Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
5.1.12 13:13
KPKristy píše:
Silwinka87 píše:
Však ano..Kdyby aspoň už byla ta Ulice..Na to se dá taky dívat..
V 18.15 Kouzelná školka-takže malý je spokojený a já mám chvilku klid..
Taky by mě zajímalo,kdy budou nové díly Prostřena…Zatím jsem nezahlédla ani upoutávku.. :think:
No, ale co potom? Kouzelná školka v 18.15 a zároveň Prostřeno. Druhou televizi kvůli tomu ale kupovat nebudeme, to fakt nee…

To se bude muset nějak pošpekulovat :think: :mrgreen:
Ale kdoví kdy bude další Prostřeno..? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
50143
5.1.12 16:30
KPKristy píše:
Silwinka87 píše:
Však ano..Kdyby aspoň už byla ta Ulice..Na to se dá taky dívat..
V 18.15 Kouzelná školka-takže malý je spokojený a já mám chvilku klid..
Taky by mě zajímalo,kdy budou nové díly Prostřena…Zatím jsem nezahlédla ani upoutávku.. :think:
No, ale co potom? Kouzelná školka v 18.15 a zároveň Prostřeno. Druhou televizi kvůli tomu ale kupovat nebudeme, to fakt nee…

Když není druhá TV, tak leda na střídačku, jeden den dítě a druhý ty :D My máme 2 telky, tak se aspon nedohadujeme, když má chlap fotbal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
5.1.12 16:48

MUFICE

Já to Prostřeno pro ten klid asi objetuju :mrgreen: Večer se pak podívám na netu,až bude malý spát..Taky řešení… :pankac:
No,naštěstí-můj fotbal nesleduje.. :P :lol:

• Citovat
  • Upravit
46669
5.1.12 17:02

Já jsem zjistila, že Ondru ta Školka v tom pozdějším čase už moc netankuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
5.1.12 17:05

my ještě teda školku nesledujeme,ted jí je zatím jedno na co pokukuje z lehátka :mrgreen: ale až bude chtít koukat, tak budu koukat s ní :mrgreen: sem taky přes pohádky :mrgreen: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
5.1.12 17:15

Syn taky moc pohádky nesleduje, má rád jenom reklamy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.1.12 18:01

U nás taky reklamy a znělky. A v těch reklamách musí být něco podprahového, protože zaujmou, i když vypnu zvuk:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.1.12 18:09

A to Ondra zase pohádky může, jen takhle později už si spíš hraje, pak večeříme. Asi zvyk…
Jinak u něho vede Malá princezna (pintena), samozřejmě Timmy (majinkej timy) a zrovna sleduje Garfielda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.1.12 18:17
KPKristy píše:
A to Ondra zase pohádky může, jen takhle později už si spíš hraje, pak večeříme. Asi zvyk…
Jinak u něho vede Malá princezna (pintena), samozřejmě Timmy (majinkej timy) a zrovna sleduje Garfielda :P

Malá princezna vede u mě, to je krásnej seriál. I když mi připadne, že ostatní postavy jsou jak z Bohnic:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.1.12 18:18
hofka píše:
KPKristy píše:
Jinak u něho vede Malá princezna (pintena), samozřejmě Timmy (majinkej timy) a zrovna sleduje Garfielda :P
Malá princezna vede u mě, to je krásnej seriál. I když mi připadne, že ostatní postavy jsou jak z Bohnic:-))
Taky mám ten pocit, všichni blázni. Hlavně generál a ministr :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
5.1.12 18:21

Malému jsou dva a školka ho teďka začala celkem bavit..Líbí se mu František a Františka,ale některé pohádky co tam dávají se mu moc nelíbí.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17058
5.1.12 18:35

U nás vedla reklama na Albert,jak tam pobíhali ti čuníci,to malá letěla a dělala u toho chrochrochro :mrgreen: :mrgreen: Teď frčí reklama na Hami mléka,jak tam jsou ty vysmáté mimina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
5.1.12 21:11

tak malé jsou teprv 3 měsíce :oops: :mrgreen: takže jí je zatim fakt jedno co je tam puštěné,ale kouká hodně..tak se jí snažim zabavit i jinak,ale telka většinou vítezí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
5.1.12 21:12

jinak k vánocům jsem dostala knížku Prostřeno:) a je uplně super..moc se mi líbí..ty dopolední díly tam jsou,tak to nevydržim a koukám kdo vyhraje :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
5.1.12 21:14
KPKristy píše:
hofka píše:
KPKristy píše:
Taky mám ten pocit, všichni blázni. Hlavně generál a ministr :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí