Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky,
tak jsem tady trochu četla a říkala jsem si jestli nejsem v jiné diskuzi o kouzelné školce ![]()
Mě štve,že to teď opakují.Jinak Prostřeno mám moc ráda.A líbilo se mi i to jak tam vařily ty celebrity.jako herci.Toho by mohlo být víc.
Ten tlustej děděk mě teda nas..l
Sežral co viděl, chválil a pak jí dá 5 bodů
![]()
MUFICE píše:
Ten tlustej děděk mě teda nas..l![]()
![]()
Naprosto souhlasím
podle mě měla ta poslední vyhrát…nebo napůl s tou první…
Brokianaa píše:MUFICE píše:Naprosto souhlasím
Ten tlustej děděk mě teda nas..l![]()
![]()
podle mě měla ta poslední vyhrát…nebo napůl s tou první…
Měla smůlu, že to nevychytala s tou svíčkovou, jinak by asi fakt vyhrála. Nechápu, proč maso neuvařila v papináku, tak je to měkké během hodinky.
Správná svíčková se takhle peče,ne? My ji teda taky dusíme v papiňaku,tak ![]()
Mamka svíčkovou taky peče a trvá to tak dvě hodiny. Nevím, jak dlouho to pekla paní, měla i hezké maso, tak nechápu, proč se to neudělalo ![]()
Hlavně to snad nedělala poprvé nebo jo? Měla by to mít už vychytané…
Brokianaa píše:
Správná svíčková se takhle peče,ne? My ji teda taky dusíme v papiňaku,tak
Je víc receptů, někdo jí peče a někdo vaří. My teda vaříme naložené maso jako vývar s kořenovou zeleninou a kořením. Pak zeleninu mixuju a zahustím šlehačkou, dochutím a a mám tak za 1,5h hotovo ![]()
KPKristy píše:
Mamka svíčkovou taky peče a trvá to tak dvě hodiny. Nevím, jak dlouho to pekla paní, měla i hezké maso, tak nechápu, proč se to neudělalo
Verim tomu, ze v te nervozite mohla zapomenout vcas zapnout troubu nebo tak… ![]()
KPKristy píše:
Mamka svíčkovou taky peče a trvá to tak dvě hodiny. Nevím, jak dlouho to pekla paní, měla i hezké maso, tak nechápu, proč se to neudělalo
Tak předkrm dojedli v 19h a tu svíčkovou jedli ve 20.30, takže to jí asi dlouho pekla.
MUFICE píše:Brokianaa píše:Je víc receptů, někdo jí peče a někdo vaří. My teda vaříme naložené maso jako vývar s kořenovou zeleninou a kořením. Pak zeleninu mixuju a zahustím šlehačkou, dochutím a a mám tak za 1,5h hotovo
Já stejně tak ![]()
janca84 píše:MUFICE píše:Já stejně takBrokianaa píše:Je víc receptů, někdo jí peče a někdo vaří. My teda vaříme naložené maso jako vývar s kořenovou zeleninou a kořením. Pak zeleninu mixuju a zahustím šlehačkou, dochutím a a mám tak za 1,5h hotovo
Tak ty seš tady taky ![]()
MUFICE píše:janca84 píše:Tak ty seš tady takyMUFICE píše:Já stejně takBrokianaa píše:Je víc receptů, někdo jí peče a někdo vaří. My teda vaříme naložené maso jako vývar s kořenovou zeleninou a kořením. Pak zeleninu mixuju a zahustím šlehačkou, dochutím a a mám tak za 1,5h hotovo
Jasně
![]()
Barca12345 píše:I to je možný, bohuželKPKristy píše:Verim tomu, ze v te nervozite mohla zapomenout vcas zapnout troubu nebo tak…
KPKristy píše:Barca12345 píše:I to je možný, bohuželKPKristy píše:Verim tomu, ze v te nervozite mohla zapomenout vcas zapnout troubu nebo tak…
Ja bych jim nejspise neuvarila ani kafe!!! ![]()