Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
terdule píše:
ta nebude mít veselé vánoce..
To teda jo..
Ale třeba se ani nedívá ![]()
Jsem zvědavá,co bude dneska vařit paní učitelka…
![]()
ona se nedíví, přece nebude koukat na to jak jí pomlouvají všichni, když oan je ta nejlepší, její špízy jsou vychytávka a její polívku žádná nepřekoná…ale těším se na její ksichtít až obrátí poklopy ![]()
Ha, muchmelína Jindra už pomaličku přiznává, že by někdo mohl být lepší. Nějak vyměkkla ![]()
Oops, Maruš se mi celý týden jevila jako jednodušší puberťačka a dneska to tedy dokázala
. Ta scéna s hrou na pravdu a následnou lítostí, to bylo opravdu gesto hodné mimoně…
A výhru za její vaření „náhodou“ jsem jí tedy moc nepřála.
Jindřiška je kráva, opět to potvrdila a doufám, že příště se konečně sejde normální parta a bude se na co koukat…
Jindra je kráva, se divím,že jí to tam nikdo neřekl … já bych se asi neudržela ![]()
Marie - totální trubka..celý týden tak působila, už to,že se přihlásila,aby se viděla v televizi
… vaření na náhodu taky o ničem.. a dneškem to korunovala.
Přála jsem výhru dnešní soutěžící nebo Jardovi.
Celej týden je to jenom „já já já jenom já, vyhraju“ a najednou „vždyť sis to zasloužila“ … fuj, taková faleš z té holky jde!
Holky,teda Jindra perlila,az mi byla starouse fakt lito,mne zase tak spatnej neprisel ba naopak,ale ta Máruš,boze ta se ukazala,jak patnactileta pubertacka,skoda ze vyhrala,vubec jsem ji to neprala,ucitelce joooo,i starouso
vi
Holky,nestihla jsem dneska Prostřeno v 18.00…Ale podle vašich reakcí se tam něco odehrálo,co se tam stalo?
![]()
Tak jsem se konečně podívala na páteční Prostřeno v 18.00…Ta Marie,to je teda pěkná koza…Ta se teda ukázala..Jako chudák Jarda..Nechápu,co se do něj tak obula,však jí nic neudělal..Vůbec jsem nepochopila,co to mlela..Výhru jí vůbec nepřeju..Měla vyhrát dnešní soutěžící nebo Jarda..
Jindřiška byla směšná,jak odělali ty poklopy a ona tam ty prachy neměla..Jsem myslela,že mu Marču zavraždí pohledem ![]()
Jo a ta Maruša by nevyhrála,kdyby ta pobůchaná Jindřiška nedala jsem pět budů,protože na pět bodů to fakt nebylo..No jo..Holt,taktika..To ale nemohla vědět,že jí to nepomůže,protože je poslední ![]()
No tento týden tam byl výkvět, Jindřiška to byla trapka největší a ta Mařka je primitiv, ta za to snad ani nemohla. Výhru jsem přála Lubě nebo Jardovi, jediní taky uměli vařit.
jonatanka píše:
No tento týden tam byl výkvět, Jindřiška to byla trapka největší a ta Mařka je primitiv, ta za to snad ani nemohla. Výhru jsem přála Lubě nebo Jardovi, jediní taky uměli vařit.
No přesně tak..Luba s Jardou uvařili podle mě nejlíp..Ale těžko říct,když jsme neochutnali.. ![]()
Já jsem tu Marču absolutně nepochopila..To se chtěla na závěr ztrapnit nebo ukázat nebo o co vůbec šlo.. ![]()
Už jsem zvědavá na zítřek..Prostřeno z Austrálie… ![]()
taky mi přišlo, že se Maruš chtěla předvést jako vyzrálá a asertivní dáma…ale nějak se jí to nepovedlo, byla to pubertální trapná hra na pravdu, kterou neustála ![]()
výhru jsem přála Jardovi nebo Lubě, ta mě vůbec mile překvapila, na (pro mě) ne až tak sympatický zjev se z ní vyklubala fajn baba ![]()
No holky, jinak je to teda odvaha se tam přihlásit. Ty peníze by mi za to nestály.
To jo
..Ale její ego to určitě unese..