Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
21.12.11 15:20
KPKristy píše:
Ach jo, já na párcích nevidím nic děsivého! Jsou horší věci. Dáváte dětem občas lízátko? Nebo bonbon? Dle mně stejné jako jednou měsíčně párek. Však i zelenina je plná bůhví čeho a toho se nikdo nebojí. Ale to už je OT, pardón…

To je fakt..Kdo ví,jestli vůbec existuje potravina,která by něco neobsahovala..
A stejně se tomu dámy nevyhneme..Vždyť si jenom vemte,co jedí děti ve školkách a školách.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13142
21.12.11 15:30

Jen mě mrzí, že Krampolovi nebudou vařit ve svém… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
21.12.11 15:44
kometa32 píše:
Jen mě mrzí, že Krampolovi nebudou vařit ve svém… :(

To jo..Ale slyšela jsi,Je jich tam moc..Já jsem hrozně zvědavá,co budou vařit,podle mě to budou lehčí věci na přípravu,ale nějaké mňamky..Je na to tak typuju…

A ještě jsem zvědavá na Prostřeno v šest.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
21.12.11 15:49
Silwinka87 píše:
KPKristy píše:
Ach jo, já na párcích nevidím nic děsivého! Jsou horší věci. Dáváte dětem občas lízátko? Nebo bonbon? Dle mně stejné jako jednou měsíčně párek. Však i zelenina je plná bůhví čeho a toho se nikdo nebojí. Ale to už je OT, pardón…
To je fakt..Kdo ví,jestli vůbec existuje potravina,která by něco neobsahovala..
A stejně se tomu dámy nevyhneme..Vždyť si jenom vemte,co jedí děti ve školkách a školách.. :nevim:

No právě, ono takové to striktní dodržování, taky není dobré.Dřív nebo později se k tomu dítě stejně dostane, a pak se tím bude ládovat tajně, aby mamka nevěděla, takže já dám ochutnat všechno, třeba i colu a hranolky od Meca,ale jen ochutnat, nenahradím tím jídlo.
Nehledě na to, že spousta mamin kecá, já bych nikdy nekoupila tohle a tamto.
Nejlepší je zdravý rozum ;)

Krampolovi, no nevím proč nevaří doma?prý že by se tam tolik lidí nevešlo :think: možná mají doma bordel :lol:

• Citovat
  • Upravit
13142
21.12.11 15:52

Ano, slyšela jsem, že říkali, že jich je tam moc…kolik jich tam teda žije?? :mrgreen:

Hodaka - ten bordel mě rozesmál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
21.12.11 15:57
kometa32 píše:
Ano, slyšela jsem, že říkali, že jich je tam moc…kolik jich tam teda žije?? :mrgreen:Hodaka - ten bordel mě rozesmál :palec:

Mě ta poznámka o bordelu taky pobavila :mrgreen:
Jestli tam třeba nebydlí ten jejich syn s tou jeho,ne?
Přesně,já dám malému taky všechno ochutnat,on dělá scény a vyžaduje to,tak mu dám ochutnat,třeba mu to vůbec nejede a už to příště nechce.
Nechci,aby se pak něčím cpal tajně,jen proto,že jsem mu to nedala ochutnat..To mi přijde blbost.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13142
21.12.11 16:01

A ti rodiče od nevěsty půjdou kam?? 8o Tak to vyjde nastejno, všude jsou lidi :lol:
Byla jsem jen zvědavá na to jakou mají kuchyň, když jsem četla, že ta manželka moc nevaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
21.12.11 16:03
kometa32 píše:
A ti rodiče od nevěsty půjdou kam?? 8o Tak to vyjde nastejno, všude jsou lidi :lol:
Byla jsem jen zvědavá na to jakou mají kuchyň, když jsem četla, že ta manželka moc nevaří…

Tak třeba je to jen nějaký letní domek,nějaká chata,ve které normálně nebydlí..Třeba.. :nevim:
Ona vypadá že nědělá nic,jenom asi ráda bumbá..Jsem zase četla já.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
13142
21.12.11 16:03

A krade :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
21.12.11 16:07
kometa32 píše:
A krade :mrgreen:

to bylo jednou, asi omylem si myslím :lol:

• Citovat
  • Upravit
17058
21.12.11 16:17

Vy jste ten párek teda rozebraly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To bylo jen takové podotknutí :mrgreen: :mrgreen: Já proti kvalitním párkům nic nemám.A postupně má dítě ochutnat snad vše.
Paní Krampolová asi extra kuchařka moc nebude,podle mě bude spíš vařit Krampol.Jinak ona je teda fakt šíleně seschlá,to solárko „umí udělat hezkou protislužbu“ :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
21.12.11 16:22
janca84 píše:
Vy jste ten párek teda rozebraly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To bylo jen takové podotknutí :mrgreen: :mrgreen: Já proti kvalitním párkům nic nemám.A postupně má dítě ochutnat snad vše.
Paní Krampolová asi extra kuchařka moc nebude,podle mě bude spíš vařit Krampol.Jinak ona je teda fakt šíleně seschlá,to solárko „umí udělat hezkou protislužbu“ :,(

Vypadá hrozně..Scvrklí pomeranč.. :D Tak jak všichni ze solárka.. :lol:
Taky si myslím,že bude spíš vařit Krampol a ona mu bude ,,po ruce''..
Ale jsem strašně zvědavá.. :dance:

• Citovat
  • Upravit
3910
21.12.11 16:25

Já VIP Prostřeno neviděla, chlap to nemá moc rád…
Ale včera s náma sledoval v 18h a on je vyloženě vysazenej na tu Jindřišku. Mě až tak nevadí, je to prostě „držka“ a jde po výhře. Alespoň se tím netají a neříká, jak je férová :poblion: :roll: Ta mladá je mi teda nesympatická. Včera snad měla černé tepláky nebo to byly nějaké společenské kalhoty? 8o :think: Jsem zvědavá na ni, co uvaří…

A sledujete na Markíze Bez servítky? Tento týden je tam 5 profi kuchařů, vypadá, že všichni vaří v lepších restauracích. Tak je to fakt zajímavé. Něco takového by mohli udělat i u nás. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
21.12.11 16:28

Mě včera nepřišla nijak seschlá, se na ni dnes zaměřím :lol:

• Citovat
  • Upravit
6224
21.12.11 16:41

ahojte..tak já včera viděla jen to v 6..ale dnes budu koukat snad i na VIP :)
ale ta Jindřiška od ní sem čekala, že dá třeba 1 nebo 2 body,jak řiká, že si jde za výhrou,ale ona dala 7, tak mě překvapila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí