Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
papavlinka33 píše:IvkaH píše:Já bych potřebovala jen tak těch 5, a to by jí nepomohlo, no a od takové trubky radši néééépapavlinka33 píše:že jo, ta by ti mohla pár kilo prodat a ještě by jí zůstalo v zásobě
No ty elasťáky na ní byli teda výživný
Mně z tý party neni sympatickej nikdo,jen ta dnešní hostitelka asi bude v pohodě,jinak nic moc
Ten kluk je podle mě gay,ale nic proti.Ta tlustá mařena,to je teda něco,že s tim něco nedělá ve svym věku,to je ostuda,takhle mladá holka,ta má tak 150kg určo
A ještě je pěkně nesympatická ![]()
kristy84 píše:tak tohle jsou přesně moje slova
Mně z tý party neni sympatickej nikdo,jen ta dnešní hostitelka asi bude v pohodě,jinak nic mocTen kluk je podle mě gay,ale nic proti.Ta tlustá mařena,to je teda něco,že s tim něco nedělá ve svym věku,to je ostuda,takhle mladá holka,ta má tak 150kg určo
A ještě je pěkně nesympatická
holky tak to budou asi mazec díly večer.. přesně jak říkáte, ta tlustá sedmnáctka..a ještě co všecko nejí,nejim zeleninu..no to by holka asi měla
to sem na ní zítra zvědavá
monicskaa píše:
holky tak to budou asi mazec díly večer.. přesně jak říkáte, ta tlustá sedmnáctka..a ještě co všecko nejí,nejim zeleninu..no to by holka asi měla![]()
![]()
![]()
MUFICE píše:Barca12345 píše:Podle mě je přihřátej
Ten kluk bud hodne divne mluvi, nebo je „gay“… to si myslim tedy ja…
Je holky teplí,protože v medajlonku na netu píšou,že bydlí s přítelem..Mě přijde moc sympatický…Narozdíl od paní diabetičky.. ![]()
Silwinka87 píše:MUFICE píše:Je holky teplí,protože v medajlonku na netu píšou,že bydlí s přítelem..Mě přijde moc sympatický…Narozdíl od paní diabetičky..Barca12345 píše:Podle mě je přihřátej
Ten kluk bud hodne divne mluvi, nebo je „gay“… to si myslim tedy ja…
Taky mi nevadi ze je teplej, ja jen, ze na nekterych to nejde az tak poznat, ale ten je jasnej!!! ![]()
Tyto díly vypadají,že budou celkem maso.Už se těším jak se to tam vyvrbí.
kristy84 píše:
Přesně,možná by si místo hambáče k večeři mohla dát občas ten vývar a zeleninuA ještě leze do televize,no sebevědomí jí teda nechybí
monicskaa píše:
holky tak to budou asi mazec díly večer.. přesně jak říkáte, ta tlustá sedmnáctka..a ještě co všecko nejí,nejim zeleninu..no to by holka asi měla![]()
![]()
![]()
to mě taky udivuje..to sebevědomí..
Barca12345 píše:
Taky mi nevadi ze je teplej, ja jen, ze na nekterych to nejde az tak poznat, ale ten je jasnej!!!
tenhle jo
![]()
šmarjá, tento týdden je to teda sestava!!
Jedna nejí skoro nic, co by měla - pak ať se nediví, že vypadá jako sud…a ty řeči těch ostatních… třeba k předkrmu, jestli byl a nebo nebyl pracný! snad má hodnotit, jestli mu chutnal,nééé???!!!
No, o pracnosti těch jídel taky docela přemýšlím. Přece jak je to jednoduchý, nění vůbec podstatný! Naopak bych řekla ,že udělat jednoduchý a chutný jídlo je kumšt… ![]()
Ale oni budou furt na něco remcat, místo aby kousali a drželi tlamu ![]()
Dana Klaudie píše: šmarjá, tento týdden je to teda sestava!!
Jedna nejí skoro nic, co by měla - pak ať se nediví, že vypadá jako sud…a ty řeči těch ostatních… třeba k předkrmu, jestli byl a nebo nebyl pracný! snad má hodnotit, jestli mu chutnal,nééé???!!!
přesně, taky jde o ten nápad jaké suroviny na sebe naskládat ne??a je podle mě jedno, jestli to dělá hodinu nebo 5 minut.. kolikrát ty pětiminutovky chutnaj líp
![]()