Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50133
22.12.11 22:25

Mně to pyré nechutná, párkrát jsem to taky dělala tím tyčovým mixérem a přišlo mi to jako patlanice :D Radši mám štouchané brambory s tou mrkví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kohoutek
22.12.11 22:52

No nevím holky, mně připadala Maruška trochu zbrklá. Ten boj s tou roládou a polévka jak kaše :-D Spíše bych jí dál body za vynikající vzhled! :-D

• Citovat
  • Upravit
31379
22.12.11 23:00

no přiznám se taky, že mě Maruška v kuchyni trošku „zklamala“, tak to tam plácala semtam, takový zvláštní projev měla u toho vaření :D , jako některý ty šestnáctky, co tam v posledních pár týdnech byly (ale bez sprostých slov). Nicméně asi to nakonec chutnalo dobře, tak co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
22.12.11 23:19

Ja dneska koukala jen napul oka…tak to skusim skouknout zitra,ale nevim jestli to budu stihat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
23.12.11 07:28

To masíčko na víně bych si taky dala,mňam:-)
A škoda,že neukazují i pořadí v bodování těm soutěžícím v pátek…chtěla bych totiž vidět ten výraz Jindry kdyby zjistila,že je poslední :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
23.12.11 07:32
Brokianaa píše:
To masíčko na víně bych si taky dala,mňam:-)
A škoda,že neukazují i pořadí v bodování těm soutěžícím v pátek…chtěla bych totiž vidět ten výraz Jindry kdyby zjistila,že je poslední :mrgreen:

Presne to same jsem rikala!!! Ze bych ji moc chtela videt u te televize az zjisti, ze vsichni maji vice bodu nez ona!!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
23.12.11 07:44

Autobus byl super!!! :palec:

Líbí se mi jak je Terezka stále pohodová a nad věcí.. :lol: Ale z menu bych neochutnala nic..a štrůdl znám :lol: Ale za zábavu patří také díky paní Krampolové a jejím botám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
23.12.11 08:27
MUFICE píše:
Jinak doufám, že to ta Maruška vyhraje :) Těším se, jak bude čumět Jindřiška, až odkryjí poklopy :mrgreen:

Můj taťka včera prohlásil, že nejlepší by bylo, kdyby měli všichni stejně bodů, jen Jindřiška by měla méně :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
23.12.11 10:17
M-a-j-a píše:
MUFICE píše:
Jinak doufám, že to ta Maruška vyhraje :) Těším se, jak bude čumět Jindřiška, až odkryjí poklopy :mrgreen:
Můj taťka včera prohlásil, že nejlepší by bylo, kdyby měli všichni stejně bodů, jen Jindřiška by měla méně :oops: :lol:

Však ta pukne,až dneska zjistí,že je poslední :mrgreen:
Patří jí to..Je fakt otřesná.. :cert: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
13142
23.12.11 10:25
Silwinka87 píše:
M-a-j-a píše:
MUFICE píše:
Můj taťka včera prohlásil, že nejlepší by bylo, kdyby měli všichni stejně bodů, jen Jindřiška by měla méně :oops: :lol:
Patří jí to..Je fakt otřesná.. :cert: :pocitac:

Náhodou mě bude Jindřišky líto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
23.12.11 11:21
kometa32 píše:
Silwinka87 píše:
M-a-j-a píše:
MUFICE píše:

Já jsem takový magor, že mně je jí líto už teď. Jenže tento typ lidí má tak silné egoobranné mechanismy, že siprohru určitě vysvětlí nějakou konspirační teorií :D
Jen jsem přemýšlela, proč je taková, jaká je. Určitě to neměla snadné a tak se chová jak sebestředná hvězda. Jsem nějaká přecitlivělá teďka :D Chlap se mi smál, když jsem mu to říkala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
23.12.11 13:19

hele nech si to jo :mrgreen: :mrgreen: já jsem z okolí Plzně, žila jsem tam do svých 18 let :)) největší sranda je, když se tam teď vracím a ty domorodky : Ahoj holky, tak jak pa je? Co pa je novýho? :))) tuten tuta tuto :))

Kalla1412 píše: Šťúr, to jsem už slyšela, ale nevzpomněla jsem si..já mám muže z Plzně a můžu Vám říct, že nemáme ani jeden silné dialekty, ale ze začátku jsme na sebe chvilkama koukali…on se mi směje, že máme v brně čtverku a ne čtyřku, (v Budějkách se říká tříčka trojce a tomu nse nesměje) když jsem mu řekla :„rožni prosím Tě“, říkal, že může rožnit, ale nemá na čem…Ale to jejich to je pro mě hlína, oni hodně „ječí“ když mluví, jejich ženy mají takové uječené tóny :) Nemyslím ve zlém, neumím to líp popsat, ale to jejich „copaje“, „depaje“, „copaje tutadyto…“to by se člověk počůral, (mimochodem mi velmi dlouho trvalo, než jsem pochopila, co je vošouch a když jsem se ptala tchýně, kde mají žufánek, hleděla na mě jako z jara :mrgreen: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
23.12.11 13:25
kometa32 píše:
Silwinka87 píše:
M-a-j-a píše:
MUFICE píše:
mě je jí taky líto..nechtěla bych mít její povahu a postavu už vůbec ne :mrgreen: narvat se do trička o dvě čísla menší s kolesem kolem břicha…to je odvaha :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
23.12.11 13:26

mě teda JIndřišky líto nebude a už se těším na dnešní díl…Jardy mi je docela líto, podle mě je to chytrej chlap on za to nemůže, že furt mele (trochu mi připomíná mého tátu .)) ten se taky nezastaví) docela blbý bylo jak je chtěl naučit ty virgule a ony se tlemily jak prdlý…mě by to docela zajímalo jestli by mi to šlo nebo ne…jinak dneska se má nějak pohádat a odcházet že …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.12.11 16:20

Víte, jak musí Jindřiška vyvádět, když se teď vidí v TV? Na poklopy se dneska těším nejvíc! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí