Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
8.2.12 21:36

tak jsem se podívala na úterní díl a moc se mi líbil. Já bych si dala úplně všechno a s chutí :palec: i domeček Martina se mi moc líbil a MArtin byl moc příjemný. Jen teď mám na něco šílenou chuť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
8.2.12 21:38
monicskaa píše:
MUFICE píše:
hofka píše:
A už je to tu, včera všecko smažený, dneska - nejím slaninu, nejím polívky, nejím šlehačku, perníčků už jsem se nazdobila do konce života mi to stačilo … :-)
Ta je hrozná :roll:
ta je mi taky silně nesympatická.. a jak na začátku řekla, já dnes nemám chut jíst :mrgreen: to přece musela vědět, že se v tomhle pořadu bude jíst ne :)

Tak pak nechápu, že se tam hlásí, když nic nežere :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
8.2.12 21:48
MUFICE píše:
monicskaa píše:
MUFICE píše:
hofka píše:
A už je to tu, včera všecko smažený, dneska - nejím slaninu, nejím polívky, nejím šlehačku, perníčků už jsem se nazdobila do konce života mi to stačilo … :-)
Ta je hrozná :roll:
ta je mi taky silně nesympatická.. a jak na začátku řekla, já dnes nemám chut jíst :mrgreen: to přece musela vědět, že se v tomhle pořadu bude jíst ne :)
Tak pak nechápu, že se tam hlásí, když nic nežere :cert:

no ne asi :cert: :cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
9.2.12 00:07
bell píše:
Holky,ale kdyz varite doma tak to delate taky ne :mrgreen: holt clovek to dela tak automaticky ze si to pak ani neuvedomi…si myslim ja…

dělám,ale vemu pol.lžíci,ochutnám,opláchnu ji pod vodou a když je třeba opět ochutnám.Jako z naběračky nebo z vařečky bych neochutnávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.2.12 09:13

Prostě negativistka, co ji nic nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.2.12 13:42

Včerejší dezert bych chtěla sama o víkendu vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.2.12 18:17

Tak jsem zvědavá. Dneska jsem dítěti přepla kouzelnou školku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
9.2.12 18:18

Koukáte, jak ta ženská vaří? To maso vypadá staré a tříbarevné, to bych fakt nejedla :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.2.12 18:21

KOukám, ale na maso znalec nejsem, jen jsem koukala, že je prorostlý, ale s hovězím nedělám, tak fakt nevím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
9.2.12 18:23
hofka píše:
KOukám, ale na maso znalec nejsem, jen jsem koukala, že je prorostlý, ale s hovězím nedělám, tak fakt nevím:-)

Tak jsem si všimla, že mělo barvu masa, pak nějakou hnědou i modrou barvu a ještě bylo prorostlé :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.2.12 18:23
CokeLady píše:
hofka píše:
Prostě negativistka, co ji nic nebaví.
Ale myslím, že není tak hrozná jako zrzavá Lenka minulý týden - šlehačku nejím, banány nejím, tohle teda ochutnám, ale to nejím, tohle nesním. A ještě byla uražená, že si jí to Dáša dovolila říct, že jsou vybíravý. :pocitac:

Tak na první pohled mi byla ta Lenka děsně sympatická, mám ráda tenhle typ ženských, ale co ta tam předvedla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
9.2.12 18:24

Prý jí je jenom 39 let 8o Podle vzhledu bych jí hádala aspon 45 let, vypadá usedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
9.2.12 18:28
M-a-j-a píše:
Tak jsem zvědavá. Dneska jsem dítěti přepla kouzelnou školku :oops:
taky bych ji přepla,ale nemam šanci.ty jo,jak ja bych koukala.s tou školkou to podělali :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
9.2.12 18:28
CokeLady píše:
Na, to že hvězda nemá ráda dochucování, tak do omáčky pěkně kostičku masoxu, do vývaru zase kupovanej bujon. Je mi nesympatická, podle mě je nějaká nemocná - má divně nafouklé břicho a takový nemocný obličej a vlasy.

má prý cukrovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
9.2.12 18:29
mucinka2 píše:
M-a-j-a píše:
Tak jsem zvědavá. Dneska jsem dítěti přepla kouzelnou školku :oops:
taky bych ji přepla,ale nemam šanci.ty jo,jak ja bych koukala.s tou školkou to podělali :cert: :mrgreen:

zítra to opakují, tak si to přepni nebo dětem kup vlastní TV

Příspěvek upraven 09.02.12 v 18:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí