Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kometa32 píše:
Tak topinka s meruňkami by mě nenapadla
ta vypadala úžasně, budu jí muset prubnout =) jinak jsem zvědavá, z čeho zítra Kristýna uvaří, když nic nejí
navíc ani nepostřehla, že v dezertu byla šlehačka, kterou taky nejí ![]()
Mě jen zaráží, jak každý čeká nejméně 32 bodů
, a přitom každý dá tak 6 bodů, když moc.
![]()
Je fakt, že ani mě moc tentokrát parta z Brna nesedla. ![]()
papavlinka33 píše:
Všimli jste si že říká Žlice místo LŽÍCE? Takový lidi nesnáším. Pardon. Splete se každej, ale ona to tak říkala víckrát, pokud vím není to ani žádné nářečí, komolit základní slova no děs.
Někdo to tak říká, beru to jako formu nářečí:-)
papavlinka33 píše:
Ta polívka no tedá, přelít maso vařící vodou a pak z něho dělat vývar? Kdo to kdy viděl? Maso se vkládá do studené vody aby se dobře vyvařilo, pokud se nejdřív spaří tak se srazí bílkovina na povrchu a maso se nevyvaří, takhle se to nikdy nedělá. Vývar od slova vyvařit. Dezert bych si dala a ani by mi nevadilo konzervované ovoce, mám ho ráda. Dušená mrkvička, bleeee nejobávanější nemocniční jídlo. Předkrm nemusí být špatnej kdo má rád tyto kombinace, znám to s ananasem a jmenuje se to jak jinak než toasty Hawai.Příspěvek upraven 09.02.12 v 19:01
Taky jsem čuměla, jak dělala ten vývar
Dezert vypadal dobře.
papavlinka33 píše:
Všimli jste si že říká Žlice místo LŽÍCE? Takový lidi nesnáším. Pardon. Splete se každej, ale ona to tak říkala víckrát, pokud vím není to ani žádné nářečí, komolit základní slova no děs.
a mně vadí zase slovo mražák ![]()
MUFICE píše:papavlinka33 píše:a mně vadí zase slovo mražák
Já zas rostu z toho severomoravskýho dialektu:-) Jako vaříme játru a podobně:-)
hofka píše:MUFICE píše:Já zas rostu z toho severomoravskýho dialektu:-) Jako vaříme játru a podobně:-)papavlinka33 píše:a mně vadí zase slovo mražák
Tak to je další, co nesnáším a pak ještě okurek ![]()
ahojte holky
kolik prosím měla ta dnešní hostitelka bodů? díky ![]()
MUFICE píše:papavlinka33 píše:a mně vadí zase slovo mražák
Tak ono je to asi fakt nářečí.A mražák jek jinak?
Polévka masakr a dezert vypadal velice dobře.Jsem zvědavá na tu hvězdu zítra.
Přeji to tomu pánovi. ![]()
Tak dneska to bylo výživný. Polívka s kytičkama a dušená mrkev, to by bylo něco pro mně ![]()
hofka píše:MUFICE píše:Já zas rostu z toho severomoravskýho dialektu:-) Jako vaříme játru a podobně:-)papavlinka33 píše:a mně vadí zase slovo mražák
Tu játru se říka podle mě jen tady na Ostravsku, pocházím z Jesenicka a tam se to tak neříká, na Olomoucku taky ne.