Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Silwinka87 píše:
Holky od 30.1. budou nové díly Prostřeno…Teďka jsem to zjistila na jejich stránkách![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sláva
![]()
Silwinka87 píše:
Já mám takovou radost…![]()
![]()
![]()
![]()
Konečně ![]()
Akorát chudák Amálka, bude mít po školce
![]()
M-a-j-a píše:Silwinka87 píše:Konečně
![]()
![]()
![]()
Akorát chudák Amálka, bude mít po školce![]()
Tak jí dejte vlastní telku do pokojíčku ![]()
MUFICE píše:M-a-j-a píše:Tak jí dejte vlastní telku do pokojíčkuSilwinka87 píše:Konečně
![]()
![]()
![]()
To by musel tatínek máknout a pokojíček dodělat ![]()
M-a-j-a píše:MUFICE píše:To by musel tatínek máknout a pokojíček dodělatM-a-j-a píše:Tak jí dejte vlastní telku do pokojíčkuSilwinka87 píše:Konečně
![]()
![]()
![]()
Nebo jí kupte nějakou starší telku z bazaru za pár stovek a dejte jí do jiné místnosti a budete obě spokojené ![]()
Silwinka87 píše:
Holky od 30.1. budou nové díly Prostřeno…Teďka jsem to zjistila na jejich stránkách![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jéé tak to je supééérr
já je taky už vyhlížim, koukám jen dopoledne, ty sem ještě neviděla,ale ty večer už jo,tak na ně nečučím ![]()
Zrovna jsem se přišla zeptat, kdy začnou nové díly, že mě ty staré nebaví a nějak mě to večerní prostřeno chybí.....
Tak ještě budu muset chvilku vydržet, než začnou. ![]()
MUFICE píše:M-a-j-a píše:Nebo jí kupte nějakou starší telku z bazaru za pár stovek a dejte jí do jiné místnosti a budete obě spokojenéMUFICE píše:To by musel tatínek máknout a pokojíček dodělatM-a-j-a píše:Tak jí dejte vlastní telku do pokojíčkuSilwinka87 píše:Konečně
![]()
![]()
![]()
Nene bude se semnou dívat na prostřeno
Školka se ráno v 8:30 opakuje ![]()
Tak to jste mě potěšily,že už budou konečně nové díly.Taky mě to prostřeno večer chybí.
M-a-j-a píše:MUFICE píše:Nene bude se semnou dívat na prostřenoM-a-j-a píše:Nebo jí kupte nějakou starší telku z bazaru za pár stovek a dejte jí do jiné místnosti a budete obě spokojenéMUFICE píše:To by musel tatínek máknout a pokojíček dodělatM-a-j-a píše:Tak jí dejte vlastní telku do pokojíčkuSilwinka87 píše:Konečně
![]()
![]()
![]()
Školka se ráno v 8:30 opakuje
Taky řešení … ![]()
![]()
Silwinka87 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()