Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky jak děláte polévky?já už vícekrát koukala,že dělají vývar a nudle vaří zvlášť
já teda udělám vývar a nudle pak vařím v tom vývaru i knedlíčky
dzarunka píše:
holky jak děláte polévky?já už vícekrát koukala,že dělají vývar a nudle vaří zvlášťjá teda udělám vývar a nudle pak vařím v tom vývaru i knedlíčky
jak kdy
nudle dělám většinou zvlášt, ale mamka třeba dohromady
ale třeba nočky dělám přímo dohromady
![]()
Nudle vařím vždy zvlášť.
Tak dnešní večer bude alespoň akční ![]()
Nudle zvlášť, ona ta polívka když jí je hodně a třeba se ještě ohřívá, tak ta zavářka se ještě víc rozváří, kalí polívku ..
ahojky… jsem ráda, že jsem našla tuhle diskuzi..musím přiznat, že co se v prostřeno občas děje, to člověk zírá ![]()
jinak já osobně dělám nudle taky zvlášť ![]()
tý jo tak to koukám,u nás právě vždy do vývaru,viděla jsem to poprvé až v Prostřeno
dzarunka píše:
holky jak děláte polévky?já už vícekrát koukala,že dělají vývar a nudle vaří zvlášťjá teda udělám vývar a nudle pak vařím v tom vývaru i knedlíčky
Knedlíčky vařím v polévce a nudle většinou zvlášt, jinak je pak ten vývar zakalený.
Knedlíčky a noky vařím v polívce, ale nudle zvlášť. Nikdy se nesní všechna a když se to potom znovu vaří, tak se ty nudle začínají i rozpadat a je polívka hustá už ty nudle nejsou tak dobré. Když vím, že se polévka sní hned všechna, tak to klidně uvařím v ní.
Nudle zvlast, kapani, knedlicky a krupicove noky zaroven s polevkou.
Barca12345 píše:
Nudle zvlast, kapani, knedlicky a krupicove noky zaroven s polevkou.
Taky taky ![]()
Už nám to mamky začne
, se nemůžu dočkat co nám hvězda ukáže ![]()
většinou dělám domácí drobečky do polévky, taky zavařím knedlíčky i drobky v pol. nebo knedlíčky nedávám vůbec a jen nakrájím masíčko s polévky, stejně by to chlap ohlodal jen tak na posezení ![]()
To je ale prdelka v těch legínách
No asi mám fakt hodně nízké sebevědomí, protože to tohle bych na sebe nevzala.
![]()
tak to jsem zvědavá jak ten perník dostane z toho pekáče, když to jen vymazala olejem a nevysypala moukou.