Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně to pyré nechutná, párkrát jsem to taky dělala tím tyčovým mixérem a přišlo mi to jako patlanice
Radši mám štouchané brambory s tou mrkví ![]()
No nevím holky, mně připadala Maruška trochu zbrklá. Ten boj s tou roládou a polévka jak kaše
Spíše bych jí dál body za vynikající vzhled! ![]()
no přiznám se taky, že mě Maruška v kuchyni trošku „zklamala“, tak to tam plácala semtam, takový zvláštní projev měla u toho vaření
, jako některý ty šestnáctky, co tam v posledních pár týdnech byly (ale bez sprostých slov). Nicméně asi to nakonec chutnalo dobře, tak co ![]()
Ja dneska koukala jen napul oka…tak to skusim skouknout zitra,ale nevim jestli to budu stihat ![]()
To masíčko na víně bych si taky dala,mňam:-)
A škoda,že neukazují i pořadí v bodování těm soutěžícím v pátek…chtěla bych totiž vidět ten výraz Jindry kdyby zjistila,že je poslední ![]()
Brokianaa píše:
To masíčko na víně bych si taky dala,mňam:-)
A škoda,že neukazují i pořadí v bodování těm soutěžícím v pátek…chtěla bych totiž vidět ten výraz Jindry kdyby zjistila,že je poslední
Presne to same jsem rikala!!! Ze bych ji moc chtela videt u te televize az zjisti, ze vsichni maji vice bodu nez ona!!!! ![]()
Autobus byl super!!! ![]()
Líbí se mi jak je Terezka stále pohodová a nad věcí..
Ale z menu bych neochutnala nic..a štrůdl znám
Ale za zábavu patří také díky paní Krampolové a jejím botám ![]()
MUFICE píše:
Jinak doufám, že to ta Maruška vyhrajeTěším se, jak bude čumět Jindřiška, až odkryjí poklopy
Můj taťka včera prohlásil, že nejlepší by bylo, kdyby měli všichni stejně bodů, jen Jindřiška by měla méně
![]()
M-a-j-a píše:MUFICE píše:Můj taťka včera prohlásil, že nejlepší by bylo, kdyby měli všichni stejně bodů, jen Jindřiška by měla méně
Jinak doufám, že to ta Maruška vyhrajeTěším se, jak bude čumět Jindřiška, až odkryjí poklopy
![]()
Však ta pukne,až dneska zjistí,že je poslední ![]()
Patří jí to..Je fakt otřesná..
![]()
Silwinka87 píše:M-a-j-a píše:Však ta pukne,až dneska zjistí,že je posledníMUFICE píše:Můj taťka včera prohlásil, že nejlepší by bylo, kdyby měli všichni stejně bodů, jen Jindřiška by měla méně
![]()
Patří jí to..Je fakt otřesná..![]()
Náhodou mě bude Jindřišky líto ![]()
kometa32 píše:Silwinka87 píše:Náhodou mě bude Jindřišky lítoM-a-j-a píše:Však ta pukne,až dneska zjistí,že je posledníMUFICE píše:Můj taťka včera prohlásil, že nejlepší by bylo, kdyby měli všichni stejně bodů, jen Jindřiška by měla méně
![]()
Já jsem takový magor, že mně je jí líto už teď. Jenže tento typ lidí má tak silné egoobranné mechanismy, že siprohru určitě vysvětlí nějakou konspirační teorií ![]()
Jen jsem přemýšlela, proč je taková, jaká je. Určitě to neměla snadné a tak se chová jak sebestředná hvězda. Jsem nějaká přecitlivělá teďka
Chlap se mi smál, když jsem mu to říkala ![]()
hele nech si to jo
já jsem z okolí Plzně, žila jsem tam do svých 18 let
největší sranda je, když se tam teď vracím a ty domorodky : Ahoj holky, tak jak pa je? Co pa je novýho?
tuten tuta tuto ![]()
Kalla1412 píše: Šťúr, to jsem už slyšela, ale nevzpomněla jsem si..já mám muže z Plzně a můžu Vám říct, že nemáme ani jeden silné dialekty, ale ze začátku jsme na sebe chvilkama koukali…on se mi směje, že máme v brně čtverku a ne čtyřku, (v Budějkách se říká tříčka trojce a tomu nse nesměje) když jsem mu řekla :„rožni prosím Tě“, říkal, že může rožnit, ale nemá na čem…Ale to jejich to je pro mě hlína, oni hodně „ječí“ když mluví, jejich ženy mají takové uječené tónyNemyslím ve zlém, neumím to líp popsat, ale to jejich „copaje“, „depaje“, „copaje tutadyto…“to by se člověk počůral, (mimochodem mi velmi dlouho trvalo, než jsem pochopila, co je vošouch a když jsem se ptala tchýně, kde mají žufánek, hleděla na mě jako z jara
)
kometa32 píše:mě je jí taky líto..nechtěla bych mít její povahu a postavu už vůbec neSilwinka87 píše:Náhodou mě bude Jindřišky lítoM-a-j-a píše:Však ta pukne,až dneska zjistí,že je posledníMUFICE píše:Můj taťka včera prohlásil, že nejlepší by bylo, kdyby měli všichni stejně bodů, jen Jindřiška by měla méně
![]()
mě teda JIndřišky líto nebude a už se těším na dnešní díl…Jardy mi je docela líto, podle mě je to chytrej chlap on za to nemůže, že furt mele (trochu mi připomíná mého tátu .)) ten se taky nezastaví) docela blbý bylo jak je chtěl naučit ty virgule a ony se tlemily jak prdlý…mě by to docela zajímalo jestli by mi to šlo nebo ne…jinak dneska se má nějak pohádat a odcházet že …
Víte, jak musí Jindřiška vyvádět, když se teď vidí v TV? Na poklopy se dneska těším nejvíc! ![]()