Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pavka 31 píše:
Dobrý večer,chtěla bych reagovat,na dnešní díl.Velmi mě rozhořčilo,chování slečny-dá -li se tak nezvat Silva.....svou nevychovaností a neúctou,mě šokovala.Nevím,proč se do tohoto pořadu hlásí lidi,kteří ač vypadají,že zrovna snědly stodolu,tak prohlašují,že nejí 90.procent potravin…Paní Dáša,byla skvělá a obdivuji její klid.Přijít mi domů taková návštěva,vyhodím jí oknem…S pozdravem Pája
papavlinka33 píše:
No já bych si dneska nedala nic, ta svíčková vypadala zdrcle, mohla ji ještě rozmixovat a pořádně propasírovat, btw. taky nevím od kdy se dává bešamel do svíčkové, pokud vím tak mouka v té omáčce nemá co dělat.
Jinak polévka z hovězí oháňky je dobrá, silná, taky ji dělám, ale asi nebyla silná páč ji dala vařit pozdě a nechápu proč se nad tím všichni ofrňovali, nevědí co žerou v hospodách a tady ohrnují nos nad oháňkou. No jo gurmánka se předvedla.
Polievka v hospode kravu nevidela, je z prasku ![]()
Bábi Zlopočasná píše:papavlinka33 píše:Polievka v hospode kravu nevidela, je z prasku
No já bych si dneska nedala nic, ta svíčková vypadala zdrcle, mohla ji ještě rozmixovat a pořádně propasírovat, btw. taky nevím od kdy se dává bešamel do svíčkové, pokud vím tak mouka v té omáčce nemá co dělat.
Jinak polévka z hovězí oháňky je dobrá, silná, taky ji dělám, ale asi nebyla silná páč ji dala vařit pozdě a nechápu proč se nad tím všichni ofrňovali, nevědí co žerou v hospodách a tady ohrnují nos nad oháňkou. No jo gurmánka se předvedla.
No to je fakt v lepším případě.
Jak je vidět,lidé jsou zlý a neví,co je opravdu dobré.....a to že homosexuálovi vadí vývar z ocásku,ukazuje,že je něco špatně..... ![]()
sabina_s píše:
Jaaaaaaj, já bych ju bilaProč nedávají ke každému soutěžícímu i adresu? Hned bych jí jela plesknout mezi dveřma.
Gurmánského aspiku si může dopřát dost na celý týden, když jí toho tolik zůstaloJak všeci čuchali tu polívku bo byla podezřelá
Ten aspik byl nechutný a jazyk taky.
Pavka 31 píše:
Jak je vidět,lidé jsou zlý a neví,co je opravdu dobré.....a to že homosexuálovi vadí vývar z ocásku,ukazuje,že je něco špatně.....
Svíčková zahuštěná bešamelem opravdu dobrá není.Aspik,který se rozpadá není asi taky žádná sláva a paní která ze sebe dělá gurmánku a všechno ví,protože strávila 8 týdnů (
)v Itálii ani neví,že se opravdové noky dělají z brambor.K tomu asi není co dodat.
A k té tvojí poznámce o homosexuálech se radši nebudu vyjadřovat, byla bych zlá. ![]()
MUFICE píše:sabina_s píše:Ten aspik byl nechutný a jazyk taky.
Jaaaaaaj, já bych ju bilaProč nedávají ke každému soutěžícímu i adresu? Hned bych jí jela plesknout mezi dveřma.
Gurmánského aspiku si může dopřát dost na celý týden, když jí toho tolik zůstaloJak všeci čuchali tu polívku bo byla podezřelá
lucineeccka píše:Pavka 31 píše:
Jak je vidět,lidé jsou zlý a neví,co je opravdu dobré.....a to že homosexuálovi vadí vývar z ocásku,ukazuje,že je něco špatně.....Svíčková zahuštěná bešamelem opravdu dobrá není.Aspik,který se rozpadá není asi taky žádná sláva a paní která ze sebe dělá gurmánku a všechno ví,protože strávila 8 týdnů (
![]()
)v Itálii ani neví,že se opravdové noky dělají z brambor.K tomu asi není co dodat.
A k té tvojí poznámce o homosexuálech se radši nebudu vyjadřovat, byla bych zlá.
hofka píše:IvkaH píše:A vsadím se, že jeho máti zaručeně dělá lepší:-)))MUFICE píše:my takové noky děláme, ale jak je uvařím tak je pak dělám noky z vajíčkem na pánvici, mě to moc nechutná (raději knedlík ve vajíčku) ale manžel vyžaduje oslizlé noky ve vajíčku, že tak to vaří jeho mátiKPKristy píše:Tak takové noky jsem ještě nejedlaMUFICE píše:Z mouky a vajec, prýKPKristy píše:A z čeho je dělá ona, nějak jsem to nepostřehlaBarushe píše:Jen ať to uvádí na pravou míru! Aby si to paní všeznalá mohla potom přečíst. Ale tyhle typy lidí jsou stejně přesvědčeni o své pravdeě…To, že gnocchi se dělají z brambor, vím i já! Jaktože to neví Dáša-desettejdnůvItálii?
A nejlepší bylo, jak Dáša říkala, že se to vaří tak a tak a oni tam do titulků psali, že se to vaří úplně jinak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Jako nudle
![]()
to víš, že ano ani můj štrůdl nechutná, jak jeho MAMINKY, protože víš maminka tam nedává ořechy
tak jsem mu řekla ber nebo to nejez
ale to už je dlouho ![]()
Tak zrovna jazyk bych lidem, co neznám nedávala. To je jako s dršťkama, buď je milujou nebo nesnášej. A kor když je převaha ženských:-)
Hoky tak to bylo dneska rodeo co?Ti se tam rozjeli že?
To jsem zvědavá co bude zítra.Už se těším
Silwinka87 píše:Marta78 píše:děcka..Ona je děs běs..Předkrm-hnus..Hlavní jídlo-fůůůj(jako nikdy bych nejedla svíčkovou,která je tak hustá,že se dá krájet)
už to začalo. Dáša gurmán je teda pipina.A ten dezert?Ten teda není hodný gurmána,to by zvládlo i dítě na základní škole..
Copak hustá, ale ona jí dělala s bešamelem
A prý nebyla ani ochucená ![]()
Na to, že měla cukrárnu se moc nepředvedla.
Pavka 31 píše:
Dobrý večer,chtěla bych reagovat,na dnešní díl.Velmi mě rozhořčilo,chování slečny-dá -li se tak nezvat Silva.....svou nevychovaností a neúctou,mě šokovala.Nevím,proč se do tohoto pořadu hlásí lidi,kteří ač vypadají,že zrovna snědly stodolu,tak prohlašují,že nejí 90.procent potravin…Paní Dáša,byla skvělá a obdivuji její klid.Přijít mi domů taková návštěva,vyhodím jí oknem…S pozdravem Pája
A ke mně přijít na návštěvu Dáša a mít takové kecy, tak jí poženu svinským krokem
![]()