Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6224
11.1.12 11:40

neporadím asi kde :oops: :oops: ale kuchař co vařil včera se jmenuje Vladimír Majer a je to prostřeno v moravskoslezském kraji :) a včera to byla docela zábava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.1.12 18:08
tyynka píše:
Holky, mám dotaz, kamarádka hledá na skouknutí včerejší dopolední díl prostřeno.. Já koukala a streamu vždy jen na ty nové, takže byly někde hned v novinkách, ale jak najdeme ten ranní? Nebo jestli někdo víte, jak se jmenoval kuchař/ka, nebo nějakou indicii? SLíbila jsem jí, že se poptám, moc děkuju za snahu. :oops: :oops:

To je jak pohřbívali ptáčky? To bylo docela vtipný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
16.1.12 10:45

ahojky nedívá se dneska někdo dopoledne? chtěla bych si udělat ten kuskus ale nevím co tam všechno je :nevim: sem to zapla tak od půlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
16.1.12 11:25

Kuskus doma vařím jako přílohu k maso, zaleju ho jenom vařící vodou, osolím a nechám 2-3 min. dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.1.12 11:48

Já někdy dělám kuskus jako samostatné jídlo pro sebe a malého. Připravím si ho jako MUFICE a zvlášť na pávni udělám směs, co dům dá. Zpravidla osmahnu cibulku a slaninu, na ní nadrobno nakrájenou papriku (žlutou, červenou), trocha nějakého koření nebo bylinek, cherry rajčátka a vmíchám kuskus. Někdy přimíchám i strouhaný parmazán… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
16.1.12 17:36
KPKristy píše:
Já někdy dělám kuskus jako samostatné jídlo pro sebe a malého. Připravím si ho jako MUFICE a zvlášť na pávni udělám směs, co dům dá. Zpravidla osmahnu cibulku a slaninu, na ní nadrobno nakrájenou papriku (žlutou, červenou), trocha nějakého koření nebo bylinek, cherry rajčátka a vmíchám kuskus. Někdy přimíchám i strouhaný parmazán… :*

Mňami..To zní dobře… :P
Holky,nevíte,jaké bude dneska večer Prostřeno?Zase staré?

• Citovat
  • Upravit
46669
16.1.12 17:41

No jo, je to výborný. Jde to udělat jako příloha, ale já k tomu maso nepotřebuju ;)

Dnešní Prostřeno nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
16.1.12 17:47
KPKristy píše:
No jo, je to výborný. Jde to udělat jako příloha, ale já k tomu maso nepotřebuju ;)Dnešní Prostřeno nevím :nevim:

Doufám,že bude nové…A když bude staré,tak by mohl být nějaký díl,který jsme ještě neviděla… :D

• Citovat
  • Upravit
16.1.12 18:04
Silwinka87 píše:
KPKristy píše:
No jo, je to výborný. Jde to udělat jako příloha, ale já k tomu maso nepotřebuju ;)Dnešní Prostřeno nevím :nevim:
Doufám,že bude nové…A když bude staré,tak by mohl být nějaký díl,který jsme ještě neviděla… :D
:palec: :palec: :palec: Souhlasím, také čekám na nové díly :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.1.12 18:07

A já koukla na web a bude opět opáčko. Tyhle jsem tedy neviděla, ale už bych radši nové díly!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
16.1.12 18:10
KPKristy píše:
A já koukla na web a bude opět opáčko. Tyhle jsem tedy neviděla, ale už bych radši nové díly!!! :evil:

Já jsem tuto partu viděla.. :roll:
Není tam napsané,kdy budou nové díly?

• Citovat
  • Upravit
50147
16.1.12 19:01
Silwinka87 píše:
KPKristy píše:
Já někdy dělám kuskus jako samostatné jídlo pro sebe a malého. Připravím si ho jako MUFICE a zvlášť na pávni udělám směs, co dům dá. Zpravidla osmahnu cibulku a slaninu, na ní nadrobno nakrájenou papriku (žlutou, červenou), trocha nějakého koření nebo bylinek, cherry rajčátka a vmíchám kuskus. Někdy přimíchám i strouhaný parmazán… :*
Mňami..To zní dobře… :P
Holky,nevíte,jaké bude dneska večer Prostřeno?Zase staré?

Tak je to zase opakování, 2 báby si z toho pamatuju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
16.1.12 20:19
Silwinka87 píše:
KPKristy píše:
A já koukla na web a bude opět opáčko. Tyhle jsem tedy neviděla, ale už bych radši nové díly!!! :evil:
Není tam napsané,kdy budou nové díly?

Někde jsem četla, že by nový díly měly začít od února.. Tak snad se dočkáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
16.1.12 21:05

děkuju holkam za návod na kuskus :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
16.1.12 23:39
Cheyenne píše:
Silwinka87 píše:
KPKristy píše:
Není tam napsané,kdy budou nové díly?
Někde jsem četla, že by nový díly měly začít od února.. Tak snad se dočkáme :)

Tak to doufám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky