Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Silwinka87 píše:
Holky,dnešní hostitelka měla fakt ránu..A ještě se mi líbilo,jak nevěděla kde co v kuchyni je..A kolik měla bodů,prosím?Můj si to přepl na Ulici..
Děkuji
A kdo bude vařit zítra?
dostala 19 bodu a dost se tam pak do ni navazely.. -to mi prislo az zbytecne.
Jé holky tak to bylo něco:-D
No nic proti mladým lidem - taky jsem
ale když už jdu vařit do televize tak si pořádně všechno nachystám a né že nevím kde jsou brambory, a volám mamince o zelí ![]()
Jinak teda uroveň chování fakt hnus - fakt zlatá Austrálie.
A ta Dáša? noooo ![]()
ten chlap je taky na ránu
do očí řekl, je to dobré a bokem na kameru, řekl, že to nemohlo chutnat nikomu ![]()
leneli píše:Silwinka87 píše:dostala 19 bodu a dost se tam pak do ni navazely.. -to mi prislo az zbytecne.
Holky,dnešní hostitelka měla fakt ránu..A ještě se mi líbilo,jak nevěděla kde co v kuchyni je..A kolik měla bodů,prosím?Můj si to přepl na Ulici..
Děkuji
A kdo bude vařit zítra?
Sakra..Já jsem to viděla jen do reklamy..Jak dojídali předkrm a pak mělo být,jak ta blonďatá můra ohřívala všem jídlo v mikrovlnce.. ![]()
Silwinka87 píše:leneli píše:Sakra..Já jsem to viděla jen do reklamy..Jak dojídali předkrm a pak mělo být,jak ta blonďatá můra ohřívala všem jídlo v mikrovlnce..Silwinka87 píše:dostala 19 bodu a dost se tam pak do ni navazely.. -to mi prislo az zbytecne.
Děkuji
A kdo bude vařit zítra?
šak taky ohřívala a jak si to vychutnala, si musela připadat strašně důležitě
blbka
![]()
Taky mě zarazilo jak ta Dáša sundala tu žirafu z té televize
Tolik odvahy bych neměla…
Ahojky holky, tak já nesleduji skoro vůbec, to nestíhám a dneska jsem to stihla, málem to se mnou šlehlo, jídlo nekomentuji, je to mladá holka a může se vše naučit, já byla také střevo, ale ta blonďatá „baba“
Tak drzé nehezké stvoření jsem dlouho neviděla, tu bych hnala posr… pometlem, chytrá jak rádio
![]()
Jsem ráda, že jsem si mohla postěžovat ![]()
Tento týden bude ovšem velice zajímavé.To se tam ještě rozjede.Těším se.
J-Zicek píše:
Tento týden bude ovšem velice zajímavé.To se tam ještě rozjede.Těším se.
Tak to si piš..
To teprve nabere rychlost..
Ovšem,chudák ten kluk.. ![]()
IvkaH píše:
Kozísek
drzé nehezké stvořenímě pobavilo, děkuji
M-a-j-a píše:
A jak to hezky řekla, že je gurmán![]()
Však se bude divit..Až to nikdo nebude chtít ani ochutnat,gurmán..
![]()
kometa32 píše:
Taky mě zarazilo jak ta Dáša sundala tu žirafu z té televizeTolik odvahy bych neměla…
to sem taky nepochopila jako..to je podle mě docela drzost
tak sem to ted skoukla na netu a nestačila se divit…ledové jídlo bych na stůl nedala ani chlapovi, natož v soutěži návštěvě
![]()
a ta Dáša teda nevim na co si hraje, nejdřív se dělá nejzkušenější a nevim co a pak se tam směje jak puberták mlíčku
hrozný
to byla fakt katasrtofa a už sme moc zvědavá na toho kluka