Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda, Pavel je hajzl
! Čtyři body, to je fakt zrada. A Pavle bych to zrovna přála, její menu se mi líbilo…
Tak Pavel přesně věděl,že když jí dá málo tak vyhraje.On bodoval vždycky nějak málo.Sem se divila.
Ale menu bylo fakt super.Měla to i krásně nazdobené.
Baráček nádherný.Neřekla bych to do ní.
elanaa píše:
Pavel 4 body?, tak to je pro mě fakt sketa, normálně si pojistil výhru, Pavla byla jeho jedinou konkurentkou a on není hlupák, takže si to „spočítal“.nakonec i na tu Dášu bláznivou jsem změnila názor, fakt mi přišlo, že mluví pravdu, když říká, že se tam šla jen bavit. Bodovala hodně dobře, 10 se v tomto závistivém pořadu moc nedává, ona ji dala v týdnu 2×. A stejně tak jsem ho změnila na Lenku-zprvu mi přišla jako prima hezká ženská, dneska je pro mě hloupá omezená pipka.
Naprosty souhlas ![]()
ahoj holky..Dneska jsem to bohužel neviděla..Zítra jedeme na hory,tak jsem balila..Takže vyhrál Pavel?Taky jsem tu četla,že je velký taktik a hráč..To bych do něj neřekla… ![]()
tak holky, docela mě ten pavel naštval no..ale zase aspon se pak rozdělil
![]()
monicskaa píše:
tak holky, docela mě ten pavel naštval no..ale zase aspon se pak rozdělil![]()
On se s nima o tu výhru rozdělil?
dal každé dva tisíce
nejdřív teda řikal, že Dáše nic nedá,ale když pak vyhrál, tak dal i jí
Tak to jsem taky nevěděla,že se rozdělil.Já ten konec neviděla.Malá byla ukňouraná tak proto.Toen je,ale hodnej.Dobrý 2 tisíce.
To jo teda..Je fakt hodný..To je snad poprvé,co se tam někdo rozdělil,ne?
Už jsem to tam párkrát zažila,že se rozdělili.Ale to už je hodně dávno.
Neni jedinej,uz to parkrat bylo…ale myslim ze tim bodovanim co dal pani Pavle,to nezachrani…
taky jsem se koukala a fakt mě ten kluk naštval tím, že jí dal jen 4 body s odůvodněním, že mu chutnal jen ten předkrm, no když nejí spoustu dalších věcí tak nemůže být objektivní a nad soufle se ofrňoval, že to je teplé a on má rád studené dezerty, to mě fakt dostalo, nějak neví co je souflé a nezná jeho podstatu
J-Zicek píše:
Už jsem to tam párkrát zažila,že se rozdělili.Ale to už je hodně dávno.
příští týden ráno budou díly super, tam se taky rozdělí… ![]()
Pavel se prostě projevil jako pokrytec a u mně si to nevyžehlil ani tím, jak se rozdělil. Já nemám takový lidi ráda. Buď jednou Dášu nesnáší nebo ji má rád a ne, že se s ní bude kamarádit a ve finále, když se ozvou ostatní, si i on přisadí, že je namyšlená a kdesi cosi ![]()