Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem cetla menu dnesni hostitelky a sance na vyhru by tam byla,jedina vec co se mi tam moc nezamlouva-ale nikdy sem to nejedla,takze to muze byt nam-je kremova kedlubnova polivka ![]()
Taky jsem na to menu koukala. Kedlubnovou polívku jsem nikdy nejedla, ale mohla by být podobná jako květáková. Ovšem tu bych si krémovou nedala ![]()
Tak uvidime jak bude vypadat a hostum smakovat
-uz je slysim
ze bych ji skusila nekdy ![]()
někdo někde psal, že kedlubnová polívka chutná podobně jako chřestová, tak to by nemuselo být špatný ![]()
jinak ten Pavlův hlavní chod, těžce ho podezírám, že Vitana vařila tak trochu za něj
, dneska jsem to viděla v obchodě, je to ten pečící pytlík, ve kterým to dával do trouby, i koření k tomu a má se naplnit maso švestkama. Jako dobrý, udělat to musel sám, víceméně bych to nijak neřešila, kdyby se tam pokaždý nekomentovaly každý kupovaný nudle, natož tuhle nějaká hotová kořenící směs s bylinkama. No a když někdo použije bujon, tak to už je vůbec na vyhazov z pořadu ![]()
celkově dojem souhlasím-bylo to překombinovaný, zelí, bůček, žampiony, obyč. houby v omáčce…k tomu plněná vepřová se švestkama a ještě ty nočky. No nevím.
Tak kedlubnovou polévku jsem nejedla, se přiznám
Ale kedlubnové zelí, špatné není…
kometa32 píše:
Tak kedlubnovou polévku jsem nejedla, se přiznámAle kedlubnové zelí, špatné není…
Kedlubnove zeli je vyborne,dela ho moje babicka
a pak jeste dela zeli s cuketou ![]()
Kedlubnova polievka je fajn, aj ked ja by som zase nedoverovala sojovemu mlieku …
Ale, to som len ja taka fajnovka? Docela sa mi dvihol kufor ked som tu babu videla patlat jedlo s tymi pazurmi. ![]()
Bábi Zlopočasná píše:
Kedlubnova polievka je fajn, aj ked ja by som zase nedoverovala sojovemu mlieku …Ale, to som len ja taka fajnovka? Docela sa mi dvihol kufor ked som tu babu videla patlat jedlo s tymi pazurmi.
Co ti vadí? Její nehty?
bydlení mě příjemně překvapilo,nečekala bych to,ten hermelín taky dělám a je to s těma ořechama fakt výborné ![]()
kometa32 píše:Bábi Zlopočasná píše:Co ti vadí? Její nehty?
Kedlubnova polievka je fajn, aj ked ja by som zase nedoverovala sojovemu mlieku …Ale, to som len ja taka fajnovka? Docela sa mi dvihol kufor ked som tu babu videla patlat jedlo s tymi pazurmi.
Jo, tiez som obcas musela varit s dlhymi nechtami, ked som ich pestovala na nejaku prilezitost, a teda humus … vsetko za nimi ostava, no fuj. A ona tie nechty strcila do syrovej pomazanky a tak … ale hovorim, asi som moc fajnova. ![]()
To ještě nic není, co má Pavla. Byly tam ženy co měly ještě delší ![]()
Pavel 4 body?
, tak to je pro mě fakt sketa, normálně si pojistil výhru, Pavla byla jeho jedinou konkurentkou a on není hlupák, takže si to „spočítal“.
nakonec i na tu Dášu bláznivou jsem změnila názor, fakt mi přišlo, že mluví pravdu, když říká, že se tam šla jen bavit. Bodovala hodně dobře, 10 se v tomto závistivém pořadu moc nedává, ona ji dala v týdnu 2×. A stejně tak jsem ho změnila na Lenku-zprvu mi přišla jako prima hezká ženská, dneska je pro mě hloupá omezená pipka.
jdu kouknout na prostřeno.cz jak je tam rozcupovali v jejich diskusi ![]()
kometa32 píše:
Lenka mě taky zklamala…a Pavel ty 4 body
to samé, zklamání u obou ![]()