Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6653
8.2.12 11:05

já jsem se na to taky včera koukala a recepty se mi líbily a to sýrové fondue byl skvělý nápad. Trochu mi vadí na mladá holka, že všechno je mastné a mastné, kadet zdravé výživy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.2.12 11:30

Já tedy měla chuť na tu cibulačku, ale ne na tu jeho. Mamka dělá lepší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
8.2.12 13:34

Ahoj, mě by tedy vadilo, jak si namáčeli ti ingredience do fondue, jak tam pokaždé strčili to olíznuté napichovadlo. A kolikrát když vaří, tak jsem si všimla, že ten hostitel či hostitelka to ochutnají a pak tu olíznutou lžíci tam zas vrazí nebo si olízně prsty a pak s nima něco matlá. Jsem na tohle dost háklivá.
Já vím, že v hospodách to tak chodí běžně no… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
8.2.12 13:37
CokeLady píše:
rosolina píše:
já jsem se na to taky včera koukala a recepty se mi líbily a to sýrové fondue byl skvělý nápad. Trochu mi vadí na mladá holka, že všechno je mastné a mastné, kadet zdravé výživy
Ale dyť o bylo mastné a mastné. :D To, na co se ty fondue namáčely bylo samý smažený, proč nenakrájel fr. bagetu? Proč osmažil párek, chleba a veku?

Mě to taky přišlo hodně mastné a zbytečně smažené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.2.12 13:39

To je pravda, že vše do fondue bylo smažené. Ten chleba byl vyloženě nacucaný. Stačil by jen tak suchý nebo opečený bez tuku :nevim:
A párek bych si do sýra nenamočila, to mi chutě nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.2.12 14:31

A to já zase balení do masa můžu. Třeba natenko rozklepaná kotleta a do ní sušené rajče a panchetta :*

A klasický španělský ptáčky miluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
8.2.12 15:28
Marta78 píše:
Ahoj, mě by tedy vadilo, jak si namáčeli ti ingredience do fondue, jak tam pokaždé strčili to olíznuté napichovadlo. A kolikrát když vaří, tak jsem si všimla, že ten hostitel či hostitelka to ochutnají a pak tu olíznutou lžíci tam zas vrazí nebo si olízně prsty a pak s nima něco matlá. Jsem na tohle dost háklivá.
Já vím, že v hospodách to tak chodí běžně no… :zed:

Dík, už jsem si myslala, že jsem sama, kdo to tak vidí, taky by mi to vadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
8.2.12 15:31

Mě to taky vadí,ale fondue tak dělané jsou.A na ty lžičky a ruce jsem alergická též.Jak to vidím tak bych vraždila :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
8.2.12 15:37

jo, fondue tak dělané jsou…myslím že patří ke slušnosti neolizovat vidličku celou, ale stáhnout zubama jen ten kousek, potom by to vlastně mělo být hygienické dost…

jinak olizování lžíce při ochutnávání, to je stará bolest Prostřena :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
8.2.12 16:48

Holky,ale kdyz varite doma tak to delate taky ne :mrgreen: holt clovek to dela tak automaticky ze si to pak ani neuvedomi…si myslim ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
8.2.12 17:18

Já si ani neuvědomuji jestli to dělám.Asi jo,ale před těma kamerama bych to určitě nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.2.12 17:44
bell píše:
Holky,ale kdyz varite doma tak to delate taky ne :mrgreen: holt clovek to dela tak automaticky ze si to pak ani neuvedomi…si myslim ja…

Jako jo, olizuju, ale ne, když čekám návštěvu. S manželem a dcerou se olizujeme normálně, tak jedna olíznutá lžička nic není:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
8.2.12 17:52
bell píše:
Holky,ale kdyz varite doma tak to delate taky ne :mrgreen: holt clovek to dela tak automaticky ze si to pak ani neuvedomi…si myslim ja…

Já to rozhodně nedělám. Když ochutnávám, použiji dvě lžičky-jednou naberu, na druhou naleju a ochutnám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.2.12 17:59

Tak já bych se ulžičkovala :mrgreen: Já to dělám tak, že lžičku čistou naberu sním a pak opláchnu… pod tekoucí vodou..
Hlavně , když vařím víc toho tak mít někde 4 lžičky.. :think:

Příspěvek upraven 08.02.12 v 18:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
8.2.12 18:00
kvaček píše:
Tak já bych se ulžičkovala :mrgreen: Já to dělám tak, že lžičku čistou naberu sním a pak opláchnu… pod tekoucí vodou..

Taky tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky