Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
CokeLady píše:
Holky, ještě jsem jen chtěla napsat - měla jsem v Prostřeno jednu hodně blízkou osobu, sama jsme jí tam přihlásila a hrozný. Není vše tak, jak vypadá.To, že jsou lidi vystresovaný, to je jasný, ale není to vždy o tom, že člověk se chová tak, jaký opravdu je.
Například ve smlouvě se účastník podepisuje k herecké roli a dodržování pokynu produkce. Takže se přetáčejí scény, dokud člověk neřekne co, co po něm produkční chce - třeba se musí u fotky zeptat na to, kdo na ní je, i když všichni vědí, že je to nedávný úmrtí v rodině a dotyčný se prostě zeptat na tak citlivou věc nechce. Musí hodnotit a hledat špatné vlastnosti ostatních „herců“, říkají soutěžícímu i smyšlené věci, co o něm říkají ostatní, aby docílili toho, že i on o někom řekne něco ošklivého.
Nejvíc mě rozesmívají ty peníze pod poklopem. Dle smlouvy výhra přijde vítězi na účet do 3 měsíců od konce natáčení.
Vidíš člověk do toho ani nevidí.Ale já si myslela,že tam určizě něco takového bude.Je to hnus jak tomu pomáhají.
J-Zicek píše:CokeLady píše:Vidíš člověk do toho ani nevidí.Ale já si myslela,že tam určizě něco takového bude.Je to hnus jak tomu pomáhají.
Holky, ještě jsem jen chtěla napsat - měla jsem v Prostřeno jednu hodně blízkou osobu, sama jsme jí tam přihlásila a hrozný. Není vše tak, jak vypadá.To, že jsou lidi vystresovaný, to je jasný, ale není to vždy o tom, že člověk se chová tak, jaký opravdu je.
Například ve smlouvě se účastník podepisuje k herecké roli a dodržování pokynu produkce. Takže se přetáčejí scény, dokud člověk neřekne co, co po něm produkční chce - třeba se musí u fotky zeptat na to, kdo na ní je, i když všichni vědí, že je to nedávný úmrtí v rodině a dotyčný se prostě zeptat na tak citlivou věc nechce. Musí hodnotit a hledat špatné vlastnosti ostatních „herců“, říkají soutěžícímu i smyšlené věci, co o něm říkají ostatní, aby docílili toho, že i on o někom řekne něco ošklivého.
Nejvíc mě rozesmívají ty peníze pod poklopem. Dle smlouvy výhra přijde vítězi na účet do 3 měsíců od konce natáčení.
Není, je to reality show ![]()
kvaček píše:
Tak já bych se ulžičkovalaJá to dělám tak, že lžičku čistou naberu sním a pak opláchnu… pod tekoucí vodou..
Hlavně , když vařím víc toho tak mít někde 4 lžičky..
Jo přesně tak, taky to tak dělám. Ochutnám a pak lžíci umyju.
A o tom, že jim prima říká a stanovuje co mají říkat a jak hrát už jsem slyšela od kamarádky, co její kamarád byl v tom hledá se máma, prý to je všechno předem dané a prima vše určuje.
Tak dnes dobrý díl.Na menu bych si pochutnala.Hlavně ten zákusek vypadal dobře.Já myslím,že ten pán(nevím jak se jmenuje)Martin? vyhraje.Přeju mu to. ![]()
Tak dneska bych si taky smakla
vypadalo to vsechno moc dobre…
Včera ten chlap uvařil dobře, ale koukala jsem tak na půl oka, dneska jsem to viděla znova a teda mouka do Fondue? no fuj, chlape styď se. Dneska bych si dala ten předkrm, ale nevím jakou omáčku dala k těm palačinkám, já dávám zakysanou smetanu a je to mňam. Polívka vypadala dobře a hlavní chod bych nemusela já nemám ráda stehna, ale jinak si myslím že to měla dobrý.
bell píše:
Tak dneska bych si taky smaklavypadalo to vsechno moc dobre…
mně by taky více vyhovoval dnešek než včerejší menu
Akorat teda me vzdycky stve kdyz soutezici nevari ve svem.....a v tomto byte bych se necitila,hlavne ten detsky pokoj kdyz jsem videla tak jsem pronesla ze je to jak v nemocnici a soutezici to rekly taky…hlavne to tam pusobilo ze tam nikdo nebydli ![]()
Ja si pamatuju na jedno Prostreno ,kdy pan rekonstruoval barak a byly tam v provizoriu a soutezici ho strasne sepsuli za to bydleni…to mi strasne vadi,preci je to porad o vareni a kdyz maji ty lidi cisto,tak je preci jedno co ma kdo za nabytek,ne kazdy si muze urcite veci dovolit......tudle tam byla pani,byly to opakovaci dily,ta mela 7+1 mela to tam jak na zamku a jeden pokoj se sbirkou pivnich lahvi,ale take to nebylo pekne,ty lidi se tam necitily......me by kolikrat zajimalo,kdyby se treba varilo v jednom urcenem dome od Primy jak by vypadalo bodovani…protoze kolikrat lidi ani nehodnoti to jidlo…
jo a ještě jí vpálili,že se chtěla předvést bydlením ane vařením ![]()
dzarunka píše:
jo a ještě jí vpálili,že se chtěla předvést bydlením ane vařením
Presne…
bell píše:
Ja si pamatuju na jedno Prostreno ,kdy pan rekonstruoval barak a byly tam v provizoriu a soutezici ho strasne sepsuli za to bydleni…to mi strasne vadi,preci je to porad o vareni a kdyz maji ty lidi cisto,tak je preci jedno co ma kdo za nabytek,ne kazdy si muze urcite veci dovolit......tudle tam byla pani,byly to opakovaci dily,ta mela 7+1 mela to tam jak na zamku a jeden pokoj se sbirkou pivnich lahvi,ale take to nebylo pekne,ty lidi se tam necitily......me by kolikrat zajimalo,kdyby se treba varilo v jednom urcenem dome od Primy jak by vypadalo bodovani…protoze kolikrat lidi ani nehodnoti to jidlo…
To jsem taky viděla a říkali jí,že neměla chodit do soutěže kde se vaří,ale kde se ukazují baráky.Mě se to teda taky nelíbilo,abych měla v koupelně nějaké sochy a tak. ![]()
dzarunka píše:
jo a ještě jí vpálili,že se chtěla předvést bydlením ane vařením
Jé já si toho nevšimla.Takže přesně tak.
J-Zicek píše:bell píše:To jsem taky viděla a říkali jí,že neměla chodit do soutěže kde se vaří,ale kde se ukazují baráky.Mě se to teda taky nelíbilo,abych měla v koupelně nějaké sochy a tak.
Je teda fakt ze to mela strasne kycovity tema doplnkama…