Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky mi nevadi ze je teplej, ja jen, ze na nekterych to nejde az tak poznat, ale ten je jasnej!!! ![]()
Tyto díly vypadají,že budou celkem maso.Už se těším jak se to tam vyvrbí.
kristy84 píše:
Přesně,možná by si místo hambáče k večeři mohla dát občas ten vývar a zeleninuA ještě leze do televize,no sebevědomí jí teda nechybí
monicskaa píše:
holky tak to budou asi mazec díly večer.. přesně jak říkáte, ta tlustá sedmnáctka..a ještě co všecko nejí,nejim zeleninu..no to by holka asi měla![]()
![]()
![]()
to sem na ní zítra zvědavá
to mě taky udivuje..to sebevědomí..
Barca12345 píše:
Taky mi nevadi ze je teplej, ja jen, ze na nekterych to nejde az tak poznat, ale ten je jasnej!!!
tenhle jo
![]()
šmarjá, tento týdden je to teda sestava!!
Jedna nejí skoro nic, co by měla - pak ať se nediví, že vypadá jako sud…a ty řeči těch ostatních… třeba k předkrmu, jestli byl a nebo nebyl pracný! snad má hodnotit, jestli mu chutnal,nééé???!!!
No, o pracnosti těch jídel taky docela přemýšlím. Přece jak je to jednoduchý, nění vůbec podstatný! Naopak bych řekla ,že udělat jednoduchý a chutný jídlo je kumšt… ![]()
Ale oni budou furt na něco remcat, místo aby kousali a drželi tlamu ![]()
Dana Klaudie píše: šmarjá, tento týdden je to teda sestava!!
Jedna nejí skoro nic, co by měla - pak ať se nediví, že vypadá jako sud…a ty řeči těch ostatních… třeba k předkrmu, jestli byl a nebo nebyl pracný! snad má hodnotit, jestli mu chutnal,nééé???!!!
přesně, taky jde o ten nápad jaké suroviny na sebe naskládat ne??a je podle mě jedno, jestli to dělá hodinu nebo 5 minut.. kolikrát ty pětiminutovky chutnaj líp
![]()
Přesně,to má jako nad každym chodem strávit dvě hodiny,nebo co,vždyt se ani nemůžou se všim crcat,neni na to čas
Ale super,že už jsou nový díly,nemohla jsem se dočkat ![]()
monicskaa píše:Dana Klaudie píše: šmarjá, tento týdden je to teda sestava!!přesně, taky jde o ten nápad jaké suroviny na sebe naskládat ne??a je podle mě jedno, jestli to dělá hodinu nebo 5 minut.. kolikrát ty pětiminutovky chutnaj líp
Jedna nejí skoro nic, co by měla - pak ať se nediví, že vypadá jako sud…a ty řeči těch ostatních… třeba k předkrmu, jestli byl a nebo nebyl pracný! snad má hodnotit, jestli mu chutnal,nééé???!!!![]()
souhlasím,třeba zrovna mě by nenapadlo na toustový chléb zapéct brokolici ![]()
Tak jsem dneska rano skoukla vcerejsi Prostreno a uz se tesim na dnesek…nechapu ze se tam hlasi lidi co neji skoro vubec nic…je proste videt,ze ted uz tam opravdu chodi lidi jen pro penize ne ze by pred tim nechodily ale aspon to melo nejakou uroven i kdyz jak kdy…no kazdopadne se uz tesim na dnesek ![]()
by me zajimalo co by tam ty lidi delaly hrat o 100000kc,by jsme se asi nestacily divit ![]()
dzarunka píše:monicskaa píše:souhlasím,třeba zrovna mě by nenapadlo na toustový chléb zapéct brokoliciDana Klaudie píše: šmarjá, tento týdden je to teda sestava!!přesně, taky jde o ten nápad jaké suroviny na sebe naskládat ne??a je podle mě jedno, jestli to dělá hodinu nebo 5 minut.. kolikrát ty pětiminutovky chutnaj líp
Jedna nejí skoro nic, co by měla - pak ať se nediví, že vypadá jako sud…a ty řeči těch ostatních… třeba k předkrmu, jestli byl a nebo nebyl pracný! snad má hodnotit, jestli mu chutnal,nééé???!!!![]()
to mě taky ne
ale zas s nima souhlasim, že to mohlo bejt docela dost slané, když na to dala tolik nivy
ale to je zas o chuti ![]()
holky a koukáte někdo na to opáčko dopoledne???včera to bylo hrozný
![]()
Tak složení soutěžících tento týden mi přijde nemastné, neslané…třeba se to změní..
Holky tak si představte, že mi to uniklo
Koukali jsme na kouzelnou školku
Fakt jsem úplně zapomněla. No holt se budu muset kouknout dnes na netu.
Jinak tady se našla něco na netu
http://www.blesk.cz/…rovlnce.html