Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak jsem se podívala na úterní díl a moc se mi líbil. Já bych si dala úplně všechno a s chutí
i domeček Martina se mi moc líbil a MArtin byl moc příjemný. Jen teď mám na něco šílenou chuť ![]()
monicskaa píše:MUFICE píše:ta je mi taky silně nesympatická.. a jak na začátku řekla, já dnes nemám chut jísthofka píše:Ta je hrozná
A už je to tu, včera všecko smažený, dneska - nejím slaninu, nejím polívky, nejím šlehačku, perníčků už jsem se nazdobila do konce života mi to stačilo …to přece musela vědět, že se v tomhle pořadu bude jíst ne
Tak pak nechápu, že se tam hlásí, když nic nežere ![]()
MUFICE píše:monicskaa píše:Tak pak nechápu, že se tam hlásí, když nic nežereMUFICE píše:ta je mi taky silně nesympatická.. a jak na začátku řekla, já dnes nemám chut jísthofka píše:Ta je hrozná
A už je to tu, včera všecko smažený, dneska - nejím slaninu, nejím polívky, nejím šlehačku, perníčků už jsem se nazdobila do konce života mi to stačilo …to přece musela vědět, že se v tomhle pořadu bude jíst ne
no ne asi
![]()
bell píše:
Holky,ale kdyz varite doma tak to delate taky neholt clovek to dela tak automaticky ze si to pak ani neuvedomi…si myslim ja…
dělám,ale vemu pol.lžíci,ochutnám,opláchnu ji pod vodou a když je třeba opět ochutnám.Jako z naběračky nebo z vařečky bych neochutnávala.
Koukáte, jak ta ženská vaří? To maso vypadá staré a tříbarevné, to bych fakt nejedla ![]()
KOukám, ale na maso znalec nejsem, jen jsem koukala, že je prorostlý, ale s hovězím nedělám, tak fakt nevím:-)
hofka píše:
KOukám, ale na maso znalec nejsem, jen jsem koukala, že je prorostlý, ale s hovězím nedělám, tak fakt nevím:-)
Tak jsem si všimla, že mělo barvu masa, pak nějakou hnědou i modrou barvu a ještě bylo prorostlé ![]()
CokeLady píše:hofka píše:Ale myslím, že není tak hrozná jako zrzavá Lenka minulý týden - šlehačku nejím, banány nejím, tohle teda ochutnám, ale to nejím, tohle nesním. A ještě byla uražená, že si jí to Dáša dovolila říct, že jsou vybíravý.
Prostě negativistka, co ji nic nebaví.
Tak na první pohled mi byla ta Lenka děsně sympatická, mám ráda tenhle typ ženských, ale co ta tam předvedla ![]()
Prý jí je jenom 39 let
Podle vzhledu bych jí hádala aspon 45 let, vypadá usedle.
M-a-j-a píše:taky bych ji přepla,ale nemam šanci.ty jo,jak ja bych koukala.s tou školkou to podělali
Tak jsem zvědavá. Dneska jsem dítěti přepla kouzelnou školku
CokeLady píše:
Na, to že hvězda nemá ráda dochucování, tak do omáčky pěkně kostičku masoxu, do vývaru zase kupovanej bujon. Je mi nesympatická, podle mě je nějaká nemocná - má divně nafouklé břicho a takový nemocný obličej a vlasy.
má prý cukrovku
mucinka2 píše:M-a-j-a píše:taky bych ji přepla,ale nemam šanci.ty jo,jak ja bych koukala.s tou školkou to podělali
Tak jsem zvědavá. Dneska jsem dítěti přepla kouzelnou školku![]()
zítra to opakují, tak si to přepni nebo dětem kup vlastní TV
Příspěvek upraven 09.02.12 v 18:29