Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
2.2.12 20:24

Ahoj, pořad sleduji pravidelně, baví mě nejen pro inspiraci k mému vaření, tak také ze zvědavosti, nahlédnout , jak lidé žijí a jací jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
2.2.12 20:27
lucineeccka píše:
Pavka 31 píše:
Jak je vidět,lidé jsou zlý a neví,co je opravdu dobré.....a to že homosexuálovi vadí vývar z ocásku,ukazuje,že je něco špatně..... :mavam:
8o Svíčková zahuštěná bešamelem opravdu dobrá není.Aspik,který se rozpadá není asi taky žádná sláva a paní která ze sebe dělá gurmánku a všechno ví,protože strávila 8 týdnů ( :zed: :lol: )v Itálii ani neví,že se opravdové noky dělají z brambor.K tomu asi není co dodat. :lol: A k té tvojí poznámce o homosexuálech se radši nebudu vyjadřovat, byla bych zlá. :cert:

Na to pozor, byla tam dokonce 10 týdnů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
2.2.12 20:29
IvkaH píše:
hofka píše:
IvkaH píše:
MUFICE píše:
KPKristy píše:
MUFICE píše:
KPKristy píše:
Barushe píše:
A nejlepší bylo, jak Dáša říkala, že se to vaří tak a tak a oni tam do titulků psali, že se to vaří úplně jinak :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac:
Jen ať to uvádí na pravou míru! Aby si to paní všeznalá mohla potom přečíst. Ale tyhle typy lidí jsou stejně přesvědčeni o své pravdeě…To, že gnocchi se dělají z brambor, vím i já! Jaktože to neví Dáša-desettejdnůvItálii? :jazyk:
A z čeho je dělá ona, nějak jsem to nepostřehla :?: 8o :D
Z mouky a vajec, prý :nevim: . Jako nudle :jazyk:
Tak takové noky jsem ještě nejedla :mrgreen:
my takové noky děláme, ale jak je uvařím tak je pak dělám noky z vajíčkem na pánvici, mě to moc nechutná (raději knedlík ve vajíčku) ale manžel vyžaduje oslizlé noky ve vajíčku, že tak to vaří jeho máti :jazyk: :pankac:
A vsadím se, že jeho máti zaručeně dělá lepší:-)))
to víš, že ano ani můj štrůdl nechutná, jak jeho MAMINKY, protože víš maminka tam nedává ořechy :pocitac: :pocitac: :pocitac: tak jsem mu řekla ber nebo to nejez :pankac: ale to už je dlouho :cert:

Tak tohle naštěstí neznám, pt tchýně vařit moc neumí. Ted nevaří vůbec a dříve jim vařila tak 3-4 jídla dokola :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
2.2.12 20:30

Devcata,tak dnesni dil byl fakt mazec…jazyk mam rada ale ten aspik se mi moc nelibil,svickova je me nejvic nejoblibenejsi jidlo,ale na zpusob pani Dasi-nevin,nevim..polivka mohla byt dobra a dezert by me taky chutnal,ale mohla udelat neco lepsiho kdyz mela cukrarnu…pani Dasu nemusim ale jedine co se mi libilo a s cim souhlasim kdyz pronesla ze nechape proc se tam hlasi lidi co nic nejedi! :palec:
To mi reknete co treba ji ta 17leta holcina?to by me fakt zajimalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
2.2.12 20:33

Bell ona nejí nic.Vždyť to tam říkala.Nic jí nevoní.To by mě zajímalo z čeho je tak tlusťoučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.2.12 20:40
Pavka 31 píše:
Dobrý večer,chtěla bych reagovat,na dnešní díl.Velmi mě rozhořčilo,chování slečny-dá -li se tak nezvat Silva.....svou nevychovaností a neúctou,mě šokovala.Nevím,proč se do tohoto pořadu hlásí lidi,kteří ač vypadají,že zrovna snědly stodolu,tak prohlašují,že nejí 90.procent potravin…Paní Dáša,byla skvělá a obdivuji její klid.Přijít mi domů taková návštěva,vyhodím jí oknem…S pozdravem Pája 8o

