Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak dneska bych si taky pochutnala…i když cibulačka vypadala divně, jak vývar z hadrů, kdyby tam nechal cibulku o chvíli dýl, byla by krásně zlatá a na oko lepší. Ale dobrý to určitě bylo.
stejně ale mít chlapa co umí takhle vařit doma
![]()
já to dens tedy opět viděla jen tak zběžně, tak nevim jak jim chutnalo????ten dezert se mi moc nelíbil.. ![]()
Monic, docela jim chutnalo…občas měl někdo výhrady (hlavně k polívce, že nebyla cibulka moc opečená a Lidce nechutnaly ty princezničky z brkaše-ostatním ale ano, prý se rozplývaly na jazyku).
jinak mě se paní Slávka taky líbí, je to hezká ženská a upřímně řečeno, nějak jsem si těch zdrobnělin nevšimla. Je fakt, že jsem měla malýho na zemi, tak jsem neposlouchala každé slovo, ale řekla bych, že na půl oka jsem to rozhodně nesledovala a fakt mě to nějak nepráskalo
já zas žasla, že je ta Kristýna Slovenka…ještě i maturitu má v Žilině. Tak to klobouk dolů, za nějaký 3 nebo 4 roky ovládnout češtinu tak, jak ona…kdejaká herečka, co tu žije 15 let by jí mohla závidět
MUFICE píše:
Tak jsem se taky mrkla, jak pí vařila a pak i na byt. Kuchyň i obývák měla nově předělaný, působilo to na mě celkem moderně, i když na stěnách měla moc obrazů. Ložnici měla nic moc.Koukala jsem, že tenhle díl se natáčel 8.11., měla to zaškrtnuté v kalendáři
čeho ty si nevšimneš ![]()
Toho jsem si taky nevšimla. ![]()
A to že je slovenka bych taky nepoznala.Opravdu se to skvěle naučila.
janca84 píše:MUFICE píše:čeho ty si nevšimneš
Tak jsem se taky mrkla, jak pí vařila a pak i na byt. Kuchyň i obývák měla nově předělaný, působilo to na mě celkem moderně, i když na stěnách měla moc obrazů. Ložnici měla nic moc.Koukala jsem, že tenhle díl se natáčel 8.11., měla to zaškrtnuté v kalendáři
Jsem úplný Sherlock Holmes ![]()
MUFICE píše:janca84 píše:Jsem úplný Sherlock HolmesMUFICE píše:čeho ty si nevšimneš
MUFICE píše:janca84 píše:Jsem úplný Sherlock HolmesMUFICE píše:čeho ty si nevšimneš
To teda jsi.Jak budu potřebovat tak si tě najmu
![]()
Mě překvapilo, že jedna účastnice-jméno nevim, po hlavním chodu prohlásila, že měla málo. Přitom takovej předkrm podle mě docela sytej, hustá cibulačka a flák masa. Co by chtěla?:-)
hofka píše:
Mě překvapilo, že jedna účastnice-jméno nevim, po hlavním chodu prohlásila, že měla málo. Přitom takovej předkrm podle mě docela sytej, hustá cibulačka a flák masa. Co by chtěla?:-)
To byla včerejší hostitelka
Na svůj věk vypadá dobře a včera říkala,že kotletu a kýtu moc nekupují,spíš jen to prorostlejší
Já takhle jíst,tak se za chvilku neunesu.Jo,holt,někdo může jíst jak se mu líbí a nepřibere a někomu stačí i se podívat na něco „hřísnéo“ a přibere
![]()
CokeLady píše:
Koukala jsem, že je hodně negativních ohlasů na paní Slávku (ne tady), co vařila včera. Že říkala masíčko a vajíčičko a chlebík a furt něco, ale mně byla moc sympatická, optimistická, na nic si nehraje a takhle vypadat v 53 letech tak si pískám!Zato ten dnešní vykuk mi teda je hrozně nesympatickej. Má něco v obličeji, něco takovýho zlýho, že umí být asi hodně cholerický a zlý - si myslím.
A meníčko teda pro mě vůbec - všechno 3× smaženýnebo závitek z tučnějšího masa (ale to je taková česká specialitka
). Ale líbilo se mi prostření stolu. Zábava by mi taky vadila, nejsem na to bavení se na povel.
Souhlasím, prostření stolu měl na 1 s hvězdičkou ![]()
Jo, to jak měla Slávka málo, mě dostalo taky! Jsem si říkala, že snad nebude servírovat každému celý ten závitek, že to je obrovský. A ona to vymlaskla a ještě by si dala ![]()
hofka píše:
Tak si měla přidat a ne pomlouvat ![]()
janca84 píše:hofka píše:To byla včerejší hostitelka
Mě překvapilo, že jedna účastnice-jméno nevim, po hlavním chodu prohlásila, že měla málo. Přitom takovej předkrm podle mě docela sytej, hustá cibulačka a flák masa. Co by chtěla?:-)![]()
Na svůj věk vypadá dobře a včera říkala,že kotletu a kýtu moc nekupují,spíš jen to prorostlejší
![]()
![]()
Já takhle jíst,tak se za chvilku neunesu.Jo,holt,někdo může jíst jak se mu líbí a nepřibere a někomu stačí i se podívat na něco „hřísnéo“ a přibere
![]()
![]()
No ona zase tak hubená není, trochu má břicho ![]()