Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mamky
![]()
už se těším na večer, dneska se asi pobavíme
![]()
http://www.blesk.cz/…-sabina.html
IvkaH píše:
Ahoj mamky![]()
![]()
už se těším na večer, dneska se asi pobavíme![]()
![]()
http://www.blesk.cz/…-sabina.html
Zrovna jsem to sem chtěla vložit ![]()
KPKristy píše:Barushe píše:Jen ať to uvádí na pravou míru! Aby si to paní všeznalá mohla potom přečíst. Ale tyhle typy lidí jsou stejně přesvědčeni o své pravdeě…To, že gnocchi se dělají z brambor, vím i já! Jaktože to neví Dáša-desettejdnůvItálii?
A nejlepší bylo, jak Dáša říkala, že se to vaří tak a tak a oni tam do titulků psali, že se to vaří úplně jinak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A z čeho je dělá ona, nějak jsem to nepostřehla
![]()
překvapení píše:
občas žasnu jaké mezi sebou máme gurmány![]()
docela jsem zvědavá jak se Dášenka představí,až bude vařit. I když mám neblahé tušení, že se jí to povede,ač jí to za její aroganci nepřeji
Jinak mladičká studentka Sabinka je na zabití… nad vším ohrnuje nos,pokud to není tučný jako pra*e, tak jí to nevoní, bych jí jednu plácla
Taky podle toho vypadá ![]()
MUFICE píše:Z mouky a vajec, prýKPKristy píše:A z čeho je dělá ona, nějak jsem to nepostřehlaBarushe píše:Jen ať to uvádí na pravou míru! Aby si to paní všeznalá mohla potom přečíst. Ale tyhle typy lidí jsou stejně přesvědčeni o své pravdeě…To, že gnocchi se dělají z brambor, vím i já! Jaktože to neví Dáša-desettejdnůvItálii?
A nejlepší bylo, jak Dáša říkala, že se to vaří tak a tak a oni tam do titulků psali, že se to vaří úplně jinak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KPKristy píše:MUFICE píše:Z mouky a vajec, prýKPKristy píše:A z čeho je dělá ona, nějak jsem to nepostřehlaBarushe píše:Jen ať to uvádí na pravou míru! Aby si to paní všeznalá mohla potom přečíst. Ale tyhle typy lidí jsou stejně přesvědčeni o své pravdeě…To, že gnocchi se dělají z brambor, vím i já! Jaktože to neví Dáša-desettejdnůvItálii?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Jako nudle
Tak takové noky jsem ještě nejedla ![]()
no holky nejsme prostě gurmánky, když jsme takové nejedly
Měly bychom se stydět
![]()
MUFICE píše:KPKristy píše:Tak takové noky jsem ještě nejedlaMUFICE píše:Z mouky a vajec, prýKPKristy píše:A z čeho je dělá ona, nějak jsem to nepostřehlaBarushe píše:Jen ať to uvádí na pravou míru! Aby si to paní všeznalá mohla potom přečíst. Ale tyhle typy lidí jsou stejně přesvědčeni o své pravdeě…To, že gnocchi se dělají z brambor, vím i já! Jaktože to neví Dáša-desettejdnůvItálii?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Jako nudle
Takove noky delam do vyvaru! ![]()
Barca12345 píše:MUFICE píše:Takove noky delam do vyvaru!KPKristy píše:Tak takové noky jsem ještě nejedlaMUFICE píše:Z mouky a vajec, prýKPKristy píše:A z čeho je dělá ona, nějak jsem to nepostřehlaBarushe píše:Jen ať to uvádí na pravou míru! Aby si to paní všeznalá mohla potom přečíst. Ale tyhle typy lidí jsou stejně přesvědčeni o své pravdeě…To, že gnocchi se dělají z brambor, vím i já! Jaktože to neví Dáša-desettejdnůvItálii?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Jako nudle
I já ![]()
Ale ona říkala, že se dělají z přepalovaného těsta?
MUFICE píše:KPKristy píše:Tak takové noky jsem ještě nejedlaMUFICE píše:Z mouky a vajec, prýKPKristy píše:A z čeho je dělá ona, nějak jsem to nepostřehlaBarushe píše:Jen ať to uvádí na pravou míru! Aby si to paní všeznalá mohla potom přečíst. Ale tyhle typy lidí jsou stejně přesvědčeni o své pravdeě…To, že gnocchi se dělají z brambor, vím i já! Jaktože to neví Dáša-desettejdnůvItálii?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Jako nudle
my takové noky děláme, ale jak je uvařím tak je pak dělám noky z vajíčkem na pánvici, mě to moc nechutná (raději knedlík ve vajíčku) ale manžel vyžaduje oslizlé noky ve vajíčku, že tak to vaří jeho máti
![]()
Sherry píše:Přesně tak…
já na to koukám od začátku a občas se nestačím divit..
poslední dobou mi vadí, jak se tam řeší že to jídlo moc obyčejný a levný a není to nic speciálního..
no jak pro koho
někdo to má za specialitu a nekdo to zná 100 let..a teda nevím co tam lezou lidi co nežerou maso![]()
![]()
podle mě mě je to pořad i oochutnávání, tak jak může žesnká co se láduje klíčkama posoudit,jestli svíčková či co byla nebo nebyla dobrá. to je mi proti srsti..
a dávat body jen proto že mi někdo udělal trávu místo masa, protože ví že to nejím. to mi fakt vadí
bud at to ochutná a nebo at tam nechodí![]()
IvkaH píše:MUFICE píše:my takové noky děláme, ale jak je uvařím tak je pak dělám noky z vajíčkem na pánvici, mě to moc nechutná (raději knedlík ve vajíčku) ale manžel vyžaduje oslizlé noky ve vajíčku, že tak to vaří jeho mátiKPKristy píše:Tak takové noky jsem ještě nejedlaMUFICE píše:Z mouky a vajec, prýKPKristy píše:A z čeho je dělá ona, nějak jsem to nepostřehlaBarushe píše:Jen ať to uvádí na pravou míru! Aby si to paní všeznalá mohla potom přečíst. Ale tyhle typy lidí jsou stejně přesvědčeni o své pravdeě…To, že gnocchi se dělají z brambor, vím i já! Jaktože to neví Dáša-desettejdnůvItálii?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Jako nudle
![]()
A vsadím se, že jeho máti zaručeně dělá lepší:-)))