Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NEchápu proč ty prostřeno večer opakují, k tomu maj snad ráno ne ![]()
KPKristy píše:MUFICE píše:Nejtrapnější Prostřeno, jaké jsem kdy viděla
Ted ráno opakují VIP Prostřeno, vařit tam bude snad Adamec, Vitázková a další z těch cest domů.
Taky jsem koukala a jak mu všichni lezli do prdele, to bylo příšerný. ![]()
PetraJ píše:Já to viděla už kdysi a právě to lezení do p* mi na tom přijde šílený. Dělají to všichni každý den všem a je to děsKPKristy píše:Taky jsem koukala a jak mu všichni lezli do prdele, to bylo příšerný.MUFICE píše:Nejtrapnější Prostřeno, jaké jsem kdy viděla
Ted ráno opakují VIP Prostřeno, vařit tam bude snad Adamec, Vitázková a další z těch cest domů.
Teď jsem musela použít hvězdičku, neboť mi to nevzalo prdel. Jaktože tobě jo?? ![]()
KPKristy píše:PetraJ píše:Já to viděla už kdysi a právě to lezení do p* mi na tom přijde šílený. Dělají to všichni každý den všem a je to děsKPKristy píše:Taky jsem koukala a jak mu všichni lezli do prdele, to bylo příšerný.MUFICE píše:Nejtrapnější Prostřeno, jaké jsem kdy viděla
To mi zase tak nevadí, nemám ráda ty intrikány, co se pomlouvají za zády.
MUFICE píše:Jde o to, že oni se strašně přechvalují. I kdyby to bylo hnusný jídlo, tak pan režisér je přece jedničkaKPKristy píše:To mi zase tak nevadí, nemám ráda ty intrikány, co se pomlouvají za zády.PetraJ píše:Já to viděla už kdysi a právě to lezení do p* mi na tom přijde šílený. Dělají to všichni každý den všem a je to děsKPKristy píše:Taky jsem koukala a jak mu všichni lezli do prdele, to bylo příšerný.MUFICE píše:Nejtrapnější Prostřeno, jaké jsem kdy viděla
KPKristy píše:MUFICE píše:Jde o to, že oni se strašně přechvalují. I kdyby to bylo hnusný jídlo, tak pan režisér je přece jedničkaKPKristy píše:To mi zase tak nevadí, nemám ráda ty intrikány, co se pomlouvají za zády.PetraJ píše:Já to viděla už kdysi a právě to lezení do p* mi na tom přijde šílený. Dělají to všichni každý den všem a je to děsKPKristy píše:Taky jsem koukala a jak mu všichni lezli do prdele, to bylo příšerný.MUFICE píše:Nejtrapnější Prostřeno, jaké jsem kdy viděla
Ted ráno opakují VIP Prostřeno, vařit tam bude snad Adamec, Vitázková a další z těch cest domů.. Já nemám ráda vlezdoprdelování…
To já také ne, ale je to jejich chlebodárce, tak asi proto ho vychvalují do nebe
Nedávno bylo taky VIP Prostřeno a všichni se taky hrozně vychvalovali.
Holky dívám se, ale zdá se mi, že to už bylo.. teď co je večer
zdají se mi ti lidi hodně povědomí, nezdá se vám?.. ![]()
Mi to nevadi, ja je nevidela, tak pssssst, nerikat kdo vyhraje ![]()
Zrovna jsem si řikala jestli to už nedávali : -) takže jo.. to je škoda. Já se těšila na nové díly ![]()
kvaček píše:
Holky dívám se, ale zdá se mi, že to už bylo.. teď co je večerzdají se mi ti lidi hodně povědomí, nezdá se vám?..
Taky už jsem to viděla.
Já nekoukala. Využiju to opakování k tomu, že malému pustím Kouzelnou školku a udělám něco smysluplného. Až budou zase premiérové díly, skejsnu u TV ![]()