Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak včerejší díl byl docela v pohodě.Jsem zvědavá jak se rozjedou.
Polívka naprosto normální a hlavní chod také.Nevím proč tomu dávala takové názvy,když to byla klasika.
Ale mám z toho dobrý pocit.
To sem teď napsala jak kdybych nevím co.Dnes mám nějakej blbej den. ![]()
Včerejší hostitelka je pro mě zvláštní…zkrátka „svá " ![]()
Její jídlo mě taky nenadchlo, ale hlavně jak říká Slávka - "zahřálo v zimních měsících“ ![]()
no, já se na ten včerejšk nepodívam.. tak uvidím rovnou dnešní noo..
Tak jsem se taky mrkla, jak pí vařila a pak i na byt. Kuchyň i obývák měla nově předělaný, působilo to na mě celkem moderně, i když na stěnách měla moc obrazů. Ložnici měla nic moc.
Koukala jsem, že tenhle díl se natáčel 8.11., měla to zaškrtnuté v kalendáři ![]()
Tak dneska bych si i pošmákla. Teda tolik šunky v tom mase bych nemusela, ale jinak to vypadalo dobře…
Předkrm ani cibulovou polévku bych nemusela…ale 30 bodů si vybojoval a to je fajn ![]()
kometa32 píše:
Předkrm ani cibulovou polévku bych nemusela…ale 30 bodů si vybojoval a to je fajn
Ta cibulačka vypadala divně
Sama jí doma vařím, ale vypadá úplně jinak. Ostatní chody bych si dala, hlavně ty fondy.
Tak chlapák vařil dobře.Moc se mi to líbilo.Ta cibulačka teda neee,ale ostatní bych si dala.MŇam.
Chlapík byl docela sympaťák, teda zatím, ohledně menu no mě by se moc nezavděčil, nemám ráda krkovičku a šunku nakrájenou na tlusto a ta cibulačka nevypadala moc dobře, dělám ji víc osmaženou
Ted jsem chtela napsat ze nejmin sympaticka mi zatim prijde ta mlada holcina,ale uvidime zitra,jeste ji slape na paty ta pani co ma tu cukrovku ![]()
s cukrovkou je mi docela sympatická, Martin taky.. a ta, co vaří zítra, mi přijde taková protivná..