Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaaaaaaj, já bych ju bila
Proč nedávají ke každému soutěžícímu i adresu? Hned bych jí jela plesknout mezi dveřma.
Gurmánského aspiku si může dopřát dost na celý týden, když jí toho tolik zůstalo
Jak všeci čuchali tu polívku bo byla podezřelá ![]()
Marta78 píše:
už to začalo. Dáša gurmán je teda pipina.
děcka..Ona je děs běs..Předkrm-hnus..Hlavní jídlo-fůůůj(jako nikdy bych nejedla svíčkovou,která je tak hustá,že se dá krájet)
A ten dezert?Ten teda není hodný gurmána,to by zvládlo i dítě na základní škole.. ![]()
Silwinka87 píše:Marta78 píše:
už to začalo. Dáša gurmán je teda pipina.děcka..Ona je děs běs..Předkrm-hnus..Hlavní jídlo-fůůůj(jako nikdy bych nejedla svíčkovou,která je tak hustá,že se dá krájet)
A ten dezert?Ten teda není hodný gurmána,to by zvládlo i dítě na základní škole..
[/citace
Silwinka87 píše:Marta78 píše:děcka..Ona je děs běs..Předkrm-hnus..Hlavní jídlo-fůůůj(jako nikdy bych nejedla svíčkovou,která je tak hustá,že se dá krájet)
už to začalo. Dáša gurmán je teda pipina.A ten dezert?Ten teda není hodný gurmána,to by zvládlo i dítě na základní škole..
ta svíčková vypadala fakt hrozně.
a ještě si stěžuje.
A jaké krásné šatičky měla Dášenka dneska večer
![]()
Tak chvástat jako ona se neuměl ani Ivánek v Mrazíku ![]()
Dobrý večer,chtěla bych reagovat,na dnešní díl.Velmi mě rozhořčilo,chování slečny-dá -li se tak nezvat Silva.....svou nevychovaností a neúctou,mě šokovala.Nevím,proč se do tohoto pořadu hlásí lidi,kteří ač vypadají,že zrovna snědly stodolu,tak prohlašují,že nejí 90.procent potravin…Paní Dáša,byla skvělá a obdivuji její klid.Přijít mi domů taková návštěva,vyhodím jí oknem…S pozdravem Pája ![]()
KPKristy píše:
Mno, svíčková z bešamelu![]()
Ale dezert bych si dala!
Ten bešamel jsem vůbec nepochopila.. ![]()
Já taky,ten linecký koláč bych si dala..A klidně i ten banán..Banány mám ráda…
Pavka 31 píše:
Dobrý večer,chtěla bych reagovat,na dnešní díl.Velmi mě rozhořčilo,chování slečny-dá -li se tak nezvat Silva.....svou nevychovaností a neúctou,mě šokovala.Nevím,proč se do tohoto pořadu hlásí lidi,kteří ač vypadají,že zrovna snědly stodolu,tak prohlašují,že nejí 90.procent potravin…Paní Dáša,byla skvělá a obdivuji její klid.Přijít mi domů taková návštěva,vyhodím jí oknem…S pozdravem Pája
No já bych si dneska nedala nic, ta svíčková vypadala zdrcle, mohla ji ještě rozmixovat a pořádně propasírovat, btw. taky nevím od kdy se dává bešamel do svíčkové, pokud vím tak mouka v té omáčce nemá co dělat.
Jinak polévka z hovězí oháňky je dobrá, silná, taky ji dělám, ale asi nebyla silná páč ji dala vařit pozdě a nechápu proč se nad tím všichni ofrňovali, nevědí co žerou v hospodách a tady ohrnují nos nad oháňkou. No jo gurmánka se předvedla.
Nechcem sa pani zastavat, prostreno sledujem na pol oka, ale jazyk je lahodka a neviem co by mohlo byt spatne na polievke z ohanky
Pre mna je rovnaka ako z predneho alebo spikovej kosti ![]()