Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5233
6.1.12 18:53

Ahojte holky,
tak jsem tady trochu četla a říkala jsem si jestli nejsem v jiné diskuzi o kouzelné školce :lol:
Mě štve,že to teď opakují.Jinak Prostřeno mám moc ráda.A líbilo se mi i to jak tam vařily ty celebrity.jako herci.Toho by mohlo být víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.1.12 19:01

No jo, ta diskuse se nějak zvrtla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
6.1.12 19:08

Ten tlustej děděk mě teda nas..l :cert: :cert: Sežral co viděl, chválil a pak jí dá 5 bodů :pocitac: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.1.12 19:15
MUFICE píše:
Ten tlustej děděk mě teda nas..l :cert: :cert: Sežral co viděl, chválil a pak jí dá 5 bodů :pocitac: 8o

Naprosto souhlasím :cert: podle mě měla ta poslední vyhrát…nebo napůl s tou první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
6.1.12 19:54
Brokianaa píše:
MUFICE píše:
Ten tlustej děděk mě teda nas..l :cert: :cert: Sežral co viděl, chválil a pak jí dá 5 bodů :pocitac: 8o
Naprosto souhlasím :cert: podle mě měla ta poslední vyhrát…nebo napůl s tou první…

Měla smůlu, že to nevychytala s tou svíčkovou, jinak by asi fakt vyhrála. Nechápu, proč maso neuvařila v papináku, tak je to měkké během hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.1.12 21:07

Správná svíčková se takhle peče,ne? My ji teda taky dusíme v papiňaku,tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.1.12 21:20

Mamka svíčkovou taky peče a trvá to tak dvě hodiny. Nevím, jak dlouho to pekla paní, měla i hezké maso, tak nechápu, proč se to neudělalo :nevim:
Hlavně to snad nedělala poprvé nebo jo? Měla by to mít už vychytané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
6.1.12 21:23
Brokianaa píše:
Správná svíčková se takhle peče,ne? My ji teda taky dusíme v papiňaku,tak :nevim:

Je víc receptů, někdo jí peče a někdo vaří. My teda vaříme naložené maso jako vývar s kořenovou zeleninou a kořením. Pak zeleninu mixuju a zahustím šlehačkou, dochutím a a mám tak za 1,5h hotovo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.1.12 21:25
KPKristy píše:
Mamka svíčkovou taky peče a trvá to tak dvě hodiny. Nevím, jak dlouho to pekla paní, měla i hezké maso, tak nechápu, proč se to neudělalo :nevim:

Verim tomu, ze v te nervozite mohla zapomenout vcas zapnout troubu nebo tak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
6.1.12 21:25
KPKristy píše:

Tak předkrm dojedli v 19h a tu svíčkovou jedli ve 20.30, takže to jí asi dlouho pekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
6.1.12 21:26
MUFICE píše:
Brokianaa píše:
Správná svíčková se takhle peče,ne? My ji teda taky dusíme v papiňaku,tak :nevim:
Je víc receptů, někdo jí peče a někdo vaří. My teda vaříme naložené maso jako vývar s kořenovou zeleninou a kořením. Pak zeleninu mixuju a zahustím šlehačkou, dochutím a a mám tak za 1,5h hotovo :palec:

Já stejně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
6.1.12 21:30
janca84 píše:
MUFICE píše:
Brokianaa píše:
Je víc receptů, někdo jí peče a někdo vaří. My teda vaříme naložené maso jako vývar s kořenovou zeleninou a kořením. Pak zeleninu mixuju a zahustím šlehačkou, dochutím a a mám tak za 1,5h hotovo :palec:

Tak ty seš tady taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
6.1.12 21:39
MUFICE píše:
janca84 píše:
MUFICE píše:
Brokianaa píše:
Tak ty seš tady taky :D

Jasně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.1.12 21:49
Barca12345 píše:
KPKristy píše:
Verim tomu, ze v te nervozite mohla zapomenout vcas zapnout troubu nebo tak… :think:
I to je možný, bohužel :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.1.12 08:55
KPKristy píše:
Barca12345 píše:
KPKristy píše:
Verim tomu, ze v te nervozite mohla zapomenout vcas zapnout troubu nebo tak… :think:
I to je možný, bohužel :?

Ja bych jim nejspise neuvarila ani kafe!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí