Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
28.12.11 00:12
janca84 píše:
Cheyenne píše:
janca84 píše:
Holky,chtěla jsem se podívat na dnešní prostřeno na stránkách primy a po načtení stránky Prostřeno mi tam skočí Přístup odepřen??Co to má znamenat??? :zed: :zed:
Nejspíš už je na „primáky“ pozdě.. já zas chtěla kouknout před pár minutamaa na Partičku, a taky nejde :x
Když sem to tak proklikala.. tak zjištuju, že fakt nejde nic :D
Už jsem se mrkla na streamu :palec: Prostřeno parádaní,sešla se fakt fajn parta :potlesk: :potlesk: Dnešní dezert by mi asi ale nechutnal,muselo to být šííííleně sladký :poblion:

Já si to radši nechám na zítřejší dopoledne.. Takhle po večeru by mě akorát chytaly chutě :lol: Jinak ta parta lidí se mi taky líbí, po dlouhý době tam není nikdo, koho bych nejradši praštila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
28.12.11 09:17

Já teď koukám na dopolední prostřeno a líbí se mi ty hvězdičky z mrkve :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
28.12.11 18:53

Tak jsem tenhle tyden poprve skoukla Prostreno,nejak nestiham a moc se mi to libilo,takze zitra dokoukam predesle dily…prijde mi to jako moc fajn parta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
28.12.11 19:11

Tak tento týden jsou ty lidi fakt bezva, baví se, smějou se, nehádají, nepomlouvají, jen míň bodují, ale bodují vyváženě, takže :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: super :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.12.11 19:31

Taky se mi tenhle týden moc líbí, fajn lidi, příjemná atmosféra, krásné prostředí :palec: myslím, že by pro úspěšnost Prostřena v cizině mohli udělat týden pro krajany v USA, Anglii, Německu …, je to zajímavější, jak pořady točené v ČR :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.12.11 19:54
IvkaH píše:
Taky se mi tenhle týden moc líbí, fajn lidi, příjemná atmosféra, krásné prostředí :palec: myslím, že by pro úspěšnost Prostřena v cizině mohli udělat týden pro krajany v USA, Anglii, Německu …, je to zajímavější, jak pořady točené v ČR :nevim: :oops:

To bude jistě tím, že u nás jde především o peníze, kdežto krajani v zahraničí to berou spíš jako zábavu a příležitost se potkávat…

Taky se mi australské Prostřeno líbí, i když ho vidím jen letem světem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
28.12.11 19:58
nikita066 píše:
Tak tento týden jsou ty lidi fakt bezva, baví se, smějou se, nehádají, nepomlouvají, jen míň bodují, ale bodují vyváženě, takže :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: super :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Taky jsem po dlouhé době spokojená :palec: Ještě se mi líbilo VIP Prostřeno z minulého týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.12.11 20:04
KPKristy píše:
IvkaH píše:
Taky se mi tenhle týden moc líbí, fajn lidi, příjemná atmosféra, krásné prostředí :palec: myslím, že by pro úspěšnost Prostřena v cizině mohli udělat týden pro krajany v USA, Anglii, Německu …, je to zajímavější, jak pořady točené v ČR :nevim: :oops:

To bude jistě tím, že u nás jde především o peníze, kdežto krajani v zahraničí to berou spíš jako zábavu a příležitost se potkávat…

Taky se mi australské Prostřeno líbí, i když ho vidím jen letem světem :palec:

no jo u nás se řeší na prvním místě jen prachy :palec: :potlesk: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
28.12.11 20:16
MUFICE píše:
nikita066 píše:
Tak tento týden jsou ty lidi fakt bezva, baví se, smějou se, nehádají, nepomlouvají, jen míň bodují, ale bodují vyváženě, takže :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: super :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Taky jsem po dlouhé době spokojená :palec: Ještě se mi líbilo VIP Prostřeno z minulého týdne.

jn to mi taky, hlavně Krampolovi jak pochodovali :lol:

A máte pravdu, že u nás jde převážně o prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.12.11 20:48

Krampolovi mě bavili celý týden..Hlavně paní Hanička :mrgreen: ..Těch VIP Prostřeno by měli natáčet víc..A taky ty z ciziny..To je fakt super,lidi jsou na sebe milejší..U nás jde fakt jen o ty prachy-jak už jste tady psali :nevim: V každé partě se vždycky najde někdo hodně soutěživý,který tam ostatní prudí..To nám ale připravují scénáristi,aby jsme se nenudili.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
13335
28.12.11 20:55

No já jsem takový blázen, že bych do toho i šla, i výhra by se mi líbila, ale představa, že bych jedla celý týden - 4× glutamánové jídlo s lepkem, tak bych pak strávila dalších 14dní mlátící hlavou o zeď, jak by se mnou tělo bojovalo. Chtělo by to bezlepkové prostřeno :mrgreen: Tak zase spadnu na zem a nechám si snít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
28.12.11 20:55
Silwinka87 píše:
Krampolovi mě bavili celý týden..Hlavně paní Hanička :mrgreen: ..Těch VIP Prostřeno by měli natáčet víc..A taky ty z ciziny..To je fakt super,lidi jsou na sebe milejší..U nás jde fakt jen o ty prachy-jak už jste tady psali :nevim: V každé partě se vždycky najde někdo hodně soutěživý,který tam ostatní prudí..To nám ale připravují scénáristi,aby jsme se nenudili.. :lol:

Jinak Hanička a její boty a pes, to bylo nezapomenutelné :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.12.11 21:05

Taky se mi tento týden moc líbí. Je to taková sranda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.12.11 21:10

Je tam fakt dobrá parta a je to prostě zábavné…Mě ale baví,když je tam nějaké to drama :mrgreen: To se vždycky při těch přestřelkách aspoň nasměju.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13142
29.12.11 09:02

Včerejší díl se mi moc líbil!!! :potlesk:

Kromě dršťkové polévky kterou nejím, bych snědla vše a ještě bych si přidala :mrgreen:
Akorát ti pavouci :cert: mi kazili podívanou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky