veku nevie, že sa to nerobí? 8o
Včera som nepozerala, ale tá Jindřiška, to je nejaká prudko sebavedomá pani bez štipky soudnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
20.12.11 18:21

Máslo taky rozehřívám v mikrovlnce. Proč se nemá med rozpouštět v mikrovlnce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.11 18:28

Moje mamka taky rozehřívá med v mikrovlnce. Je důležitý to dát na nejnižší teplotu a hlídat. Nevidím v tom problém.
Já tak třeba rozehřívám čokoládu a je to mnohem lepší (a rychlejší), než ve vodní lázni… :nevim:

Mám chuť na ta vejce s křenem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
20.12.11 18:31

maslo tiež rozohrievam v mikrovlnke, ale med nie, stráca tým vitamíny a výživové hodnoty… Ale ak na tom niekomu nezáleží, môže to strčiť aj do mikrovlnky, bude to mať rýchlejšie… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.11 18:33

Tak já myslím, že med ztratí vitamíny i při jakémkoli jiném rozehřívání, záleží na teplotě. Takže když dáš v mikrovlnce nejnižší stupeň, je to totéž jako na kamnech :nevim:

Nehledě na to, že med ztratí vitamíny, i když ho dáš do horkého čaje… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
20.12.11 18:36
KPKristy píše:
Tak já myslím, že med ztratí vitamíny i při jakémkoli jiném rozehřívání, záleží na teplotě. Takže když dáš v mikrovlnce nejnižší stupeň, je to totéž jako na kamnech :nevim:Nehledě na to, že med ztratí vitamíny, i když ho dáš do horkého čaje… ;)

tak načo ho tie včely potom vyrábajú?? :mrgreen: ja mám med rada na chlebe, do čaju ho moc nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
20.12.11 18:41

Ta Jindřiška je pěkná potvora hádavá, furt šije do toho Jardy a pak ještě o něm říká že je hádavý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí