Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2810
2.2.12 19:07
Klid, třeba jí jen fastfood. Ne, vážně, každému nemusí chutnat vše, třeba je to souhra náhod. A to, že jí řekla upřímně, co si myslí, je myslím si fér.
Pavka 31 píše:
Dobrý večer,chtěla bych reagovat,na dnešní díl.Velmi mě rozhořčilo,chování slečny-dá -li se tak nezvat Silva.....svou nevychovaností a neúctou,mě šokovala.Nevím,proč se do tohoto pořadu hlásí lidi,kteří ač vypadají,že zrovna snědly stodolu,tak prohlašují,že nejí 90.procent potravin…Paní Dáša,byla skvělá a obdivuji její klid.Přijít mi domů taková návštěva,vyhodím jí oknem…S pozdravem Pája 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.12 19:08
papavlinka33 píše:
No já bych si dneska nedala nic, ta svíčková vypadala zdrcle, mohla ji ještě rozmixovat a pořádně propasírovat, btw. taky nevím od kdy se dává bešamel do svíčkové, pokud vím tak mouka v té omáčce nemá co dělat.
Jinak polévka z hovězí oháňky je dobrá, silná, taky ji dělám, ale asi nebyla silná páč ji dala vařit pozdě a nechápu proč se nad tím všichni ofrňovali, nevědí co žerou v hospodách a tady ohrnují nos nad oháňkou. No jo gurmánka se předvedla.

Polievka v hospode kravu nevidela, je z prasku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
2.2.12 19:10
Bábi Zlopočasná píše:
papavlinka33 píše:
No já bych si dneska nedala nic, ta svíčková vypadala zdrcle, mohla ji ještě rozmixovat a pořádně propasírovat, btw. taky nevím od kdy se dává bešamel do svíčkové, pokud vím tak mouka v té omáčce nemá co dělat.
Jinak polévka z hovězí oháňky je dobrá, silná, taky ji dělám, ale asi nebyla silná páč ji dala vařit pozdě a nechápu proč se nad tím všichni ofrňovali, nevědí co žerou v hospodách a tady ohrnují nos nad oháňkou. No jo gurmánka se předvedla.
Polievka v hospode kravu nevidela, je z prasku :mrgreen:

No to je fakt v lepším případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavka 31
2.2.12 19:15

Jak je vidět,lidé jsou zlý a neví,co je opravdu dobré.....a to že homosexuálovi vadí vývar z ocásku,ukazuje,že je něco špatně..... :mavam:

• Citovat
  • Upravit
50143
2.2.12 19:16
sabina_s píše:
Jaaaaaaj, já bych ju bila :pocitac: Proč nedávají ke každému soutěžícímu i adresu? Hned bych jí jela plesknout mezi dveřma.
Gurmánského aspiku si může dopřát dost na celý týden, když jí toho tolik zůstalo :D Jak všeci čuchali tu polívku bo byla podezřelá :D

Ten aspik byl nechutný a jazyk taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.2.12 19:18
Pavka 31 píše:
Jak je vidět,lidé jsou zlý a neví,co je opravdu dobré.....a to že homosexuálovi vadí vývar z ocásku,ukazuje,že je něco špatně..... :mavam:

8o Svíčková zahuštěná bešamelem opravdu dobrá není.Aspik,který se rozpadá není asi taky žádná sláva a paní která ze sebe dělá gurmánku a všechno ví,protože strávila 8 týdnů ( :zed: :lol: )v Itálii ani neví,že se opravdové noky dělají z brambor.K tomu asi není co dodat. :lol: A k té tvojí poznámce o homosexuálech se radši nebudu vyjadřovat, byla bych zlá. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Pavka 31
2.2.12 19:25
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
Silwinka87
2.2.12 19:35

Jsem zvědavá,co uvaří zítra paní Pavla.. :think:

