Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
3.2.12 19:39

Teda, Pavel je hajzl :cert: 8o ! Čtyři body, to je fakt zrada. A Pavle bych to zrovna přála, její menu se mi líbilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
3.2.12 19:43

Tak Pavel přesně věděl,že když jí dá málo tak vyhraje.On bodoval vždycky nějak málo.Sem se divila.
Ale menu bylo fakt super.Měla to i krásně nazdobené.
Baráček nádherný.Neřekla bych to do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
3.2.12 19:46
elanaa píše:
Pavel 4 body? 8o , tak to je pro mě fakt sketa, normálně si pojistil výhru, Pavla byla jeho jedinou konkurentkou a on není hlupák, takže si to „spočítal“.nakonec i na tu Dášu bláznivou jsem změnila názor, fakt mi přišlo, že mluví pravdu, když říká, že se tam šla jen bavit. Bodovala hodně dobře, 10 se v tomto závistivém pořadu moc nedává, ona ji dala v týdnu 2×. A stejně tak jsem ho změnila na Lenku-zprvu mi přišla jako prima hezká ženská, dneska je pro mě hloupá omezená pipka.

Naprosty souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.2.12 19:53

Domek měla Pavla teda fakt pěknej! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
3.2.12 19:59

ahoj holky..Dneska jsem to bohužel neviděla..Zítra jedeme na hory,tak jsem balila..Takže vyhrál Pavel?Taky jsem tu četla,že je velký taktik a hráč..To bych do něj neřekla… 8o

• Citovat
  • Upravit
6224
3.2.12 20:36

tak holky, docela mě ten pavel naštval no..ale zase aspon se pak rozdělil :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
3.2.12 20:49
monicskaa píše:
tak holky, docela mě ten pavel naštval no..ale zase aspon se pak rozdělil :mrgreen: :mrgreen:

8o On se s nima o tu výhru rozdělil?

• Citovat
  • Upravit
6224
3.2.12 20:53

dal každé dva tisíce :mrgreen: :mrgreen: nejdřív teda řikal, že Dáše nic nedá,ale když pak vyhrál, tak dal i jí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
3.2.12 21:06

Tak to jsem taky nevěděla,že se rozdělil.Já ten konec neviděla.Malá byla ukňouraná tak proto.Toen je,ale hodnej.Dobrý 2 tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
3.2.12 21:15

To jo teda..Je fakt hodný..To je snad poprvé,co se tam někdo rozdělil,ne?

• Citovat
  • Upravit
5233
3.2.12 21:21

Už jsem to tam párkrát zažila,že se rozdělili.Ale to už je hodně dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
3.2.12 21:39

Neni jedinej,uz to parkrat bylo…ale myslim ze tim bodovanim co dal pani Pavle,to nezachrani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
3.2.12 21:46

taky jsem se koukala a fakt mě ten kluk naštval tím, že jí dal jen 4 body s odůvodněním, že mu chutnal jen ten předkrm, no když nejí spoustu dalších věcí tak nemůže být objektivní a nad soufle se ofrňoval, že to je teplé a on má rád studené dezerty, to mě fakt dostalo, nějak neví co je souflé a nezná jeho podstatu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
3.2.12 21:59
J-Zicek píše:
Už jsem to tam párkrát zažila,že se rozdělili.Ale to už je hodně dávno.

příští týden ráno budou díly super, tam se taky rozdělí… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.2.12 22:03

Pavel se prostě projevil jako pokrytec a u mně si to nevyžehlil ani tím, jak se rozdělil. Já nemám takový lidi ráda. Buď jednou Dášu nesnáší nebo ji má rád a ne, že se s ní bude kamarádit a ve finále, když se ozvou ostatní, si i on přisadí, že je namyšlená a kdesi cosi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí