Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co dneska vaří? Jsem to až pozdě přepla a teď nevím co se tam děje ![]()
TAk podle mě to maso měla vytáhlé z mražáku, proto ta barva.
Ale hodit kostku masoxu do hovězího
No fuj. Vždyť hovězí je tak dobré.
Musi musíš to přepnout dříve než začne ![]()
dětem televizi nechcem a přez den nestiham koukat ,vlastně anii večer.
ale ted řikam ty moji beruně,nekouknem na vaření??????a ona tak joooooooooo.přepnu a reklama
asi napíšu na 1 at školku vrati ve stary čas.jinak jsme s malou na prostřeno koukaly vždy spolu,libi se ji to,ale školka vitězí
IvkaH píše:
Jsem zapomněla, že jsou nové dílychápete to
![]()
![]()
![]()
Chápu
Já na první nový díl taky zapomněla ![]()
mucinka2 píše:
dětem televizi nechcem a přez den nestiham koukat ,vlastně anii večer.ale ted řikam ty moji beruně,nekouknem na vaření??????a ona tak joooooooooo.přepnu a reklamaasi napíšu na 1 at školku vrati ve stary čas.jinak jsme s malou na prostřeno koukaly vždy spolu,libi se ji to,ale školka vitězí
Pusť jí ráno v 8:30 opakování ![]()
M-a-j-a píše:je ve školcemucinka2 píše:Pusť jí ráno v 8:30 opakování
dětem televizi nechcem a přez den nestiham koukat ,vlastně anii večer.ale ted řikam ty moji beruně,nekouknem na vaření??????a ona tak joooooooooo.přepnu a reklamaasi napíšu na 1 at školku vrati ve stary čas.jinak jsme s malou na prostřeno koukaly vždy spolu,libi se ji to,ale školka vitězí
No tak nevim,myslim ze to mohla mit dobry…nejvic me lakala ta topinka a dezert ![]()
Jinak ta mlada holka toho taky moc neji…ja fakt nechapu ze se takovy lidi hlasi do souteze o vareni a chvilkama me v tech vstupech prisla nejaka divna…
Holky přece ráno neopakujou díly ze včerejška. Dávájí tam něco hodně starého ne?
Ta polívka no tedá, přelít maso vařící vodou a pak z něho dělat vývar? Kdo to kdy viděl? Maso se vkládá do studené vody aby se dobře vyvařilo, pokud se nejdřív spaří tak se srazí bílkovina na povrchu a maso se nevyvaří, takhle se to nikdy nedělá. Vývar od slova vyvařit. Dezert bych si dala a ani by mi nevadilo konzervované ovoce, mám ho ráda. Dušená mrkvička, bleeee nejobávanější nemocniční jídlo. Předkrm nemusí být špatnej kdo má rád tyto kombinace, znám to s ananasem a jmenuje se to jak jinak než toasty Hawai.
Příspěvek upraven 09.02.12 v 19:01
lenka16 píše:
Holky přece ráno neopakujou díly ze včerejška. Dávájí tam něco hodně starého ne?
Prostřeno neopakují, ale holky tím asi myslely že opakují kouzelnou školku. ![]()
Mě se tahle partička moc nelíbí. Ta mladá fakt je divná a jak nic nejí, taky nechápu proč tam leze.
Marta78 píše:lenka16 píše:
Holky přece ráno neopakujou díly ze včerejška. Dávájí tam něco hodně starého ne?Prostřeno neopakují, ale holky tím asi myslely že opakují kouzelnou školku.
Mě se tahle partička moc nelíbí. Ta mladá fakt je divná a jak nic nejí, taky nechápu proč tam leze.
Všimli jste si že říká Žlice místo LŽÍCE? Takový lidi nesnáším. Pardon. Splete se každej, ale ona to tak říkala víckrát, pokud vím není to ani žádné nářečí, komolit základní slova no děs.