Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nikita066 píše:
Holky 3 … 2 … 1 ..... krásný Nový rok
Viktorie Vivien píše:nikita066 píše:
Holky 3 … 2 … 1 ..... krásný Nový rok![]()
Vám všem
Hodně zdraví a ať nám to v kuchyni „šlape“
![]()
janca84 píše:Viktorie Vivien píše:Hodně zdraví a ať nám to v kuchyni „šlape“nikita066 píše:
Holky 3 … 2 … 1 ..... krásný Nový rok![]()
Vám všem
![]()
A nejen v kuchyni!
![]()
Snad nebude nutné jezdit za příjemnými a nekonfliktními soutěžícími v Prostřeno až na druhý konec světa ![]()
jj je znát, že už mají trochu posunuté hranice mentality…u nás se snad nikdo nerozdělil, i když vlastně jednou ten chlap jak byl chudej a bydlel v té chalupě měl tam strašněj bordel a špínu snad 4 děti…pamatujete tak tomu přece taky ten co vyhrál řekl, že mu pomůže se dřevem na zimu a pod. ..tyhle konce mě dojímají
A ještě jedna blondýna kdysi - dala si stranou na školné a zbytek rozdělila mezi ostatní soutěžící
draga píše:
jj je znát, že už mají trochu posunuté hranice mentality…u nás se snad nikdo nerozdělil, i když vlastně jednou ten chlap jak byl chudej a bydlel v té chalupě měl tam strašněj bordel a špínu snad 4 děti…pamatujete tak tomu přece taky ten co vyhrál řekl, že mu pomůže se dřevem na zimu a pod. ..tyhle konce mě dojímají
Co si pamatuju, tak jedna ženská se taky se všemi rozdělila, všichni měli pak 5 tisíc. Ta ženská byla při penězích, takže tam nešla jenom kvůli té výhře.
Zítra dávají zase opakovací díly, škoda, těšila jsem se na nové.
MUFICE píše:
Rano opakovaci a vecer nove, neee? Vecer je z Ostravy… ![]()
Barca12345 píše:MUFICE píše:Rano opakovaci a vecer nove, neee? Vecer je z Ostravy…
Večer je opakovací, ukazovali v TV ty lidi a ti už tam byli.
Zase opakovací?? ![]()
To bude nuda. Všude nuda. Prostřeno opakovací, Kouzelná školka v 18.15…
Změny po novém roce jsou koukám spíše k horšímu…
MUFICE píše:draga píše:Co si pamatuju, tak jedna ženská se taky se všemi rozdělila, všichni měli pak 5 tisíc. Ta ženská byla při penězích, takže tam nešla jenom kvůli té výhře.
Ted ráno opakují VIP Prostřeno, vařit tam bude snad Adamec, Vitázková a další z těch cest domů.
MUFICE píše:Nejtrapnější Prostřeno, jaké jsem kdy viděla
Ted ráno opakují VIP Prostřeno, vařit tam bude snad Adamec, Vitázková a další z těch cest domů.