Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
neporadím asi kde
ale kuchař co vařil včera se jmenuje Vladimír Majer a je to prostřeno v moravskoslezském kraji
a včera to byla docela zábava ![]()
tyynka píše:
Holky, mám dotaz, kamarádka hledá na skouknutí včerejší dopolední díl prostřeno.. Já koukala a streamu vždy jen na ty nové, takže byly někde hned v novinkách, ale jak najdeme ten ranní? Nebo jestli někdo víte, jak se jmenoval kuchař/ka, nebo nějakou indicii? SLíbila jsem jí, že se poptám, moc děkuju za snahu.![]()
To je jak pohřbívali ptáčky? To bylo docela vtipný:-)
ahojky nedívá se dneska někdo dopoledne? chtěla bych si udělat ten kuskus ale nevím co tam všechno je
sem to zapla tak od půlky.
Kuskus doma vařím jako přílohu k maso, zaleju ho jenom vařící vodou, osolím a nechám 2-3 min. dojít.
Já někdy dělám kuskus jako samostatné jídlo pro sebe a malého. Připravím si ho jako MUFICE a zvlášť na pávni udělám směs, co dům dá. Zpravidla osmahnu cibulku a slaninu, na ní nadrobno nakrájenou papriku (žlutou, červenou), trocha nějakého koření nebo bylinek, cherry rajčátka a vmíchám kuskus. Někdy přimíchám i strouhaný parmazán… ![]()
KPKristy píše:
Já někdy dělám kuskus jako samostatné jídlo pro sebe a malého. Připravím si ho jako MUFICE a zvlášť na pávni udělám směs, co dům dá. Zpravidla osmahnu cibulku a slaninu, na ní nadrobno nakrájenou papriku (žlutou, červenou), trocha nějakého koření nebo bylinek, cherry rajčátka a vmíchám kuskus. Někdy přimíchám i strouhaný parmazán…
Mňami..To zní dobře… ![]()
Holky,nevíte,jaké bude dneska večer Prostřeno?Zase staré?
No jo, je to výborný. Jde to udělat jako příloha, ale já k tomu maso nepotřebuju ![]()
Dnešní Prostřeno nevím ![]()
KPKristy píše:
No jo, je to výborný. Jde to udělat jako příloha, ale já k tomu maso nepotřebujuDnešní Prostřeno nevím
Doufám,že bude nové…A když bude staré,tak by mohl být nějaký díl,který jsme ještě neviděla… ![]()
Silwinka87 píše:KPKristy píše:Doufám,že bude nové…A když bude staré,tak by mohl být nějaký díl,který jsme ještě neviděla…
No jo, je to výborný. Jde to udělat jako příloha, ale já k tomu maso nepotřebujuDnešní Prostřeno nevím
A já koukla na web a bude opět opáčko. Tyhle jsem tedy neviděla, ale už bych radši nové díly!!! ![]()
KPKristy píše:
A já koukla na web a bude opět opáčko. Tyhle jsem tedy neviděla, ale už bych radši nové díly!!!
Já jsem tuto partu viděla.. ![]()
Není tam napsané,kdy budou nové díly?
Silwinka87 píše:KPKristy píše:Mňami..To zní dobře…
Já někdy dělám kuskus jako samostatné jídlo pro sebe a malého. Připravím si ho jako MUFICE a zvlášť na pávni udělám směs, co dům dá. Zpravidla osmahnu cibulku a slaninu, na ní nadrobno nakrájenou papriku (žlutou, červenou), trocha nějakého koření nebo bylinek, cherry rajčátka a vmíchám kuskus. Někdy přimíchám i strouhaný parmazán…
Holky,nevíte,jaké bude dneska večer Prostřeno?Zase staré?
Tak je to zase opakování, 2 báby si z toho pamatuju ![]()
Silwinka87 píše:KPKristy píše:Já jsem tuto partu viděla..
A já koukla na web a bude opět opáčko. Tyhle jsem tedy neviděla, ale už bych radši nové díly!!!
Někde jsem četla, že by nový díly měly začít od února.. Tak snad se dočkáme ![]()
Cheyenne píše:Silwinka87 píše:Někde jsem četla, že by nový díly měly začít od února.. Tak snad se dočkámeKPKristy píše:Já jsem tuto partu viděla..
Tak to doufám ![]()