Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
monicskaa píše:M-a-j-a píše:přesně i u náshttp://www.blesk.cz/…odusili.htmlJinak já talíře neohřívám. U nás to nemá cenu. Můj muž stejně nechá vždycky jídlo vychladnout.
v restauraci i piizu si nechá vystydnout
![]()
![]()
Někdy bych mu za to vvynadala. Jídlo se m jíst teplé ![]()
M-a-j-a píše:monicskaa píše:Někdy bych mu za to vvynadala. Jídlo se m jíst tepléM-a-j-a píše:přesně i u náshttp://www.blesk.cz/…odusili.htmlJinak já talíře neohřívám. U nás to nemá cenu. Můj muž stejně nechá vždycky jídlo vychladnout.
![]()
![]()
přesně..
![]()
monicskaa píše:M-a-j-a píše:přesně..monicskaa píše:Někdy bych mu za to vvynadala. Jídlo se m jíst tepléM-a-j-a píše:přesně i u náshttp://www.blesk.cz/…odusili.htmlJinak já talíře neohřívám. U nás to nemá cenu. Můj muž stejně nechá vždycky jídlo vychladnout.
![]()
![]()
![]()
![]()
A nejhorší je, když se snažím, ať má teolé jídlo, když příjde a on sedí, kouká na něj a čeká až vychladne ![]()
Můj taky nemusí horké jídlo a polívku je schopný vyjídat přímo z hrnce už vychladlou ![]()
Já musím mít jídlo horké, takže naše stolování je takové, že já už mám půlku v sobě a manžel si nechává vychladnout ![]()
KPKristy píše:
Můj taky nemusí horké jídlo a polívku je schopný vyjídat přímo z hrnce už vychladlou
Já musím mít jídlo horké, takže naše stolování je takové, že já už mám půlku v sobě a manžel si nechává vychladnout
Tak to přesně je u nás
A potom ještě půl hodiny dojídá
![]()
bell píše:monicskaa píše:Pavel
holky kdo má zatim nejvíc bodů??????
ano Pavel 32
dzarunka píše:No, taky ale nic moc umělec. Už se zase těším na nějakou normální partu…bell píše:ano Pavel píše: Vícemonicskaa píše:Pavel
KPKristy píše:dzarunka píše:No, taky ale nic moc umělec. Už se zase těším na nějakou normální partu…bell píše:ano Pavel píše: Vícemonicskaa píše:Pavel
ten hlavní chod měl moc překombinovanej že?
bell píše:
Devcata,tak dnesni dil byl fakt mazec…jazyk mam rada ale ten aspik se mi moc nelibil,svickova je me nejvic nejoblibenejsi jidlo,ale na zpusob pani Dasi-nevin,nevim..polivka mohla byt dobra a dezert by me taky chutnal,ale mohla udelat neco lepsiho kdyz mela cukrarnu…pani Dasu nemusim ale jedine co se mi libilo a s cim souhlasim kdyz pronesla ze nechape proc se tam hlasi lidi co nic nejedi!
To mi reknete co treba ji ta 17leta holcina?to by me fakt zajimalo…
Ta Sabina jí všechno co je tučný nebo sladký a podle toho vypadá i její postava ![]()
dzarunka píše:To měl. Dal sice spoustu dobrých věcí, ale všechny najednou…KPKristy píše:ten hlavní chod měl moc překombinovanej že?dzarunka píše:No, taky ale nic moc umělec. Už se zase těším na nějakou normální partu…bell píše:ano Pavel píše: Vícemonicskaa píše:Pavel
KPKristy píše:dzarunka píše:To měl. Dal sice spoustu dobrých věcí, ale všechny najednou…KPKristy píše:ten hlavní chod měl moc překombinovanej že?dzarunka píše:No, taky ale nic moc umělec. Už se zase těším na nějakou normální partu…bell píše:ano Pavel píše: Vícemonicskaa píše:Pavel
možná jen kdyby nedal tu houbovou omáčku tak by to bylo ok
To jsem si taky moc nedovedla představit - švestky v mase, zelí a ještě houbovku. Každé zvlášť mám ráda, ovšem takhle to musela být divočina ![]()