Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
M-a-j-a píše:MUFICE píše:jo a taky volej, coEster13 píše:a pak ještě sejraM-a-j-a píše:A cibul? Prý čecháčciMUFICE píše:No jo čecháčciKPKristy píše:výraz játru taky nesnáším a pak ještě okurek
No, játru tedy uvařit neumím. Takhle játra, to bych snad zvládla, ale játru nee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
volej, volej zdarma.....
![]()
M-a-j-a píše:Žilková odvážná,že si troufladzarunka píše:jj a ty se jí divíš
mně přijde že si Žilková dělá z Krampolky pěkně prdelky![]()
![]()
michaba83 píše:Ale nic..Každý kraj má své nářečí..MUFICE píše:teda holky, možná jsem mimo mísu, ale co máte proti játře a okurkám ???KPKristy píše:Ale nic..Jenom to zní divně
No, játru tedy uvařit neumím. Takhle játra, to bych snad zvládla, ale játru nee![]()
Prostě každý kraj má své nářečí..
![]()
![]()
výraz játru taky nesnáším a pak ještě okurek
michaba83 píše:MUFICE píše:teda holky, možná jsem mimo mísu, ale co máte proti játře a okurkám ???KPKristy píše:výraz játru taky nesnáším a pak ještě okurek
dzarunka píše:M-a-j-a píše:Žilková odvážná,že si troufladzarunka píše:jj a ty se jí divíš
![]()
To jo, ale ona fakt vypadala srandovně ![]()
Micho jde jen o to jak se to kde říká ![]()
dzarunka píše:M-a-j-a píše:Žilková odvážná,že si troufladzarunka píše:jj a ty se jí divíš
![]()
tak ona je držka, ji třeba ani nedojde že by se Hanička mohla urazit
no i když podle rychlosti Hančiných reakcí ji to dojde tak v květnu ![]()
Hodaka píše:dzarunka píše:tak ona je držka, ji třeba ani nedojde že by se Hanička mohla urazitM-a-j-a píše:Žilková odvážná,že si troufladzarunka píše:jj a ty se jí divíš
![]()
no i když podle rychlosti Hančiných reakcí ji to dojde tak v květnu
M-a-j-a píše:Hodaka píše:dzarunka píše:tak ona je držka, ji třeba ani nedojde že by se Hanička mohla urazitM-a-j-a píše:Žilková odvážná,že si troufladzarunka píše:jj a ty se jí divíš
![]()
![]()
![]()
Možná i později
a možná vůbec ![]()
Pink lady je trochu zabržděná.. ![]()
Já jsem zvědavá,co bude zítra vařit ta mladá v 18.00 ![]()
MUFICE píše:M-a-j-a píše:a možná vůbecHodaka píše:dzarunka píše:tak ona je držka, ji třeba ani nedojde že by se Hanička mohla urazitM-a-j-a píše:Žilková odvážná,že si troufladzarunka píše:jj a ty se jí divíš
![]()
![]()
![]()
Možná i později
hmmm taky možné
![]()
Silwinka87 píše:
Pink lady je trochu zabržděná..
Já jsem zvědavá,co bude zítra vařit ta mladá v 18.00
já taky,ale mě tahle přišla nejsympatyčtější
Ahojky,
nevíte, jestli se dá někde kouknout i na VIP Prostřeno???
Ráda bych zkoukla, ale ani včera, ani dnes jsem to nestihla. Teď jdu mrknout na to, co bylo v šest, zdobila jsem celý večer perníky
Už je nechci ani vidět ![]()
Taky se mi líbilo jak se k sobě Veronika s Martinem mají…já jsem pořád nemohla pochopit co na něm vidí, pro mě není ani hezký, ani sexy, ani bohatý
ale mají společný humor a vypadá, že jim to klape ![]()
Za to Krampol pěkně shazoval svoji ženu..
A přitom ona pořád Jiříček, Jiříček…
Pobavilo mě, jak tam zmiňovali, že v roce 2002 byla vyhlášená za strašidlo roku ![]()
Jinak upřímně z jídla mě nenadchlo nic…
A Jarda mě nudil tím, jak se pořád omlouval ![]()
Ale chválím ho za to, že jako chlap dal do polévky bylinky.
No, zatím má nejvíc bodů, uvidíme…
Ahoj, sledujete i VIP Prostřeno co chodí ve 20h? Ta Krampolová to je dílo ![]()
sice zpětně ale musím na to reagovat ![]()
mistr světa Vladimír by se měl někdy taky podívat na sebe do zrcadla…on nebyl ani pěkný …takový prasátko ![]()
elanaa píše:
nebuďte škaredý, jaká retuš, copak si myslíte, že mistr světa, který vaří jen z poctivého a nemá rád mraženou zeleninu, by bral něco jiného, než superman(t)ku, která i po 6ti dětech, kdy minimálně jedno kojila 2.5 roku, vypadá jak Claudia Shiffer?