Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MUFICE píše:M-a-j-a píše:Tak jí dejte vlastní telku do pokojíčkuSilwinka87 píše:Konečně
Já mám takovou radost…![]()
![]()
![]()
![]()
Akorát chudák Amálka, bude mít po školce![]()
To by musel tatínek máknout a pokojíček dodělat ![]()
M-a-j-a píše:MUFICE píše:To by musel tatínek máknout a pokojíček dodělatM-a-j-a píše:Tak jí dejte vlastní telku do pokojíčkuSilwinka87 píše:Konečně
![]()
![]()
![]()
Nebo jí kupte nějakou starší telku z bazaru za pár stovek a dejte jí do jiné místnosti a budete obě spokojené ![]()
Silwinka87 píše:
Holky od 30.1. budou nové díly Prostřeno…Teďka jsem to zjistila na jejich stránkách![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jéé tak to je supééérr
já je taky už vyhlížim, koukám jen dopoledne, ty sem ještě neviděla,ale ty večer už jo,tak na ně nečučím ![]()
Zrovna jsem se přišla zeptat, kdy začnou nové díly, že mě ty staré nebaví a nějak mě to večerní prostřeno chybí.....
Tak ještě budu muset chvilku vydržet, než začnou. ![]()
MUFICE píše:M-a-j-a píše:Nebo jí kupte nějakou starší telku z bazaru za pár stovek a dejte jí do jiné místnosti a budete obě spokojenéMUFICE píše:To by musel tatínek máknout a pokojíček dodělatM-a-j-a píše:Tak jí dejte vlastní telku do pokojíčkuSilwinka87 píše:Konečně
![]()
![]()
![]()
Nene bude se semnou dívat na prostřeno
Školka se ráno v 8:30 opakuje ![]()
Tak to jste mě potěšily,že už budou konečně nové díly.Taky mě to prostřeno večer chybí.
M-a-j-a píše:MUFICE píše:Nene bude se semnou dívat na prostřenoM-a-j-a píše:Nebo jí kupte nějakou starší telku z bazaru za pár stovek a dejte jí do jiné místnosti a budete obě spokojenéMUFICE píše:To by musel tatínek máknout a pokojíček dodělatM-a-j-a píše:Tak jí dejte vlastní telku do pokojíčkuSilwinka87 píše:Konečně
![]()
![]()
![]()
Školka se ráno v 8:30 opakuje
Taky řešení … ![]()
![]()
Silwinka87 píše:
Holky od 30.1. budou nové díly Prostřeno…Teďka jsem to zjistila na jejich stránkách![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
už je načase
![]()
Janka123 píše:Silwinka87 píše:už je načase
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je pravda už je na čase
![]()
Tady je to pěkně schrnuto
jak se někteří předvedli ![]()
http://www.ahaonline.cz/…i-a-sex.html
Holky díváte se některá teď ráno? Jak se vám líbí ten byt? Mně se líbí moc, má to tam moc vkusně zařízené, všechno v jednom stylu, hlavně ty tapety jsou nádherný. Popravdě řečeno takový styl mne při zařizování domu ani nenapadl.
Já koukám!
Mě se líbí byt, ale zařízení moc ne. Teda líbí, ale ne výhradně takhle. Já bych tu starodávnost zkombinovala s novými kousky. Tohle mi přijde jako v muzeu ![]()
Ale tapety jsou krásný a vůbec nejhezčí je ložnice!!
No právě se mi nejvíc líbí ta ložnice, co se týče doplňků to bych taky volila jinak, ty obrazy atd. ale je to tam útulný. Mám ráda takový útulný styl, moc se mi nelíbí dnešní design, pro mně je moc studený a neosobní.
Tak už nám to brzy začne a asi bude zase vzrůšo. http://www.iprima.cz/…zskeho-kraje
Já dnešní moderní styl taky nemusím. Mám ráda domácké a útulné zařízení. Klidně každý pes, jiná ves, hlavně aby bylo teplo domova ![]()