Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Silwinka87 píše:KPKristy píše:Doufám,že bude nové…A když bude staré,tak by mohl být nějaký díl,který jsme ještě neviděla…
No jo, je to výborný. Jde to udělat jako příloha, ale já k tomu maso nepotřebujuDnešní Prostřeno nevím
A já koukla na web a bude opět opáčko. Tyhle jsem tedy neviděla, ale už bych radši nové díly!!! ![]()
KPKristy píše:
A já koukla na web a bude opět opáčko. Tyhle jsem tedy neviděla, ale už bych radši nové díly!!!
Já jsem tuto partu viděla.. ![]()
Není tam napsané,kdy budou nové díly?
Silwinka87 píše:KPKristy píše:Mňami..To zní dobře…
Já někdy dělám kuskus jako samostatné jídlo pro sebe a malého. Připravím si ho jako MUFICE a zvlášť na pávni udělám směs, co dům dá. Zpravidla osmahnu cibulku a slaninu, na ní nadrobno nakrájenou papriku (žlutou, červenou), trocha nějakého koření nebo bylinek, cherry rajčátka a vmíchám kuskus. Někdy přimíchám i strouhaný parmazán…
Holky,nevíte,jaké bude dneska večer Prostřeno?Zase staré?
Tak je to zase opakování, 2 báby si z toho pamatuju ![]()
Silwinka87 píše:KPKristy píše:Já jsem tuto partu viděla..
A já koukla na web a bude opět opáčko. Tyhle jsem tedy neviděla, ale už bych radši nové díly!!!
Někde jsem četla, že by nový díly měly začít od února.. Tak snad se dočkáme ![]()
Cheyenne píše:Silwinka87 píše:Někde jsem četla, že by nový díly měly začít od února.. Tak snad se dočkámeKPKristy píše:Já jsem tuto partu viděla..
Tak to doufám ![]()
Holky,dívám se teď dopoledne…A neviděla jsem to…Tak mám radost..Nejvíc by mě asi potěšil tím dezertem..I když ten korpus je kupovaný,ale taky ho někdy koupím,hlavně v létě,když je čerstvé ovoce.. ![]()
Moc práce si s tím ale moc nedal,v každém jídle měl nějaký polotovar… ![]()
Silwinka87 píše:Já už jsem tuhle partu viděla kdysi a tenhle Robert je teda patla matla
Holky,dívám se teď dopoledne…A neviděla jsem to…Tak mám radost..Nejvíc by mě asi potěšil tím dezertem..I když ten korpus je kupovaný,ale taky ho někdy koupím,hlavně v létě,když je čerstvé ovoce..
Moc práce si s tím ale moc nedal,v každém jídle měl nějaký polotovar…
KPKristy píše:Silwinka87 píše:Já už jsem tuhle partu viděla kdysi a tenhle Robert je teda patla matla
Holky,dívám se teď dopoledne…A neviděla jsem to…Tak mám radost..Nejvíc by mě asi potěšil tím dezertem..I když ten korpus je kupovaný,ale taky ho někdy koupím,hlavně v létě,když je čerstvé ovoce..
Moc práce si s tím ale moc nedal,v každém jídle měl nějaký polotovar…. Jinak je to fajn série a těš se na Pavla…
Jo?Ja jsem je fakt neviděla,ale jsem ráda,aspoň mě to víc baví..
Silwinka87 píše:Proto víc neprozrazuji. Ale tohle je fakt fajn Prostřeno, mladý lidi, dobrá jídla… Tedy až na dnešního matlounaKPKristy píše:Jo?Ja jsem je fakt neviděla,ale jsem ráda,aspoň mě to víc baví..Silwinka87 píše:Já už jsem tuhle partu viděla kdysi a tenhle Robert je teda patla matla
Moc práce si s tím ale moc nedal,v každém jídle měl nějaký polotovar…. Jinak je to fajn série a těš se na Pavla…
KPKristy píše:Silwinka87 píše:Proto víc neprozrazuji. Ale tohle je fakt fajn Prostřeno, mladý lidi, dobrá jídla… Tedy až na dnešního matlounaKPKristy píše:Jo?Ja jsem je fakt neviděla,ale jsem ráda,aspoň mě to víc baví..Silwinka87 píše:Já už jsem tuhle partu viděla kdysi a tenhle Robert je teda patla matla
To to bylo střevo..Zítra se budu dívat zase..Škoda,že tu partu večer,už jsem viděla..
No nic..Jdu péct jogurtový koláč s ovocem.. ![]()
Já jsem to už taky viděla.Čekám jen na nové díly.Doufám,že se dočkáme.
J-Zicek píše:
Já jsem to už taky viděla.Čekám jen na nové díly.Doufám,že se dočkáme.
Taky doufám,že už brzo budou..Jdu se podívat na stránky…
Holky od 30.1. budou nové díly Prostřeno…Teďka jsem to zjistila na jejich stránkách
![]()