Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6224
21.12.11 20:43
dzarunka píše:
a jak se furt ohání,že ona umí vařit,že vaří už 15let,ale co já vím,tak vývar se má vařit právě dlouze,táhle,aby byl silný a dobrý :think: a ze staré krávy :lol: ona dávala telecí

přesně a jak se pak prokecla s tim špenátem :mrgreen: :mrgreen: trapný prostě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
21.12.11 20:43
monicskaa píše:
dzarunka píše:
a jak se furt ohání,že ona umí vařit,že vaří už 15let,ale co já vím,tak vývar se má vařit právě dlouze,táhle,aby byl silný a dobrý :think: a ze staré krávy :lol: ona dávala telecí
přesně a jak se pak prokecla s tim špenátem :mrgreen: :mrgreen: trapný prostě :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
21.12.11 20:59

Jindřiška je už bez komentáře :mrgreen: ale dostala mě ta blondýnka.. růžové tričko se vzorem a na to jiné tričko fialové s hvězdičkama :lol: :lol: :lol:
Jinak menu se mi líbilo, hlavní chod bych ochutnala, ta roláda vypadala dobře a i ten dezert bych zkusila. Ale těch keců kolem toho :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
21.12.11 21:06

Tak dnesni menu se mi libilo..dala bych si,ten pan je sice takovej zvlastni,hlavne i jeho zabava,spis si z nej delaly legraci :D
Koukam ze tenhle tyden je docela dobrej,jedna zapomene na alergii na orisky,druha se prokecne ze i kdyz spenat neji,tak hned haze recept jak ho dela ona,teda jeji sestra :nevim:
Taky se papinaku bojim,takze v nem nevarim a do vyvaru obcas bujon dam,ale vegetu nepouzivam vubec…
A Jindriska je opravdu hrozna…a ta mlada holcina dneska hyrila barvama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
21.12.11 21:18
Janka123 píše:
Jindřiška je už bez komentáře :mrgreen: ale dostala mě ta blondýnka.. růžové tričko se vzorem a na to jiné tričko fialové s hvězdičkama :lol: :lol: :lol:

Taky jsem čuměla, přitom mladá holka :roll: hele možná se to nosí a my jsme mimo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1649
21.12.11 21:22

Dívaly jste se na VIP?
Trapas !!!! Začátek byl jako by se spolu Krampolovi nebavili :think: a s těma růžovýma nehtíkama toho paní taky moc neudělá, ale prostě Jiří nezklamal bručoun mrčoun :nevim:
Potom se to už rozjelo a zábava byla fajn. Zítra to bude super, už se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
21.12.11 21:23

Holky, nechte tu Jindřišku, jó? Tady prndáte a beztak určitě nevíte, jak správně uvařit játru :)

• Citovat
  • Upravit
12794
21.12.11 21:24
catie píše:
Holky, nechte tu Jindřišku, jó? Tady prndáte a beztak určitě nevíte, jak správně uvařit játru :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.12.11 21:28

No, játru tedy uvařit neumím. Takhle játra, to bych snad zvládla, ale játru nee :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.12.11 21:29
KPKristy píše:
No, játru tedy uvařit neumím. Takhle játra, to bych snad zvládla, ale játru nee :mrgreen: :mrgreen:
já taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
21.12.11 21:29
catie píše:
Holky, nechte tu Jindřišku, jó? Tady prndáte a beztak určitě nevíte, jak správně uvařit játru :)

jj, vidíš na to jsem zapoměla :mrgreen: :mrgreen:

VIP jsem neviděla, zkouknu na netu.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
21.12.11 21:41
michaba83 píše:
Dívaly jste se na VIP?
Trapas !!!! Začátek byl jako by se spolu Krampolovi nebavili :think: a s těma růžovýma nehtíkama toho paní taky moc neudělá, ale prostě Jiří nezklamal bručoun mrčoun :nevim:
Potom se to už rozjelo a zábava byla fajn. Zítra to bude super, už se těším :dance:

No,byli fakt divní..A paní Krampolová neumí ani škrabat brambory…A taky mě přišli trošku ,,v náladě'' :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6224
21.12.11 21:47

já sem u VIP viděla snad jen to bodování :mrgreen: a ty brambory:)ty byli hezký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
21.12.11 21:54

Paní Krampolová opravdu asi moc nevaří,jen koukala a venčila psa :mrgreen: Její růžový outfit byl teda krapet mimo :think: A na konci,prý kolik asi dostaneš Jiříčku bodů? Krampol 6×4 je 24? Ne 26 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
21.12.11 22:20
RyBANA píše:
Jako párek jednou za čas neřeším…on někdo jo? :mrgreen:

Taky si občas koupím párky v Lidlu, tam mají s vysokým obsahem masa a dělám k tomu i tu kaši :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí