Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dzarunka píše:
já se papiňáku bojímletos mi ho chtěla dát tchýně k Vánocům
jsem jí rychle vyvedla z omylu
jééé, konečně můj člověk
Já se už od fyziky a chemie bojím všech jednotek, výpočtů a skutečností, ve kterých figuruje TLAK
, maximálně jsem se překonala používáním napařovací žehličky s tím, že nedávám parní ráz
. Takže i když věřím, že papiňák je senza a ušetřil by mi spoustu práce, tak ne, bojim bojim.
jinak Jindřiška je náána, nemůžu ji ani vidět
Tyjo, umíte si představit takovou nádheru za kolegyni? ![]()
![]()
obojí výborný výrazy ![]()
Ester13 píše:Silwinka87 píše:Erteple jsou kobzole, že?
A my tady zase máme erteple,no?
Krampolovi erteple vypadaly dobře..![]()
![]()
![]()
Ja bych chtela videt Jindrisky oblicej kdyby to vyhral vcerejsi hostitel
ono i tak to bude stat zato az uvidi ze nevyhrala
-teda ja jsem skodoliba
-jen me fascinuje jak si stale mysli ze vyhraje ![]()
elanaa píše:dzarunka píše:
já se papiňáku bojímletos mi ho chtěla dát tchýně k Vánocům
jsem jí rychle vyvedla z omylu
jééé, konečně můj člověk
jinak Jindřiška je náána, nemůžu ji ani vidětJá se už od fyziky a chemie bojím všech jednotek, výpočtů a skutečností, ve kterých figuruje TLAK
, maximálně jsem se překonala používáním napařovací žehličky s tím, že nedávám parní ráz
. Takže i když věřím, že papiňák je senza a ušetřil by mi spoustu práce, tak ne, bojim bojim.
Tyjo, umíte si představit takovou nádheru za kolegyni?
taky se přidávám, mám panickou fobii s tlakových hrnců, díky osobní zkušenosti, že vyletěl, když jsme trénovali vaření ve cvičné kuchyňce na hotelovce a nebyla to chyba manipulace studentů, protože nám tehdy ten hrnec zavřela naše učitelka co vedla odbornou přípravu, od té doby mám panickou hrůzu, ve své kuchyni nikdy tlakový hrnec nepoužiju.
jinak mě pobavila diskuze o nářečích ![]()
jedna játra jsem netušila, že se vůbec někde říká
na okurek jsem se snažila pár let si zvyknout v Brně (hm, tam to byl vlastně i oharek) a nepodařilo se ![]()
takže když jsem se vrátila domů, klidně si vosolím a vobalím řízky a vosmažím je na voleji. A mám ráda i košický, se sejrem
Jo a sem vod Budějc samozřejmě ![]()
Pink lady - k smichu, nechapu co tam lezli, akorat si udelali ostudu!!!
Blondyne dnes fandim, uvidime ![]()
Já se tady nad Vašima komentama vždycky bavím
No já jsem to kvůli paní Kramolové a jejímu nalepenému Timolínovému úsměvu musela přepnout, protože její blbost a to, jak se za ni Krampol uplně styděl, to jsem nepřekousla, nevěděla jsem jestli se jí mám smát, nebo jí litovat, třeba je chytrá a milá a nedělaly jí jen dobře ty kamery
…co se týká klasiky v 18h, já tento týden nesleduju, protože je mi krajně nepříjemné chování Jardy (je to Jarda, že?) a toho, jak jsou na něj ty baby ostré, protože jim leze na nervy..ale on není při hovorech s nima nijak nepříjemný, ale je vidět, jak jim je nesympatcký, že jim ty jeho řeči prostě vadí (ale bydlení má krásné)
k játře a okurku…co mrkva? ![]()
A já jsem myslela, že je Krampol veselá kopa a on je to takový bručoun, že se mi pěkně zhnusil
a to jejich menu taky nic moc. A ona mi příjde jako blbka.
Všichni se tam baví a oni tam sedí jako blbci.
Jsem zvědavá na dnešní prostřeno v 18:00
Zdravím dámy. ![]()
Tak ten včerejší pán, ten se mi panečku líbí ![]()
Nejvíce se mi líbilo jak oblbnul ty holky s tím ochucením. A jak jim to chutnalo i za cenu, že je to nezdravé! Jo jo to je ta chlapská vychytralost!
Ale to nic holky, nemůžete přeci poznat a vědět všechno, že? ![]()
Och bože pan Dokonalý je opět tu ![]()
Myslíš, že chlap by to poznal hned u prvního sousta, jo? ![]()
Jinak mě začíná být Jarda sympatickej, hodně jsem se u toho včera nasmála. Jindřiška…no škoda mluvit, tyhle typy fakt nemusím ![]()
Nejvíc je mi sympatická ta pěkná mladá kočka, co má vařit dnes ![]()
mně náhodou Jarda taky neni nesympatickej, upřímně řečeno, odpustila jsem mu i to SKD nebo jak tomu říkal, nesypal ho tam (jako Jindřiška) po kilech. Spíš mi vadilo, že to rve všude, podle mě to jídlo musí tak nějak chutnat stejně ![]()
Jo tak na tu dnešní kočku jsem taky zvědavý. ![]()
Po delší době tam konečně bude vařit hezká ženská. To je snad poprvé, co se těším na Prostřeno ![]()
No jo náš Kohoutek si chtěl pokecat o Prostřeno…tos měl říct hned
My bychom tě vzali hned
![]()
Mně tedy Jaromír nepřipadá nesympatický, domů bych to tedy nechtěla, ale pro mne je to takový roztomilý podivín.
Jindřiška, no comment, síla, opravdu síla. Chtěla bych mít její sebedůvěru. Jak jsem již výše psala, je to má skorosousedka. Neznám ji tedy, to ne, ale jsem z vedlejší dědiny.
No a mám tam tetku a ta je to SAMÉ jako Jindra. Neskutečné, opravdu neskutečné, jak jsou si podobné. Tetka i kdyby naložila pomazánku z pilin, vychválí si ji až do nebes. Je přehnaně sebevědomá, bohužel ji nikdo z rodiny nemá rád, všichni si z ní dělají srandu. Vlastně rodina drží hodně pohromadě, jsme veliká rodina, ale ona je jediná mimo. Vždy, když přijedu, snažím se ji navštívit, bo je mi jí líto, říkala jsem si, jestli to její chování není nějaký typ obrany, pokaždé za ní dojdu a pak zbytek týdne lituji ![]()
elanaa píše:
jinak mě pobavila diskuze o nářečích![]()
jedna játra jsem netušila, že se vůbec někde říká
na okurek jsem se snažila pár let si zvyknout v Brně (hm, tam to byl vlastně i oharek) a nepodařilo se
takže když jsem se vrátila domů, klidně si vosolím a vobalím řízky a vosmažím je na voleji. A mám ráda i košický, se sejremJo a sem vod Budějc samozřejmě
Sejra
Strýc se vrátil z jižních Čech a prohlásil, to je hrůza, myslel jsem, že protahují Pražaci, a ono neee. Tam vejdeš do obchodu, než Tě prodavačka pozdraví a zeptá se, co bych chtěl, setmí se a je po zavíračce ![]()
Jinak, úžasný je plzeňský dialekt, to jsem zírala ![]()
Jo holky a víte, co je šťur, to jsem řekla a všichni na mne koukali jak kdybych byla z Marzu. ![]()