Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Silwinka87 píše:Já už jsem tuhle partu viděla kdysi a tenhle Robert je teda patla matla
Holky,dívám se teď dopoledne…A neviděla jsem to…Tak mám radost..Nejvíc by mě asi potěšil tím dezertem..I když ten korpus je kupovaný,ale taky ho někdy koupím,hlavně v létě,když je čerstvé ovoce..
Moc práce si s tím ale moc nedal,v každém jídle měl nějaký polotovar…
KPKristy píše:Silwinka87 píše:Já už jsem tuhle partu viděla kdysi a tenhle Robert je teda patla matla
Holky,dívám se teď dopoledne…A neviděla jsem to…Tak mám radost..Nejvíc by mě asi potěšil tím dezertem..I když ten korpus je kupovaný,ale taky ho někdy koupím,hlavně v létě,když je čerstvé ovoce..
Moc práce si s tím ale moc nedal,v každém jídle měl nějaký polotovar…. Jinak je to fajn série a těš se na Pavla…
Jo?Ja jsem je fakt neviděla,ale jsem ráda,aspoň mě to víc baví..
Silwinka87 píše:Proto víc neprozrazuji. Ale tohle je fakt fajn Prostřeno, mladý lidi, dobrá jídla… Tedy až na dnešního matlounaKPKristy píše:Jo?Ja jsem je fakt neviděla,ale jsem ráda,aspoň mě to víc baví..Silwinka87 píše:Já už jsem tuhle partu viděla kdysi a tenhle Robert je teda patla matla
Moc práce si s tím ale moc nedal,v každém jídle měl nějaký polotovar…. Jinak je to fajn série a těš se na Pavla…
KPKristy píše:Silwinka87 píše:Proto víc neprozrazuji. Ale tohle je fakt fajn Prostřeno, mladý lidi, dobrá jídla… Tedy až na dnešního matlounaKPKristy píše:Jo?Ja jsem je fakt neviděla,ale jsem ráda,aspoň mě to víc baví..Silwinka87 píše:Já už jsem tuhle partu viděla kdysi a tenhle Robert je teda patla matla
To to bylo střevo..Zítra se budu dívat zase..Škoda,že tu partu večer,už jsem viděla..
No nic..Jdu péct jogurtový koláč s ovocem.. ![]()
Já jsem to už taky viděla.Čekám jen na nové díly.Doufám,že se dočkáme.
J-Zicek píše:
Já jsem to už taky viděla.Čekám jen na nové díly.Doufám,že se dočkáme.
Taky doufám,že už brzo budou..Jdu se podívat na stránky…
Holky od 30.1. budou nové díly Prostřeno…Teďka jsem to zjistila na jejich stránkách
![]()
Silwinka87 píše:
Holky od 30.1. budou nové díly Prostřeno…Teďka jsem to zjistila na jejich stránkách![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sláva
![]()
Silwinka87 píše:
Já mám takovou radost…![]()
![]()
![]()
![]()
Konečně ![]()
Akorát chudák Amálka, bude mít po školce
![]()
M-a-j-a píše:Silwinka87 píše:Konečně
Já mám takovou radost…![]()
![]()
![]()
![]()
Akorát chudák Amálka, bude mít po školce![]()
Tak jí dejte vlastní telku do pokojíčku ![]()

Moc práce si s tím ale moc nedal,v každém jídle měl nějaký polotovar…