Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
698
2.2.12 18:25

už to začalo. Dáša gurmán je teda pipina. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
2.2.12 18:31

Jaaaaaaj, já bych ju bila :pocitac: Proč nedávají ke každému soutěžícímu i adresu? Hned bych jí jela plesknout mezi dveřma.
Gurmánského aspiku si může dopřát dost na celý týden, když jí toho tolik zůstalo :D Jak všeci čuchali tu polívku bo byla podezřelá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka

pravá gurmánka :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
Marta78 píše:

děcka..Ona je děs běs..Předkrm-hnus..Hlavní jídlo-fůůůj(jako nikdy bych nejedla svíčkovou,která je tak hustá,že se dá krájet) :poblion: A ten dezert?Ten teda není hodný gurmána,to by zvládlo i dítě na základní škole.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
698
2.2.12 18:39

no dneska fandim Sabině. Ta Dáša je fakt trapka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
2.2.12 18:41
Silwinka87 píše:
Marta78 píše:

děcka..Ona je děs běs..Předkrm-hnus..Hlavní jídlo-fůůůj(jako nikdy bych nejedla svíčkovou,která je tak hustá,že se dá krájet) :poblion: A ten dezert?Ten teda není hodný gurmána,to by zvládlo i dítě na základní škole.. :mrgreen: [/citace

Silwinka87 píše:
Marta78 píše:
děcka..Ona je děs běs..Předkrm-hnus..Hlavní jídlo-fůůůj(jako nikdy bych nejedla svíčkovou,která je tak hustá,že se dá krájet) :poblion: A ten dezert?Ten teda není hodný gurmána,to by zvládlo i dítě na základní škole.. :mrgreen:

ta svíčková vypadala fakt hrozně.
a ještě si stěžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.2.12 18:42

uáááá, pomsta je sladká :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a ona neví, proč 8o 8o :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
2.2.12 18:43

15 bodů za takové gurmánské menu????? Jak překvapivé :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
2.2.12 18:55

A jaké krásné šatičky měla Dášenka dneska večer :pankac: :mrgreen:

Tak chvástat jako ona se neuměl ani Ivánek v Mrazíku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.2.12 18:55

Mno, svíčková z bešamelu :think: :roll:

Ale dezert bych si dala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavka 31
2.2.12 19:03

Díl vysílaný 2.2.2012

Dobrý večer,chtěla bych reagovat,na dnešní díl.Velmi mě rozhořčilo,chování slečny-dá -li se tak nezvat Silva.....svou nevychovaností a neúctou,mě šokovala.Nevím,proč se do tohoto pořadu hlásí lidi,kteří ač vypadají,že zrovna snědly stodolu,tak prohlašují,že nejí 90.procent potravin…Paní Dáša,byla skvělá a obdivuji její klid.Přijít mi domů taková návštěva,vyhodím jí oknem…S pozdravem Pája 8o

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
2.2.12 19:04
KPKristy píše:
Mno, svíčková z bešamelu :think: :roll:Ale dezert bych si dala!

Ten bešamel jsem vůbec nepochopila.. :roll:
Já taky,ten linecký koláč bych si dala..A klidně i ten banán..Banány mám ráda…

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
2.2.12 19:05
Pavka 31 píše:
Dobrý večer,chtěla bych reagovat,na dnešní díl.Velmi mě rozhořčilo,chování slečny-dá -li se tak nezvat Silva.....svou nevychovaností a neúctou,mě šokovala.Nevím,proč se do tohoto pořadu hlásí lidi,kteří ač vypadají,že zrovna snědly stodolu,tak prohlašují,že nejí 90.procent potravin…Paní Dáša,byla skvělá a obdivuji její klid.Přijít mi domů taková návštěva,vyhodím jí oknem…S pozdravem Pája 8o
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
2458
2.2.12 19:06

No já bych si dneska nedala nic, ta svíčková vypadala zdrcle, mohla ji ještě rozmixovat a pořádně propasírovat, btw. taky nevím od kdy se dává bešamel do svíčkové, pokud vím tak mouka v té omáčce nemá co dělat.
Jinak polévka z hovězí oháňky je dobrá, silná, taky ji dělám, ale asi nebyla silná páč ji dala vařit pozdě a nechápu proč se nad tím všichni ofrňovali, nevědí co žerou v hospodách a tady ohrnují nos nad oháňkou. No jo gurmánka se předvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.12 19:06

Nechcem sa pani zastavat, prostreno sledujem na pol oka, ale jazyk je lahodka a neviem co by mohlo byt spatne na polievke z ohanky :nevim: Pre mna je rovnaka ako z predneho alebo spikovej kosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí