Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
janca84 píše:Cheyenne píše:Už jsem se mrkla na streamujanca84 píše:Nejspíš už je na „primáky“ pozdě.. já zas chtěla kouknout před pár minutamaa na Partičku, a taky nejde
Holky,chtěla jsem se podívat na dnešní prostřeno na stránkách primy a po načtení stránky Prostřeno mi tam skočí Přístup odepřen??Co to má znamenat???![]()
Když sem to tak proklikala.. tak zjištuju, že fakt nejde nicProstřeno parádaní,sešla se fakt fajn parta
![]()
Dnešní dezert by mi asi ale nechutnal,muselo to být šííííleně sladký
Já si to radši nechám na zítřejší dopoledne.. Takhle po večeru by mě akorát chytaly chutě
Jinak ta parta lidí se mi taky líbí, po dlouhý době tam není nikdo, koho bych nejradši praštila ![]()
Já teď koukám na dopolední prostřeno a líbí se mi ty hvězdičky z mrkve
![]()
Tak jsem tenhle tyden poprve skoukla Prostreno,nejak nestiham a moc se mi to libilo,takze zitra dokoukam predesle dily…prijde mi to jako moc fajn parta ![]()
Tak tento týden jsou ty lidi fakt bezva, baví se, smějou se, nehádají, nepomlouvají, jen míň bodují, ale bodují vyváženě, takže
super
![]()
Taky se mi tenhle týden moc líbí, fajn lidi, příjemná atmosféra, krásné prostředí
myslím, že by pro úspěšnost Prostřena v cizině mohli udělat týden pro krajany v USA, Anglii, Německu …, je to zajímavější, jak pořady točené v ČR
![]()
IvkaH píše:
Taky se mi tenhle týden moc líbí, fajn lidi, příjemná atmosféra, krásné prostředímyslím, že by pro úspěšnost Prostřena v cizině mohli udělat týden pro krajany v USA, Anglii, Německu …, je to zajímavější, jak pořady točené v ČR
![]()
To bude jistě tím, že u nás jde především o peníze, kdežto krajani v zahraničí to berou spíš jako zábavu a příležitost se potkávat…
Taky se mi australské Prostřeno líbí, i když ho vidím jen letem světem ![]()
nikita066 píše:
Tak tento týden jsou ty lidi fakt bezva, baví se, smějou se, nehádají, nepomlouvají, jen míň bodují, ale bodují vyváženě, takže![]()
![]()
![]()
![]()
super
![]()
![]()
![]()
Taky jsem po dlouhé době spokojená
Ještě se mi líbilo VIP Prostřeno z minulého týdne.
KPKristy píše:IvkaH píše:
Taky se mi tenhle týden moc líbí, fajn lidi, příjemná atmosféra, krásné prostředímyslím, že by pro úspěšnost Prostřena v cizině mohli udělat týden pro krajany v USA, Anglii, Německu …, je to zajímavější, jak pořady točené v ČR
![]()
To bude jistě tím, že u nás jde především o peníze, kdežto krajani v zahraničí to berou spíš jako zábavu a příležitost se potkávat…
Taky se mi australské Prostřeno líbí, i když ho vidím jen letem světem
no jo u nás se řeší na prvním místě jen prachy
![]()
MUFICE píše:nikita066 píše:Taky jsem po dlouhé době spokojená
Tak tento týden jsou ty lidi fakt bezva, baví se, smějou se, nehádají, nepomlouvají, jen míň bodují, ale bodují vyváženě, takže![]()
![]()
![]()
![]()
super
![]()
![]()
![]()
Ještě se mi líbilo VIP Prostřeno z minulého týdne.
jn to mi taky, hlavně Krampolovi jak pochodovali ![]()
A máte pravdu, že u nás jde převážně o prachy
Krampolovi mě bavili celý týden..Hlavně paní Hanička
..Těch VIP Prostřeno by měli natáčet víc..A taky ty z ciziny..To je fakt super,lidi jsou na sebe milejší..U nás jde fakt jen o ty prachy-jak už jste tady psali
V každé partě se vždycky najde někdo hodně soutěživý,který tam ostatní prudí..To nám ale připravují scénáristi,aby jsme se nenudili.. ![]()
No já jsem takový blázen, že bych do toho i šla, i výhra by se mi líbila, ale představa, že bych jedla celý týden - 4× glutamánové jídlo s lepkem, tak bych pak strávila dalších 14dní mlátící hlavou o zeď, jak by se mnou tělo bojovalo. Chtělo by to bezlepkové prostřeno
Tak zase spadnu na zem a nechám si snít
Silwinka87 píše:
Krampolovi mě bavili celý týden..Hlavně paní Hanička..Těch VIP Prostřeno by měli natáčet víc..A taky ty z ciziny..To je fakt super,lidi jsou na sebe milejší..U nás jde fakt jen o ty prachy-jak už jste tady psali
V každé partě se vždycky najde někdo hodně soutěživý,který tam ostatní prudí..To nám ale připravují scénáristi,aby jsme se nenudili..
Jinak Hanička a její boty a pes, to bylo nezapomenutelné ![]()
Je tam fakt dobrá parta a je to prostě zábavné…Mě ale baví,když je tam nějaké to drama
To se vždycky při těch přestřelkách aspoň nasměju.. ![]()
Včerejší díl se mi moc líbil!!! ![]()
Kromě dršťkové polévky kterou nejím, bych snědla vše a ještě bych si přidala ![]()
Akorát ti pavouci
mi kazili podívanou ![]()