Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
30.1.12 19:23
papavlinka33 píše:
IvkaH píše:
papavlinka33 píše:
No ty elasťáky na ní byli teda výživný
že jo, ta by ti mohla pár kilo prodat a ještě by jí zůstalo v zásobě :kytka:
Já bych potřebovala jen tak těch 5, a to by jí nepomohlo, no a od takové trubky radši néééé
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
30.1.12 19:24

Mně z tý party neni sympatickej nikdo,jen ta dnešní hostitelka asi bude v pohodě,jinak nic moc :zed: Ten kluk je podle mě gay,ale nic proti.Ta tlustá mařena,to je teda něco,že s tim něco nedělá ve svym věku,to je ostuda,takhle mladá holka,ta má tak 150kg určo :roll: A ještě je pěkně nesympatická :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
30.1.12 19:29
kristy84 píše:
Mně z tý party neni sympatickej nikdo,jen ta dnešní hostitelka asi bude v pohodě,jinak nic moc :zed: Ten kluk je podle mě gay,ale nic proti.Ta tlustá mařena,to je teda něco,že s tim něco nedělá ve svym věku,to je ostuda,takhle mladá holka,ta má tak 150kg určo :roll: A ještě je pěkně nesympatická :roll:
tak tohle jsou přesně moje slova :roll: dobře si to napsala :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
30.1.12 19:49

holky tak to budou asi mazec díly večer.. přesně jak říkáte, ta tlustá sedmnáctka..a ještě co všecko nejí,nejim zeleninu..no to by holka asi měla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to sem na ní zítra zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
30.1.12 20:10
Přesně,možná by si místo hambáče k večeři mohla dát občas ten vývar a zeleninu :mrgreen:A ještě leze do televize,no sebevědomí jí teda nechybí :zed:
monicskaa píše:
holky tak to budou asi mazec díly večer.. přesně jak říkáte, ta tlustá sedmnáctka..a ještě co všecko nejí,nejim zeleninu..no to by holka asi měla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to sem na ní zítra zvědavá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.1.12 20:14
MUFICE píše:
Barca12345 píše:
Ten kluk bud hodne divne mluvi, nebo je „gay“… to si myslim tedy ja… :think:
Podle mě je přihřátej :mrgreen:

Je holky teplí,protože v medajlonku na netu píšou,že bydlí s přítelem..Mě přijde moc sympatický…Narozdíl od paní diabetičky.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3118
30.1.12 20:18
Mně to bylo jasný hned podle oblečení a hlavně účesu,takhle by se heterouš nevyfik :mrgreen: Ale fakt proti nim nic nemám,bývají to super lidi,tak jsem na něj zvědavá :D
Silwinka87 píše:
MUFICE píše:
Barca12345 píše:
Ten kluk bud hodne divne mluvi, nebo je „gay“… to si myslim tedy ja… :think:
Podle mě je přihřátej :mrgreen:
Je holky teplí,protože v medajlonku na netu píšou,že bydlí s přítelem..Mě přijde moc sympatický…Narozdíl od paní diabetičky.. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.1.12 20:18

Ten kluk je gay, psali to na webu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
30.1.12 20:31

Taky mi nevadi ze je teplej, ja jen, ze na nekterych to nejde az tak poznat, ale ten je jasnej!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
30.1.12 20:33

Tyto díly vypadají,že budou celkem maso.Už se těším jak se to tam vyvrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
30.1.12 20:35
kristy84 píše:
Přesně,možná by si místo hambáče k večeři mohla dát občas ten vývar a zeleninu :mrgreen:A ještě leze do televize,no sebevědomí jí teda nechybí :zed:
monicskaa píše:

to mě taky udivuje..to sebevědomí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
30.1.12 20:36
Barca12345 píše:
Taky mi nevadi ze je teplej, ja jen, ze na nekterych to nejde az tak poznat, ale ten je jasnej!!! :mrgreen:

tenhle jo :) :) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
30.1.12 21:27

šmarjá, tento týdden je to teda sestava!!
Jedna nejí skoro nic, co by měla - pak ať se nediví, že vypadá jako sud…a ty řeči těch ostatních… třeba k předkrmu, jestli byl a nebo nebyl pracný! snad má hodnotit, jestli mu chutnal,nééé???!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.1.12 21:30

No, o pracnosti těch jídel taky docela přemýšlím. Přece jak je to jednoduchý, nění vůbec podstatný! Naopak bych řekla ,že udělat jednoduchý a chutný jídlo je kumšt… :nevim:
Ale oni budou furt na něco remcat, místo aby kousali a drželi tlamu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
30.1.12 21:45
Dana Klaudie píše: šmarjá, tento týdden je to teda sestava!!
Jedna nejí skoro nic, co by měla - pak ať se nediví, že vypadá jako sud…a ty řeči těch ostatních… třeba k předkrmu, jestli byl a nebo nebyl pracný! snad má hodnotit, jestli mu chutnal,nééé???!!!

přesně, taky jde o ten nápad jaké suroviny na sebe naskládat ne??a je podle mě jedno, jestli to dělá hodinu nebo 5 minut.. kolikrát ty pětiminutovky chutnaj líp :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí