Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To já si pořád říkám, jak jsou všichni roztržití, na co zapomněli, že já bych to udělala líp. Ale jak by to bylo ve skutečnosti, to je otázka, že ![]()
Taky mi bylo líto paní Pavly, že jí to časově nevyšlo. Myslim si že na 5 bodů od Petra to teda nebylo ani za mák
a klíďo mohla vyhrát. Já bych se za ten večer nadlábla jako nikdy
a jablíčkovou pusu určo vyzkouším.
J-Zicek píše:
Ahojte holky,
tak jsem tady trochu četla a říkala jsem si jestli nejsem v jiné diskuzi o kouzelné školce
Mě štve,že to teď opakují.Jinak Prostřeno mám moc ráda.A líbilo se mi i to jak tam vařily ty celebrity.jako herci.Toho by mohlo být víc.
To máš pravdu že by toho mělo být víc s těma hercema.Mě se to taky líbilo ![]()
Janka123 píše:
Co bude dneska? Nový nebo opakovací díl?
To já taky nevím
![]()
maminka lucinka píše:Janka123 píše:To já taky nevím
Co bude dneska? Nový nebo opakovací díl?![]()
Vypadá to že budou zas opakovat ![]()
dívám se a obdivu je…vařit umím,ale uvařit pro tolik lidí tolik chodů bych si teď netroufla…tak možná pytlíkovou polívku
a kafe…
![]()
Dana Klaudie píše:
dívám se a obdivu je…vařit umím,ale uvařit pro tolik lidí tolik chodů bych si teď netroufla…tak možná pytlíkovou polívku![]()
![]()
a kafe…
![]()
![]()
To si říkám taky že mají odvahu na tolik chodů pro tolik lídí,já bych si taky na netroufla
![]()
KPKristy píše:MUFICE píše:To už je trapný
Bude to zase opakování, bohužel
Tak tak…
Oni ted na všech televizích vše opakují, tak snad brzo začnou nové pořady a i díly Prostřena.
KPKristy píše:MUFICE píše:To už je trapný
Bude to zase opakování, bohužel
je to opravdu trapný
![]()
MUFICE píše:
Oni ted na všech televizích vše opakují, tak snad brzo začnou nové pořady a i díly Prostřena.
To doufám…i Partičku opakujou
![]()
Holky, mám dotaz, kamarádka hledá na skouknutí včerejší dopolední díl prostřeno.. Já koukala a streamu vždy jen na ty nové, takže byly někde hned v novinkách, ale jak najdeme ten ranní? Nebo jestli někdo víte, jak se jmenoval kuchař/ka, nebo nějakou indicii? SLíbila jsem jí, že se poptám, moc děkuju za snahu.
![]()