Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
31.1.12 20:43
monicskaa píše:
kometa32 píše:
Taky mě zarazilo jak ta Dáša sundala tu žirafu z té televize 8o Tolik odvahy bych neměla…
to sem taky nepochopila jako..to je podle mě docela drzost

Jakou žirafu,holky?To jsem nějak neviděla..Se budu asi muset podívat na opáčko..

• Citovat
  • Upravit
16492
31.1.12 20:44
Silwinka87 píše:
M-a-j-a píše:
A jak to hezky řekla, že je gurmán :mrgreen: :mrgreen:
Však se bude divit..Až to nikdo nebude chtít ani ochutnat,gurmán.. :mrgreen: :P

To jo :-) Ale já bych si to třeba dala :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
31.1.12 20:48
Silwinka87 píše:
monicskaa píše:
kometa32 píše:
Taky mě zarazilo jak ta Dáša sundala tu žirafu z té televize 8o Tolik odvahy bych neměla…
Jakou žirafu,holky?To jsem nějak neviděla..Se budu asi muset podívat na opáčko..

při šmejdění visela v pokojíku u telky na zdi přilepená žirafa :) :) a ona, že jí prostě musela zachránit a strhla jí…to bych jí už pak něco fakt řekla..co si to dovoluje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.1.12 20:51
M-a-j-a píše:
Silwinka87 píše:
M-a-j-a píše:
A jak to hezky řekla, že je gurmán :mrgreen: :mrgreen:
Však se bude divit..Až to nikdo nebude chtít ani ochutnat,gurmán.. :mrgreen: :P
To jo :-) Ale já bych si to třeba dala :oops: :D

Já teda nééé..Ale známá to taky normálně doma dělá..Ale ta parta,co tam je..Ti to asi neocení.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9649
31.1.12 20:56

No k hostitelce - jako studeny jidlo je na facku, hrasek by mi taky vadil, jeji vystupovani nedokazu zkousnout, jako nevi kde ma brambory doma??? 8o :zed:
K Dasi - propleskat za debilni kecy - mlada holka = neumi uvarit??? 8o

Jinak studene jidlo bych na normalni navsteve ze slusnosti mozna taky snedla - zalezi u koho by to bylo (novou tchyni bych k mikrovlce asi nehnala, ale kamosce bych klidne rekla…) ale v takove soutezi se to prece nesmi stat!!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
31.1.12 20:59
monicskaa píše:
Silwinka87 píše:
monicskaa píše:
kometa32 píše:
při šmejdění visela v pokojíku u telky na zdi přilepená žirafa :) :) a ona, že jí prostě musela zachránit a strhla jí…to bych jí už pak něco fakt řekla..co si to dovoluje..

Udělat to někdo z mých známých, tak ho tím lépnu po hlavě, ale že si to dovolí cizí ženská a ještě k tomu taká dúra :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.1.12 21:02
Barca12345 píše:
No k hostitelce - jako studeny jidlo je na facku, hrasek by mi taky vadil, jeji vystupovani nedokazu zkousnout, jako nevi kde ma brambory doma??? 8o :zed:
K Dasi - propleskat za debilni kecy - mlada holka = neumi uvarit??? 8oJinak studene jidlo bych na normalni navsteve ze slusnosti mozna taky snedla - zalezi u koho by to bylo (novou tchyni bych k mikrovlce asi nehnala, ale kamosce bych klidne rekla…) ale v takove soutezi se to prece nesmi stat!!! 8o

To je pravda..Je to stará koza..Jak tam začala pobíhat a sbírat všem ty talíře..A pak to důležitě ohřívala.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
15074
31.1.12 22:02

Já se snad na to budu muset podívat zpětně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
31.1.12 22:06
hofka píše:
Já se snad na to budu muset podívat zpětně:-)

Podivej… bud se zasmejes, nebo nastves, kazdopadne neusnes!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
31.1.12 22:06

Taky to asi zítra zkouknu zpětně.Ta jak tam zbírala ty talíře mě teda dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.1.12 23:02

Holky,tak u toho dezertu jí teda dali..Chudák holka.. :?

• Citovat
  • Upravit
46669
1.2.12 08:05

To byla zase přehlídka :roll:
Studený jídlo bych taky nesnesla, ale Dášena je kráva. Má chování řeznickýho psa a myslí si, jak je vtipná a objektivní 8o
A prý je gurmán, to mě tedy opravdu pobavilo a jsem velmi zvědavá, co hvězda předvede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
1.2.12 09:00

Ti co mají vždycky plnou hubu keců a jen kritizují tak se předvedou jako nejhorší kuchaři.Teda aspoň někdy to tak bývá.Tak jsem na ni taky zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.2.12 09:04

Teď jsem při hledání dílu narazila na „přihlaste se do Prostřeno“ - co všechno se vyplňuje .. http://vareni.moonface.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.2.12 09:46
hofka píše:
Teď jsem při hledání dílu narazila na „přihlaste se do Prostřeno“ - co všechno se vyplňuje .. http://vareni.moonface.cz/

Tak to mě zajímá..Na to se hned mrknu.. :think: :potlesk: :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí