Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dzarunka píše:
a jak se furt ohání,že ona umí vařit,že vaří už 15let,ale co já vím,tak vývar se má vařit právě dlouze,táhle,aby byl silný a dobrýa ze staré krávy
ona dávala telecí
přesně a jak se pak prokecla s tim špenátem
trapný prostě ![]()
monicskaa píše:dzarunka píše:přesně a jak se pak prokecla s tim špenátem
a jak se furt ohání,že ona umí vařit,že vaří už 15let,ale co já vím,tak vývar se má vařit právě dlouze,táhle,aby byl silný a dobrýa ze staré krávy
ona dávala telecí
![]()
trapný prostě
Jindřiška je už bez komentáře
ale dostala mě ta blondýnka.. růžové tričko se vzorem a na to jiné tričko fialové s hvězdičkama
![]()
Jinak menu se mi líbilo, hlavní chod bych ochutnala, ta roláda vypadala dobře a i ten dezert bych zkusila. Ale těch keců kolem toho
![]()
Tak dnesni menu se mi libilo..dala bych si,ten pan je sice takovej zvlastni,hlavne i jeho zabava,spis si z nej delaly legraci ![]()
Koukam ze tenhle tyden je docela dobrej,jedna zapomene na alergii na orisky,druha se prokecne ze i kdyz spenat neji,tak hned haze recept jak ho dela ona,teda jeji sestra ![]()
Taky se papinaku bojim,takze v nem nevarim a do vyvaru obcas bujon dam,ale vegetu nepouzivam vubec…
A Jindriska je opravdu hrozna…a ta mlada holcina dneska hyrila barvama ![]()
Janka123 píše:
Jindřiška je už bez komentářeale dostala mě ta blondýnka.. růžové tričko se vzorem a na to jiné tričko fialové s hvězdičkama
![]()
![]()
Taky jsem čuměla, přitom mladá holka
hele možná se to nosí a my jsme mimo ![]()
Dívaly jste se na VIP?
Trapas !!!! Začátek byl jako by se spolu Krampolovi nebavili
a s těma růžovýma nehtíkama toho paní taky moc neudělá, ale prostě Jiří nezklamal bručoun mrčoun ![]()
Potom se to už rozjelo a zábava byla fajn. Zítra to bude super, už se těším ![]()
Holky, nechte tu Jindřišku, jó? Tady prndáte a beztak určitě nevíte, jak správně uvařit játru ![]()
catie píše:
Holky, nechte tu Jindřišku, jó? Tady prndáte a beztak určitě nevíte, jak správně uvařit játru
No, játru tedy uvařit neumím. Takhle játra, to bych snad zvládla, ale játru nee
![]()
KPKristy píše:já taky
No, játru tedy uvařit neumím. Takhle játra, to bych snad zvládla, ale játru nee![]()
catie píše:
Holky, nechte tu Jindřišku, jó? Tady prndáte a beztak určitě nevíte, jak správně uvařit játru
jj, vidíš na to jsem zapoměla
![]()
VIP jsem neviděla, zkouknu na netu.
michaba83 píše:
Dívaly jste se na VIP?
Trapas !!!! Začátek byl jako by se spolu Krampolovi nebavilia s těma růžovýma nehtíkama toho paní taky moc neudělá, ale prostě Jiří nezklamal bručoun mrčoun
Potom se to už rozjelo a zábava byla fajn. Zítra to bude super, už se těším
No,byli fakt divní..A paní Krampolová neumí ani škrabat brambory…A taky mě přišli trošku ,,v náladě'' ![]()
já sem u VIP viděla snad jen to bodování
a ty brambory:)ty byli hezký ![]()
Paní Krampolová opravdu asi moc nevaří,jen koukala a venčila psa
Její růžový outfit byl teda krapet mimo
A na konci,prý kolik asi dostaneš Jiříčku bodů? Krampol 6×4 je 24? Ne 26
![]()
RyBANA píše:
Jako párek jednou za čas neřeším…on někdo jo?
Taky si občas koupím párky v Lidlu, tam mají s vysokým obsahem masa a dělám k tomu i tu kaši ![]()