Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No hrůza.Mě se to teda nelíbilo.Někdo na to třeba je,ale za mě teda ne.A sedmá komnata?Pokoj celej flašek.Já mám ráda bílé víno moc,ale toto.
Taky bych si dnes pochutnala, hlavně na dezertu ![]()
A s tím bydlením - já bych do Prostřeno nemohla, pokud bych chtěla hostit ve svém. Máme tak malý byt, že by se sem nevešel velký stůl pro pět lidí a ještě štáb. Takže buď jinde nebo nikde… ![]()
Nezveme ani větší návštěvy, pak tu není k hnutí…
J-Zicek píše:
No hrůza.Mě se to teda nelíbilo.Někdo na to třeba je,ale za mě teda ne.A sedmá komnata?Pokoj celej flašek.Já mám ráda bílé víno moc,ale toto.
já sem to taky viděla.. ataky mi přišlo, že se tim teda vychloubá..ještě to uvolit jako zábavu
no, taky pak nevyhrála ![]()
hofka píše:bell píše:Jako jo, olizuju, ale ne, když čekám návštěvu. S manželem a dcerou se olizujeme normálně, tak jedna olíznutá lžička nic není:-)
Holky,ale kdyz varite doma tak to delate taky neholt clovek to dela tak automaticky ze si to pak ani neuvedomi…si myslim ja…
Lžičku taky olizuju při vaření. Akorát když jsem nemocná, tak to nedělám.
bell píše:
Akorat teda me vzdycky stve kdyz soutezici nevari ve svem.....a v tomto byte bych se necitila,hlavne ten detsky pokoj kdyz jsem videla tak jsem pronesla ze je to jak v nemocnici a soutezici to rekly taky…hlavne to tam pusobilo ze tam nikdo nebydli
Ten dětský pokoj vypadal divně, byl takový ponurý. Kdyby tam nebyly ty dětské postýlky, tak bych řekla, že je to pokoj pro hosty nebo ložnice.
CokeLady píše:
já bych si dneska taky pochutnala… ten hlavní chod i zákusek vypadaly moc dobře.
Souhlas
Kromě polévky bych snědla vše ![]()
MUFICE píše:bell píše:Ten dětský pokoj vypadal divně, byl takový ponurý. Kdyby tam nebyly ty dětské postýlky, tak bych řekla, že je to pokoj pro hosty nebo ložnice.
Akorat teda me vzdycky stve kdyz soutezici nevari ve svem.....a v tomto byte bych se necitila,hlavne ten detsky pokoj kdyz jsem videla tak jsem pronesla ze je to jak v nemocnici a soutezici to rekly taky…hlavne to tam pusobilo ze tam nikdo nebydli
Byl strasne studenej a fakt jak v nemocnici.....
bell píše:MUFICE píše:Byl strasne studenej a fakt jak v nemocnici.....bell píše:Ten dětský pokoj vypadal divně, byl takový ponurý. Kdyby tam nebyly ty dětské postýlky, tak bych řekla, že je to pokoj pro hosty nebo ložnice.
Ta černá stěna s TV by se spíš hodila někam do obýváku.
Tak jsem se na to právě dodívala. Ten byt se mi nelíbil, dětský pokoj sterilní, chladný… Ne nechtěla bych to, mám ráda útulno. Ale já tam díkybohu nebydlím ![]()
Ester13 píše:
Tak jsem se na to právě dodívala. Ten byt se mi nelíbil, dětský pokoj sterilní, chladný… Ne nechtěla bych to, mám ráda útulno.
já bych ten byt brala,ale zůtulnila bych ho, ten pokoj s emi taky nelíbil.. mám ráda barvy a hlavně fotky.. ![]()
Tk já jsem zatím viděla jen pondělí. Nějak mi ty díly utíkají. Ale na první den se mi zdáli celkem fajn. Tak se kouknu ještě na včerejší a dnešek. JSem zvědavá ![]()
A už je to tu, včera všecko smažený, dneska - nejím slaninu, nejím polívky, nejím šlehačku, perníčků už jsem se nazdobila do konce života mi to stačilo … ![]()
hofka píše:Jo, ta jim ještě zvedne mandle…
A už je to tu, včera všecko smažený, dneska - nejím slaninu, nejím polívky, nejím šlehačku, perníčků už jsem se nazdobila do konce života mi to stačilo …
hofka píše:
A už je to tu, včera všecko smažený, dneska - nejím slaninu, nejím polívky, nejím šlehačku, perníčků už jsem se nazdobila do konce života mi to stačilo …
Ta je hrozná ![]()
MUFICE píše:hofka píše:Ta je hrozná
ta je mi taky silně nesympatická.. a jak na začátku řekla, já dnes nemám chut jíst
to přece musela vědět, že se v tomhle pořadu bude jíst ne ![]()