Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KPKristy píše:
Teda, Pavel je hajzl![]()
! Čtyři body, to je fakt zrada. A Pavle bych to zrovna přála, její menu se mi líbilo…
Tak tím mě taky naštval, bylo to tak na 8 bodů
Když to jídlo zrovnám třeba se Sabinou ![]()
Já holky nevím, ale zase bych ty lidi neodsuzovala, co dají máloo bodu.. Ono je jiné na to hledět na televizi a pak jíst..
Mě osobně by předkrm vůbec nechutnal - sýry jím, ale ěco podobného jsem jedla, kedlubnová polévka to nevím, možná ano, ale taky žádná pecká i když zleninu jím, hlavní chod, třeba ano, ale u posledního dezertu se všichni tvářili,že by to mohlo být lepší…
Takže pokud mu nechutnal moc předkrm, polévka vůbec jídlo průměr a ten dezert taky moc ne, tak bych taky dálo málo
Nebubu dávat moc jenom kvůli tomu, že má hezký byt a předpokládá se, že asi bude mít moc hlasů.. ![]()
kvaček, já ti nevím, ale podle toho, jak se Pavel celkově choval, bych klidně tipla, že dal málo bodů z taktických důvodů… ![]()
bell píše:
Neni jedinej,uz to parkrat bylo…ale myslim ze tim bodovanim co dal pani Pavle,to nezachrani…
Ahoj, tak co říkáte na dnešní díl?
Polévka vypadala taková nemastná-neslaná
Hlavní chod bych si dala a dezert taky
Šmejdění jsem prošvihla, zapla jsem pozdě TV.
Polívka rozhodně nebyla minestrone. Kdyby napsala kuřecí vývar s domácíma nudlema, udělá líp ![]()
KPKristy píše:
Polívka rozhodně nebyla minestrone. Kdyby napsala kuřecí vývar s domácíma nudlema, udělá líp
naprostý souhlas, bylo zbytečný tomu dávat honosný název a nespravilo to ani „po mém“ nebo „moje“ nebo jak to tam měla. Totéž hlavní chod. Vypadal báječně, myslím že mohl tak i chutnat (i když toho oleje a tuku tam bylo fakt dost, ale ty bylinky, hmmm, na ty mě utáhne kdekdo
), ale proč ten název?
jinak uvidíme, jak se partička vyvrbí, zatím vypadá na rypáka ten pán (jména zatím mi v hlavě neutkvěly), o slečně ještě nevím, co si myslet.
Myslím, že „pečeně s bylinkami“ by stačila ![]()
Takhle to akorát nikdo nemohl přečíst…
maminka lucinka píše:
já dnešní díl prošvihla![]()
já taky.. kouknu na něj ráno na netu, teda pokud malá dovolí
MUFICE píše:
A já mrknu na to šmejdění, když jsem ho prošvihla
Šmejdění bylo tak normálka.
A snad tohle bude dobrá parta, zatím vypadají jako celkem v pohodě. Možná ta Kristýna (pátek) bude hráčka, uvidíme…