Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no dobře ale to tam musí dělat takové dusno? já vím že to prohlásila alespoň od začátku na féra že nehledá kamarády ale spoluhráče.. jenže ona hledá spolu-hádače tohle to nemám ráda… být s ní v partě třesu se den dopředu co zas bude mít za problém
Tak jsem ty speciál zkoukla, a myslím že tento týden, to moc hustý nebude ![]()
Jindřiška je divná tj, ale byli i divnější ![]()
Tak jsem zkoukla to šmejdění, včera jsem u toho vařila, tak jsem to pořádně neviděla. Ta Jindřiška má pěkně přeplácaný byt a takový mišmaš nábytku.
MUFICE píše:
Tak jsem zkoukla to šmejdění, včera jsem u toho vařila, tak jsem to pořádně neviděla. Ta Jindřiška má pěkně přeplácaný byt a takový mišmaš nábytku.
To jo..Jak u komediantů.. ![]()
KPKristy píše:lucineeccka píše:Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.Já kupuji v DM kostky Alnatura. Jsou bez glutamátu, s mořskou solí. Mají hovězí a drůbeží za 24,90 a zeleninový za 19,90. Je jich klasicky šest v balení…
Jů - to jsem si taky nikdy nevšimla. Zítra se tam chystám na nákup, tak pořídím. To DM je asi zázračný - přijde mi, že tam mají snad všechno ![]()
Starrky píše:KPKristy píše:Jů - to jsem si taky nikdy nevšimla. Zítra se tam chystám na nákup, tak pořídím. To DM je asi zázračný - přijde mi, že tam mají snad všechnolucineeccka píše:Já taky tyhle věci vůbec nepoužívám.Když se použijou kvalitní suroviny nemsusí se ta chuť nahrazovat hnusnými a nezdravými éčky.Jediný co občas použiju,když třeba musím mít někde vývar je bujón v kostce.Ale ten ze zdravé výživy.Sice to balení stojí kolem 40 kč,ale zase v tom nejsou svinstva.Já kupuji v DM kostky Alnatura. Jsou bez glutamátu, s mořskou solí. Mají hovězí a drůbeží za 24,90 a zeleninový za 19,90. Je jich klasicky šest v balení…
No, jinak je ta Alnatura docela drahá. Třeba těstoviny nebo rýže mají ceny šílené. Tyhle bujóny mě příjemně překvapily a už dlouho jiné nekupuju…
Tá pani rozohrievala med v mikrovlnke? Vo svojom veku nevie, že sa to nerobí? ![]()
Včera som nepozerala, ale tá Jindřiška, to je nejaká prudko sebavedomá pani bez štipky soudnosti…
Máslo taky rozehřívám v mikrovlnce. Proč se nemá med rozpouštět v mikrovlnce?
Moje mamka taky rozehřívá med v mikrovlnce. Je důležitý to dát na nejnižší teplotu a hlídat. Nevidím v tom problém.
Já tak třeba rozehřívám čokoládu a je to mnohem lepší (a rychlejší), než ve vodní lázni… ![]()
Mám chuť na ta vejce s křenem!
maslo tiež rozohrievam v mikrovlnke, ale med nie, stráca tým vitamíny a výživové hodnoty… Ale ak na tom niekomu nezáleží, môže to strčiť aj do mikrovlnky, bude to mať rýchlejšie…
![]()
Tak já myslím, že med ztratí vitamíny i při jakémkoli jiném rozehřívání, záleží na teplotě. Takže když dáš v mikrovlnce nejnižší stupeň, je to totéž jako na kamnech ![]()
Nehledě na to, že med ztratí vitamíny, i když ho dáš do horkého čaje… ![]()
KPKristy píše:
Tak já myslím, že med ztratí vitamíny i při jakémkoli jiném rozehřívání, záleží na teplotě. Takže když dáš v mikrovlnce nejnižší stupeň, je to totéž jako na kamnechNehledě na to, že med ztratí vitamíny, i když ho dáš do horkého čaje…
tak načo ho tie včely potom vyrábajú??
ja mám med rada na chlebe, do čaju ho moc nemusím…
Ta Jindřiška je pěkná potvora hádavá, furt šije do toho Jardy a pak ještě o něm říká že je hádavý ![]()
Však jo…Ale tváří se,jako by to měla už v kapse..