Dívali jsme se na stejný pořad? Nepatří sem, jak Sabina vypadá. Je to pořad o vaření, to je fakt, ale takový člověk jako Dáša úctu nezaslouží, možná tak akorát lekci etikety, protože v jejím věku by se už měla umět chovat. No a to jídlo také nic moc, jak tu někdo psal, Ivánek z Mrazíka byl v chvástání amatér :nevim:

Pavka 31 píše:
Jak je vidět,lidé jsou zlý a neví,co je opravdu dobré.....a to že homosexuálovi vadí vývar z ocásku,ukazuje,že je něco špatně..... :mavam:

A zase, homosexuál nemá chuťové buňky? šiš, nepíše to nakonec paní Dáša 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.2.12 20:42
MUFICE píše:
Silwinka87 píše:
Marta78 píše:
už to začalo. Dáša gurmán je teda pipina. :zed:
děcka..Ona je děs běs..Předkrm-hnus..Hlavní jídlo-fůůůj(jako nikdy bych nejedla svíčkovou,která je tak hustá,že se dá krájet) :poblion: A ten dezert?Ten teda není hodný gurmána,to by zvládlo i dítě na základní škole.. :mrgreen:
Copak hustá, ale ona jí dělala s bešamelem :D A prý nebyla ani ochucená :roll:
Na to, že měla cukrárnu se moc nepředvedla.

Jo tak ten bešamel mě, taky zarazil 8o a když se ji ptali, že proč to nezahustí zeleninou, jak se divila :zed: taky dělám svíčkovou tak, že tu zeleninu tam rozmixuju, aby mi to přírodně zahutila, tím pádem není třeba tolik mouky a pak to jen našlehám, ale tolik mouky :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.2.12 20:47
MUFICE píše:
lucineeccka píše:
Pavka 31 píše:
8o Svíčková zahuštěná bešamelem opravdu dobrá není.Aspik,který se rozpadá není asi taky žádná sláva a paní která ze sebe dělá gurmánku a všechno ví,protože strávila 8 týdnů ( :zed: :lol: )v Itálii ani neví,že se opravdové noky dělají z brambor.K tomu asi není co dodat. :lol: A k té tvojí poznámce o homosexuálech se radši nebudu vyjadřovat, byla bych zlá. :cert:
Na to pozor, byla tam dokonce 10 týdnů :mrgreen: :mrgreen:
¨

Tak to se omlouvám. :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4605
2.2.12 20:51

Teda,asi taky nejsem žádnej gurmán.Ty dnešní delikatesy mě taky nenadhli.A ta svíčková moc vábně nevypadala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
2.2.12 20:52

O bešamelu ve svíčkový jsem taky ještě neslyšela.Ale třeba moje tchýně se divila,že dávám do segedínu zakysanou smetanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
2.2.12 20:57

Tak ja fandim tomu „homosxualovi“!!!! :mavam:

Jinak, dnes jsem tedy chc.la, fakt!!! :mrgreen: Pani „gurmanka“ me dojala, fakt!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.2.12 21:02
Barca12345 píše:
Tak ja fandim tomu „homosxualovi“!!!! :mavam:Jinak, dnes jsem tedy chc.la, fakt!!! :mrgreen: Pani „gurmanka“ me dojala, fakt!!!

já taky Pavlovi, ale ani ta paní co má vařit zítra mi nevadí, té bych taky přála výhru, mohlo by to vyjít, že by se paní s Pavlem se o výhru šábli :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
2.2.12 21:16
marki77 píše:
O bešamelu ve svíčkový jsem taky ještě neslyšela.Ale třeba moje tchýně se divila,že dávám do segedínu zakysanou smetanu.

Mamka dává taky jen sladkou. Já dám tu, kterou mám zrovna v lednici nebo která dřív prochází. Ale se zakysanou mi to přijde lepší 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.2.12 21:25
strace píše:
marki77 píše:
Mamka dává taky jen sladkou. Já dám tu, kterou mám zrovna v lednici nebo která dřív prochází. Ale se zakysanou mi to přijde lepší 8)

Nedávám žádnou, páč nejím nic mléčného i svíčkovou omáčku dělám bez smetany :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
3.2.12 08:27

Holky, jak tam včera padla výtka, že Sabina mohla alespoň nahřát talíře…nahříváte je některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí