Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď jsem s mrkla na včerejší díl a moc se mi líbil. Tenhle týden bude po delší době na co koukat
. Už se těším na dnešní díl. Že občas neumí rychle najít výraz a řeknou ho Anglicky to vůbec nevadí, žijí tam všichni už roky, denně musí používat Angličtinu a Český jazyk už používají jen příležitostně. Jak tu někdo psal, že je trapné
, když zapomenou některé slovíčko, vůbec to není trapné, jen dlouho nemuseli některé slova použít, tak ho pustili ze slovní zásoby, myslím, že to není zas takový prohřešek. Mě se tenhle týden bude líbit i kdyby se tam poprali! ![]()
Taky jsem ted koukala na včerejší díl a jsem z toho nadšená
Akorát mě mrzí, že mu dali tak málo bodů, menu měl pěkné, u nás by s ním asi vyhrál. Moc se mi líbil jeho baráček ![]()
Taky jsem dnes koukala na včerejší díl a bylo to moc příjemné.
holky co se tam stalo při moučníku, jak se tam všichni smály. Jen jsem odběhla do kuchyně a nic nevim
Jinak dnešek se mi taky moc líbil, hlavně to kuře se zelím a opečeným knedlíkem ![]()
Ale zdá se mi že málo bodují-já bych dala devět bodů. Nebo minimálně osm,podle toho jak to chutnalo-to bohužel nevím ![]()
Jen k diskuzi o tom zapomínání češtiny - prostě se to opravdu stává - protože když používají z 99% angličtinu, tak se holt stane, že nějaké české slovo opravdu vypadne. Kdyby se vrátil do čech, tak se brzo zadaptuje, ale takto je to skutečně normální. My se často bavili anglicky i mezi čechy, protože tam většinou byl i nějaký cizinec, tak aby nám rozuměl. Nemyslím si, že by se tím chtěl někdo dělat zajímavým.
Mmch. v Austrálii jsem žila dva roky a hostitele z pondělí znám osobně, přímo ze Sydney. Žije tam už od r.1993, tak si myslím, že na nějaké zapomenuté slovo má nárok. ![]()
Mates26 píše:
holky co se tam stalo při moučníku, jak se tam všichni smály. Jen jsem odběhla do kuchyně a nic nevimJinak dnešek se mi taky moc líbil, hlavně to kuře se zelím a opečeným knedlíkem
smáli se hlášce - banán v prášku je kakao..
Martice-však to jo…My jsme řešily kamarádku někoho.. Když tam bydlí 20 let tak to je jasné ![]()
Brokianaa píše:
Ale zdá se mi že málo bodují-já bych dala devět bodů. Nebo minimálně osm,podle toho jak to chutnalo-to bohužel nevím
Taky se mi zdá,že málo bodují..Na to,jak to vychvalují..
Holky,chtěla jsem se podívat na dnešní prostřeno na stránkách primy a po načtení stránky Prostřeno mi tam skočí Přístup odepřen??Co to má znamenat???
![]()
janca84 píše:
Holky,chtěla jsem se podívat na dnešní prostřeno na stránkách primy a po načtení stránky Prostřeno mi tam skočí Přístup odepřen??Co to má znamenat???![]()
nevím, já koukala, zkus si to najít na streamu
janca84 píše:
Holky,chtěla jsem se podívat na dnešní prostřeno na stránkách primy a po načtení stránky Prostřeno mi tam skočí Přístup odepřen??Co to má znamenat???![]()
Nejspíš už je na „primáky“ pozdě.. já zas chtěla kouknout před pár minutamaa na Partičku, a taky nejde ![]()
Když sem to tak proklikala.. tak zjištuju, že fakt nejde nic ![]()
Cheyenne píše:janca84 píše:Nejspíš už je na „primáky“ pozdě.. já zas chtěla kouknout před pár minutamaa na Partičku, a taky nejde
Když sem to tak proklikala.. tak zjištuju, že fakt nejde nic
Už jsem se mrkla na streamu
Prostřeno parádaní,sešla se fakt fajn parta
Dnešní dezert by mi asi ale nechutnal,muselo to být šííííleně sladký ![]()