Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kometa32 píše:
Ty její dcery věděly proč se odstěhovat tak daleko od mámy…
Aspoň se můžou projít normálně po ulici
V ČR by se musely hanbou propadnout.
Tak jak jsem vcera psala ze mi zatim nikdo nesympaticky neni,tak po dnesku vede pani Dasa…to je teda material,des bes.....
M-a-j-a píše:kometa32 píše:Aspoň se můžou projít normálně po ulici
Ty její dcery věděly proč se odstěhovat tak daleko od mámy…V ČR by se musely hanbou propadnout.
To teda jo.. ![]()
kometa32 píše:
hofka píše:No, já myslím, že ona toho neví víc, ač si myslí, že ví…
A to ještě neví, že správné označení je gurmet ne gurmán:-)
KPKristy píše:hofka píše:No, já myslím, že ona toho neví víc, ač si myslí, že ví…
A to ještě neví, že správné označení je gurmet ne gurmán:-)
Tak tak.. ![]()
kometa32 píše:
Tohle jsem přesně říkala mamce, když jsme se dívaly
Chudáci zeťáci ![]()
JanaK88 píše:kometa32 píše:Tohle jsem přesně říkala mamce, když jsme se dívaly
Ty její dcery věděly proč se odstěhovat tak daleko od mámy…Chudáci zeťáci
Určitě mamku sledujou přes net,jak se předvedla.. ![]()
A nejlepší bylo, jak Dáša říkala, že se to vaří tak a tak a oni tam do titulků psali, že se to vaří úplně jinak
![]()
Barushe píše:
A nejlepší bylo, jak Dáša říkala, že se to vaří tak a tak a oni tam do titulků psali, že se to vaří úplně jinak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Už se nemůžu dočkat,co zítra předvede.. ![]()
Barushe píše:Jen ať to uvádí na pravou míru! Aby si to paní všeznalá mohla potom přečíst. Ale tyhle typy lidí jsou stejně přesvědčeni o své pravdeě…
A nejlepší bylo, jak Dáša říkala, že se to vaří tak a tak a oni tam do titulků psali, že se to vaří úplně jinak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To, že gnocchi se dělají z brambor, vím i já! Jaktože to neví Dáša-desettejdnůvItálii? ![]()
občas žasnu jaké mezi sebou máme gurmány
docela jsem zvědavá jak se Dášenka představí,až bude vařit. I když mám neblahé tušení, že se jí to povede,ač jí to za její aroganci nepřeji ![]()
Jinak mladičká studentka Sabinka je na zabití… nad vším ohrnuje nos,pokud to není tučný jako pra*e, tak jí to nevoní, bych jí jednu plácla ![]()
no já si říkám,že ona asi holka za to až tak nemůže,těžko říct jaké stravovací návyky mají u nich v rodině
ale každopádně už má věk na to,aby s tím něco dělala že