Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KPKristy píše:
No, játru tedy uvařit neumím. Takhle játra, to bych snad zvládla, ale játru nee![]()
KRisty, ale u nás se to prostě tak říká. Mě kdyby se někdo zeptal, tak bych taky řekla, že dělám na oběd játru
(samozřejmě, že nejsem blbá vím ak je to spisovně
)
catie píše:)
Holky, nechte tu Jindřišku, jó? Tady prndáte a beztak určitě nevíte, jak správně uvařit játru
Kdyžtak jatru, kratke a, ano?
![]()
Ester13 píše:catie píše:)Kdyžtak jatru, kratke a, ano?
Holky, nechte tu Jindřišku, jó? Tady prndáte a beztak určitě nevíte, jak správně uvařit játru![]()
![]()
Jinak, Jindřiška je skorosousedka z mého rodiště a fakt se u nás říká jatra ![]()
KPKristy píše:
No, játru tedy uvařit neumím. Takhle játra, to bych snad zvládla, ale játru nee![]()
výraz játru taky nesnáším a pak ještě okurek ![]()
Jinak k VIP - Mi Krampol prostě vadil. Přišel mi prostě v kuse naštvaný a ubručený. Ta jeho princezna… no radši nemluvit ![]()
Jinak bramboru a dezert bych si dala s chutí. hlavní chod se mi moc nelíbil. Já nemám ráda kombinace masa s ovoce, ale zkusila bych to.
MUFICE píše:KPKristy píše:výraz játru taky nesnáším a pak ještě okurek
No jo čecháčci
![]()
M-a-j-a píše:MUFICE píše:No jo čecháčciKPKristy píše:výraz játru taky nesnáším a pak ještě okurek
![]()
![]()
A cibul? Prý čecháčci
![]()
A my tady zase máme erteple,no? ![]()
Krampolovi erteple vypadaly dobře..
![]()
M-a-j-a píše:
Ester tak cibul slyším poprvé.
To říkala má babička a tety
Dej tam ještě cibul ![]()
janca84 píše:
Paní Krampolová opravdu asi moc nevaří,jen koukala a venčila psaJejí růžový outfit byl teda krapet mimo
A na konci,prý kolik asi dostaneš Jiříčku bodů? Krampol 6×4 je 24? Ne 26
![]()
![]()
Tak z toho jsem měla taky dost ![]()
Jinak jejich menu mě moc neoslovilo a dali jim docela dost bodů. Včera měli lepší dobroty ![]()
Silwinka87 píše:
A my tady zase máme erteple,no?
Krampolovi erteple vypadaly dobře..![]()
Erteple jsou kobzole, že?
![]()
Ester13 píše:M-a-j-a píše:To říkala má babička a tety
Ester tak cibul slyším poprvé.Dej tam ještě cibul
Tý jo, tak to jsem fakt neslyšela
![]()
Tak jsem to zkoukla, a nevím růžový ponožky v růžových kozačkách s otevřenou špičkou ![]()
Paní Krampolová, no tak buď něco zobe, nebo byla nalitá
přijde mi hrozně zabržděná ![]()
Krampol je protiva, ale snažil se to se musí nechat, jídlo, bramboty a dezert jo, hl. jídlo nee, nesnáším rozinky a maso s ovocem.
Ale jinak myslím že se všichni bavili.
Mě se ta roláda taky moc líbila..Muselo to být dobré..Mě ale nejvíc zaujal ten dezert..To bych fakt chtěla ochutnat..
Ale mě naštval s tou vegetou..Podle mě to bylo úplně zbytečné..
Jinak se mi líbilo,co vařil Jirka Krampol..Ochutnala bych všechno..