• Citovat
  • Upravit
2810
2.2.12 19:46
Taky si myslím :D jakože někdo to třeba jí, ale já teda ne :D
Alespoň si té delikatesy může sama dopřát, co hrdlo ráčí, když jí to všechno nechali :D
MUFICE píše:
sabina_s píše:
Jaaaaaaj, já bych ju bila :pocitac: Proč nedávají ke každému soutěžícímu i adresu? Hned bych jí jela plesknout mezi dveřma.
Gurmánského aspiku si může dopřát dost na celý týden, když jí toho tolik zůstalo :D Jak všeci čuchali tu polívku bo byla podezřelá :D
Ten aspik byl nechutný a jazyk taky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
2.2.12 19:50
Ona do toho pobytu v Itálii jistě počítala svou cestu pěšky tam i zpět… Jo a k té polévce, já jsem žena a polévku z ocasu bych taky nejedla… takže asi tak. :P
lucineeccka píše:
Pavka 31 píše:
Jak je vidět,lidé jsou zlý a neví,co je opravdu dobré.....a to že homosexuálovi vadí vývar z ocásku,ukazuje,že je něco špatně..... :mavam:
8o Svíčková zahuštěná bešamelem opravdu dobrá není.Aspik,který se rozpadá není asi taky žádná sláva a paní která ze sebe dělá gurmánku a všechno ví,protože strávila 8 týdnů ( :zed: :lol: )v Itálii ani neví,že se opravdové noky dělají z brambor.K tomu asi není co dodat. :lol: A k té tvojí poznámce o homosexuálech se radši nebudu vyjadřovat, byla bych zlá. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.2.12 19:52
hofka píše:
IvkaH píše:
MUFICE píše:
KPKristy píše:
MUFICE píše:
KPKristy píše:
Barushe píše:
A nejlepší bylo, jak Dáša říkala, že se to vaří tak a tak a oni tam do titulků psali, že se to vaří úplně jinak :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac:
Jen ať to uvádí na pravou míru! Aby si to paní všeznalá mohla potom přečíst. Ale tyhle typy lidí jsou stejně přesvědčeni o své pravdeě…To, že gnocchi se dělají z brambor, vím i já! Jaktože to neví Dáša-desettejdnůvItálii? :jazyk:
A z čeho je dělá ona, nějak jsem to nepostřehla :?: 8o :D
Z mouky a vajec, prý :nevim: . Jako nudle :jazyk:
Tak takové noky jsem ještě nejedla :mrgreen:
my takové noky děláme, ale jak je uvařím tak je pak dělám noky z vajíčkem na pánvici, mě to moc nechutná (raději knedlík ve vajíčku) ale manžel vyžaduje oslizlé noky ve vajíčku, že tak to vaří jeho máti :jazyk: :pankac:
A vsadím se, že jeho máti zaručeně dělá lepší:-)))

to víš, že ano ani můj štrůdl nechutná, jak jeho MAMINKY, protože víš maminka tam nedává ořechy :pocitac: :pocitac: :pocitac: tak jsem mu řekla ber nebo to nejez :pankac: ale to už je dlouho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.2.12 19:52

Tak zrovna jazyk bych lidem, co neznám nedávala. To je jako s dršťkama, buď je milujou nebo nesnášej. A kor když je převaha ženských:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
2.2.12 20:21

Hoky tak to bylo dneska rodeo co?Ti se tam rozjeli že?
To jsem zvědavá co bude zítra.Už se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
2.2.12 20:21
Silwinka87 píše:
Marta78 píše:
už to začalo. Dáša gurmán je teda pipina. :zed:
děcka..Ona je děs běs..Předkrm-hnus..Hlavní jídlo-fůůůj(jako nikdy bych nejedla svíčkovou,která je tak hustá,že se dá krájet) :poblion: A ten dezert?Ten teda není hodný gurmána,to by zvládlo i dítě na základní škole.. :mrgreen:

Copak hustá, ale ona jí dělala s bešamelem :D A prý nebyla ani ochucená :roll:
Na to, že měla cukrárnu se moc nepředvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
2.2.12 20:23
Pavka 31 píše:
Dobrý večer,chtěla bych reagovat,na dnešní díl.Velmi mě rozhořčilo,chování slečny-dá -li se tak nezvat Silva.....svou nevychovaností a neúctou,mě šokovala.Nevím,proč se do tohoto pořadu hlásí lidi,kteří ač vypadají,že zrovna snědly stodolu,tak prohlašují,že nejí 90.procent potravin…Paní Dáša,byla skvělá a obdivuji její klid.Přijít mi domů taková návštěva,vyhodím jí oknem…S pozdravem Pája 8o

A ke mně přijít na návštěvu Dáša a mít takové kecy, tak jí poženu svinským krokem :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí