Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak to ja bych to ochutnala vsechno a maso muzu
a klokana jsem nikdy nejedla,toho bych si dala.....
Dnesni Prostreno jsem videla jen zbezne,ale parada.....
tataráku se neštítím, ale nejím ho, nemám moc hovězí maso ráda (vyloženě tu chuť) a v tom syrovém stavu to vynikne ještě víc
dršťkovou ano, ale bez drštěk, pak je to jako gulášovka a to mi už neva ![]()
klokana aspol. klidně, když už je to zvíře stejně mrtvý (upečený, naservírovaný), tak mu nepomůžu tím, že se budu ofukovat
Obecně nejsem žádný velký masař, v podstatě mám skutečně ráda jen ryby, ale když je něco zajímavého, proč ne…
dnes jsem viděla tento týden poprvé a moc se mi to líbilo, ta paní má fakt šťávu, bylo to hezký. Dortík Pavlov neznám
![]()
Cheyenne píše:
Já bych toho klokana asi i snědla.. a nesměl by mi nikdo předtím říct, co to vubec jím..
Mimochodem.. před lety mi máma vyprávěla, jak se seznámila s tátou a jak ji poprvé vzal do rodiny, mezi maminku, tetičky, strejčky.. a měli jakousi zabíjačku..Až poté ji sdělili, že jedla psa.
( ano a takhle nějak to „hodování“ zakončila
)
Dnešní prostřeno bylo parádní
ta Jana má takovou hezkou mluvu
Dezert vypadal docela dobře.Zábava to podzvedla
![]()
Tak já jsem dnes dokoukala VIP Prostřeno a opravdu hezké … Terezka Kostková, úžasná, milá osůbka, to by byla moje krevní skupina a Vašek s Janou - to nemám ani slov… Obyčejní, fajn lidé. Mně se to opravdu líbilo a protože jsem taky cíťa a ubulínek, tak mi na konci při rozdělování korunek na dobročinné účely slzík kápnul taky ![]()
Klokaní a pštrosí maso jsem už jedla v Pravěku, chutná to podobně jako hovězí steak. Na Djerbě jsem jedla i velbloudí maso, je to taková žvejkačka, ale že to bylo z velblouda jsem se dozvěděla až o půl roku později.
Ten dort co dělala Jana vypadal dost přeslazený, tak by mi to asi nejelo, vánoční pusinky nemám ráda.
pikola píše:
Teda, dneska to bylo super a překvapivý závěr!
to teda, Janě jsem to přála, je to vyloženě můj typ.. a i slzička (a nejedna) mi ukápla.. =)
JJ tak jak celý týden, tak i dnes bylo prostřeno super
a tak velký perníkový stromeček byl dokonalý ![]()
Dnešní hostitelka Timea byla sympaťanda. Jen asi trochu klidnější . Jenže kdo není - v porovnání s Janou
Zachytila jsem správně, že Jana svou výhru rozdělila mezi ostatní? ![]()
Jo, Jana svou výhru rozdělila mezi ostatní. Dneska mi bylo líto té Timey, zábava tam fakt vázla. Jinak jídlo měla pěkný.
Tak u Timey bych se nadlábla přesně podle svých představ ![]()
Mrzelo mě, že nevyhrála, ale Jana se opět ukázala jako boží člověk - cele týden vtipná, milá a na konci udělá takové gesto
![]()
Tento týden byl super, už se to docela šiklo dát tam příjemné lidi, co umí vařit a nehádají se ![]()
Včerejší prostřeno zase úžasné. Jídlo muselo být vynikajcí. Bylo mi teda líto Timey, když plakala
měla to moc hezké a baráček teda úžasnej. Jany gesto bylo fakt
jde vidět, že do toho šli pro zábavu a né pro peníze.
Mates26 píše:
Včerejší prostřeno zase úžasné. Jídlo muselo být vynikajcí. Bylo mi teda líto Timey, když plakalaměla to moc hezké a baráček teda úžasnej. Jany gesto bylo fakt
jde vidět, že do toho šli pro zábavu a né pro peníze.