Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KPKristy píše:Silwinka87 píše:No, ale co potom? Kouzelná školka v 18.15 a zároveň Prostřeno. Druhou televizi kvůli tomu ale kupovat nebudeme, to fakt nee…
Však ano..Kdyby aspoň už byla ta Ulice..Na to se dá taky dívat..
V 18.15 Kouzelná školka-takže malý je spokojený a já mám chvilku klid..
Taky by mě zajímalo,kdy budou nové díly Prostřena…Zatím jsem nezahlédla ani upoutávku..
Když není druhá TV, tak leda na střídačku, jeden den dítě a druhý ty
My máme 2 telky, tak se aspon nedohadujeme, když má chlap fotbal ![]()
Já to Prostřeno pro ten klid asi objetuju
Večer se pak podívám na netu,až bude malý spát..Taky řešení… ![]()
No,naštěstí-můj fotbal nesleduje..
![]()
Já jsem zjistila, že Ondru ta Školka v tom pozdějším čase už moc netankuje…
my ještě teda školku nesledujeme,ted jí je zatím jedno na co pokukuje z lehátka
ale až bude chtít koukat, tak budu koukat s ní
sem taky přes pohádky
![]()
U nás taky reklamy a znělky. A v těch reklamách musí být něco podprahového, protože zaujmou, i když vypnu zvuk:-)
A to Ondra zase pohádky může, jen takhle později už si spíš hraje, pak večeříme. Asi zvyk…
Jinak u něho vede Malá princezna (pintena), samozřejmě Timmy (majinkej timy) a zrovna sleduje Garfielda ![]()
KPKristy píše:
A to Ondra zase pohádky může, jen takhle později už si spíš hraje, pak večeříme. Asi zvyk…
Jinak u něho vede Malá princezna (pintena), samozřejmě Timmy (majinkej timy) a zrovna sleduje Garfielda
Malá princezna vede u mě, to je krásnej seriál. I když mi připadne, že ostatní postavy jsou jak z Bohnic:-))
hofka píše:Taky mám ten pocit, všichni blázni. Hlavně generál a ministrKPKristy píše:Malá princezna vede u mě, to je krásnej seriál. I když mi připadne, že ostatní postavy jsou jak z Bohnic:-))
Jinak u něho vede Malá princezna (pintena), samozřejmě Timmy (majinkej timy) a zrovna sleduje Garfielda
Malému jsou dva a školka ho teďka začala celkem bavit..Líbí se mu František a Františka,ale některé pohádky co tam dávají se mu moc nelíbí.. ![]()
U nás vedla reklama na Albert,jak tam pobíhali ti čuníci,to malá letěla a dělala u toho chrochrochro
Teď frčí reklama na Hami mléka,jak tam jsou ty vysmáté mimina ![]()
tak malé jsou teprv 3 měsíce
takže jí je zatim fakt jedno co je tam puštěné,ale kouká hodně..tak se jí snažim zabavit i jinak,ale telka většinou vítezí ![]()
jinak k vánocům jsem dostala knížku Prostřeno:) a je uplně super..moc se mi líbí..ty dopolední díly tam jsou,tak to nevydržim a koukám kdo vyhraje
![]()
KPKristy píše:hofka píše:Taky mám ten pocit, všichni blázni. Hlavně generál a ministrKPKristy píše:Malá princezna vede u mě, to je krásnej seriál. I když mi připadne, že ostatní postavy jsou jak z Bohnic:-))
To se bude muset nějak pošpekulovat

Ale kdoví kdy bude další Prostřeno..?