Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Silwinka87 píše:M-a-j-a píše:Však se bude divit..Až to nikdo nebude chtít ani ochutnat,gurmán..
A jak to hezky řekla, že je gurmán![]()
![]()
To jo
Ale já bych si to třeba dala
![]()
Silwinka87 píše:monicskaa píše:Jakou žirafu,holky?To jsem nějak neviděla..Se budu asi muset podívat na opáčko..kometa32 píše:to sem taky nepochopila jako..to je podle mě docela drzost
Taky mě zarazilo jak ta Dáša sundala tu žirafu z té televizeTolik odvahy bych neměla…
při šmejdění visela v pokojíku u telky na zdi přilepená žirafa
a ona, že jí prostě musela zachránit a strhla jí…to bych jí už pak něco fakt řekla..co si to dovoluje..
M-a-j-a píše:Silwinka87 píše:To joM-a-j-a píše:Však se bude divit..Až to nikdo nebude chtít ani ochutnat,gurmán..
A jak to hezky řekla, že je gurmán![]()
![]()
Ale já bych si to třeba dala
![]()
Já teda nééé..Ale známá to taky normálně doma dělá..Ale ta parta,co tam je..Ti to asi neocení.. ![]()
No k hostitelce - jako studeny jidlo je na facku, hrasek by mi taky vadil, jeji vystupovani nedokazu zkousnout, jako nevi kde ma brambory doma???
![]()
K Dasi - propleskat za debilni kecy - mlada holka = neumi uvarit??? ![]()
Jinak studene jidlo bych na normalni navsteve ze slusnosti mozna taky snedla - zalezi u koho by to bylo (novou tchyni bych k mikrovlce asi nehnala, ale kamosce bych klidne rekla…) ale v takove soutezi se to prece nesmi stat!!! ![]()
monicskaa píše:Silwinka87 píše:při šmejdění visela v pokojíku u telky na zdi přilepená žirafamonicskaa píše:Jakou žirafu,holky?To jsem nějak neviděla..Se budu asi muset podívat na opáčko..kometa32 píše:to sem taky nepochopila jako..to je podle mě docela drzost
Taky mě zarazilo jak ta Dáša sundala tu žirafu z té televizeTolik odvahy bych neměla…
![]()
a ona, že jí prostě musela zachránit a strhla jí…to bych jí už pak něco fakt řekla..co si to dovoluje..
Udělat to někdo z mých známých, tak ho tím lépnu po hlavě, ale že si to dovolí cizí ženská a ještě k tomu taká dúra ![]()
Barca12345 píše:
No k hostitelce - jako studeny jidlo je na facku, hrasek by mi taky vadil, jeji vystupovani nedokazu zkousnout, jako nevi kde ma brambory doma???![]()
K Dasi - propleskat za debilni kecy - mlada holka = neumi uvarit???Jinak studene jidlo bych na normalni navsteve ze slusnosti mozna taky snedla - zalezi u koho by to bylo (novou tchyni bych k mikrovlce asi nehnala, ale kamosce bych klidne rekla…) ale v takove soutezi se to prece nesmi stat!!!
To je pravda..Je to stará koza..Jak tam začala pobíhat a sbírat všem ty talíře..A pak to důležitě ohřívala.. ![]()
hofka píše:
Já se snad na to budu muset podívat zpětně:-)
Podivej… bud se zasmejes, nebo nastves, kazdopadne neusnes!!! ![]()
Taky to asi zítra zkouknu zpětně.Ta jak tam zbírala ty talíře mě teda dostala.
To byla zase přehlídka ![]()
Studený jídlo bych taky nesnesla, ale Dášena je kráva. Má chování řeznickýho psa a myslí si, jak je vtipná a objektivní ![]()
A prý je gurmán, to mě tedy opravdu pobavilo a jsem velmi zvědavá, co hvězda předvede…
Ti co mají vždycky plnou hubu keců a jen kritizují tak se předvedou jako nejhorší kuchaři.Teda aspoň někdy to tak bývá.Tak jsem na ni taky zvědavá.
Teď jsem při hledání dílu narazila na „přihlaste se do Prostřeno“ - co všechno se vyplňuje .. http://vareni.moonface.cz/
hofka píše:
Teď jsem při hledání dílu narazila na „přihlaste se do Prostřeno“ - co všechno se vyplňuje .. http://vareni.moonface.cz/
Tak to mě zajímá..Na to se hned mrknu..
![]()
Jakou žirafu,holky?To jsem nějak neviděla..Se budu asi muset podívat na opáčko..