Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5233
8.2.12 20:26

No hrůza.Mě se to teda nelíbilo.Někdo na to třeba je,ale za mě teda ne.A sedmá komnata?Pokoj celej flašek.Já mám ráda bílé víno moc,ale toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.2.12 20:27

Taky bych si dnes pochutnala, hlavně na dezertu :*

A s tím bydlením - já bych do Prostřeno nemohla, pokud bych chtěla hostit ve svém. Máme tak malý byt, že by se sem nevešel velký stůl pro pět lidí a ještě štáb. Takže buď jinde nebo nikde… :nevim:
Nezveme ani větší návštěvy, pak tu není k hnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
8.2.12 20:38
J-Zicek píše:
No hrůza.Mě se to teda nelíbilo.Někdo na to třeba je,ale za mě teda ne.A sedmá komnata?Pokoj celej flašek.Já mám ráda bílé víno moc,ale toto.

já sem to taky viděla.. ataky mi přišlo, že se tim teda vychloubá..ještě to uvolit jako zábavu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no, taky pak nevyhrála :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
8.2.12 20:48
hofka píše:
bell píše:
Holky,ale kdyz varite doma tak to delate taky ne :mrgreen: holt clovek to dela tak automaticky ze si to pak ani neuvedomi…si myslim ja…
Jako jo, olizuju, ale ne, když čekám návštěvu. S manželem a dcerou se olizujeme normálně, tak jedna olíznutá lžička nic není:-)

Lžičku taky olizuju při vaření. Akorát když jsem nemocná, tak to nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
8.2.12 20:50
bell píše:
Akorat teda me vzdycky stve kdyz soutezici nevari ve svem.....a v tomto byte bych se necitila,hlavne ten detsky pokoj kdyz jsem videla tak jsem pronesla ze je to jak v nemocnici a soutezici to rekly taky…hlavne to tam pusobilo ze tam nikdo nebydli :nevim:

Ten dětský pokoj vypadal divně, byl takový ponurý. Kdyby tam nebyly ty dětské postýlky, tak bych řekla, že je to pokoj pro hosty nebo ložnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
8.2.12 20:51
CokeLady píše:
já bych si dneska taky pochutnala… ten hlavní chod i zákusek vypadaly moc dobře.

Souhlas :palec: Kromě polévky bych snědla vše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
8.2.12 20:52
MUFICE píše:
bell píše:
Akorat teda me vzdycky stve kdyz soutezici nevari ve svem.....a v tomto byte bych se necitila,hlavne ten detsky pokoj kdyz jsem videla tak jsem pronesla ze je to jak v nemocnici a soutezici to rekly taky…hlavne to tam pusobilo ze tam nikdo nebydli :nevim:
Ten dětský pokoj vypadal divně, byl takový ponurý. Kdyby tam nebyly ty dětské postýlky, tak bych řekla, že je to pokoj pro hosty nebo ložnice.

Byl strasne studenej a fakt jak v nemocnici.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
8.2.12 20:54
bell píše:
MUFICE píše:
bell píše:
Byl strasne studenej a fakt jak v nemocnici.....

Ta černá stěna s TV by se spíš hodila někam do obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
8.2.12 20:57

Tak jsem se na to právě dodívala. Ten byt se mi nelíbil, dětský pokoj sterilní, chladný… Ne nechtěla bych to, mám ráda útulno. Ale já tam díkybohu nebydlím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
8.2.12 20:59
Ester13 píše:
Tak jsem se na to právě dodívala. Ten byt se mi nelíbil, dětský pokoj sterilní, chladný… Ne nechtěla bych to, mám ráda útulno.

já bych ten byt brala,ale zůtulnila bych ho, ten pokoj s emi taky nelíbil.. mám ráda barvy a hlavně fotky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
8.2.12 21:00

Tk já jsem zatím viděla jen pondělí. Nějak mi ty díly utíkají. Ale na první den se mi zdáli celkem fajn. Tak se kouknu ještě na včerejší a dnešek. JSem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.2.12 21:12

A už je to tu, včera všecko smažený, dneska - nejím slaninu, nejím polívky, nejím šlehačku, perníčků už jsem se nazdobila do konce života mi to stačilo … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.2.12 21:17
hofka píše:
A už je to tu, včera všecko smažený, dneska - nejím slaninu, nejím polívky, nejím šlehačku, perníčků už jsem se nazdobila do konce života mi to stačilo … :-)
Jo, ta jim ještě zvedne mandle…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
8.2.12 21:23
hofka píše:
A už je to tu, včera všecko smažený, dneska - nejím slaninu, nejím polívky, nejím šlehačku, perníčků už jsem se nazdobila do konce života mi to stačilo … :-)

Ta je hrozná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
8.2.12 21:24
MUFICE píše:
hofka píše:
Ta je hrozná :roll:

ta je mi taky silně nesympatická.. a jak na začátku řekla, já dnes nemám chut jíst :mrgreen: to přece musela vědět, že se v tomhle pořadu bude jíst ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí