Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ale ta roláda s knedlíkem,špenátem nemusela být špatná,na to jsem dostala chuť
dzarunka píše:
ale ta roláda s knedlíkem,špenátem nemusela být špatná,na to jsem dostala chuť
jj to bych si taky dala. Já miluju bramborový knedlík a maso ![]()
Mně ta roláda přišla vysušená, ale asi nebyla, protože to nikdo neříkal. Každopádně špenát taky nejím, ale to je můj problém. Nicméně ten chlap je mi strašně nesympatickej, ale ta hvězda Jindřiška taky. Já teda nevím, kdy začne s tím taktizováním
. To už trochu zaspala. Přeci to není o tom, se přede všemi chválit a předvádět to, co dělá ona. Ona bude strašně hloupá.
Holky, nějak jsem nestihla bodování, kolik měl ten „sympatickej“ pán bodů?
Jaké je pořadí? Děkuji
MonnyDee píše:
Holky, nějak jsem nestihla bodování, kolik měl ten „sympatickej“ pán bodů?Jaké je pořadí? Děkuji
29 a je první
M-a-j-a píše:MonnyDee píše:29 a je první
Holky, nějak jsem nestihla bodování, kolik měl ten „sympatickej“ pán bodů?Jaké je pořadí? Děkuji
Aha, tak to jsem nečekala. Díky ![]()
a jak se furt ohání,že ona umí vařit,že vaří už 15let,ale co já vím,tak vývar se má vařit právě dlouze,táhle,aby byl silný a dobrý
a ze staré krávy
ona dávala telecí
MonnyDee píše:M-a-j-a píše:Aha, tak to jsem nečekala. DíkyMonnyDee píše:29 a je první
Není zač
![]()
Holky můžu mezi vás?
Co to dneska bylo v tom prostřenu? To byl nějaký omyl ne
No to byl mazec a to jídlo - Éčka a kostky - ty taky používám, ale teda ne jak hostitel a Éčka - vegeta apod. teda v jídle cítím a jdu ![]()
A pondělní - teda pravé italské těstoviny měnící barvu al dente no no coment ![]()
No tááák shrnutí ![]()
Chlapíka bych umlátila vegetou, jak furt mele
tu roládu vyzkouším, miluju br. knedlík a špenát
akorát teda sem nepostřehla co to měl za špenát, mě se zdálo že normální drcený
osobně bych udělala listový, byt měl pěknej, ale takovej výstavní
chyběl mi tam aspoň malý bordel, nebo pavučina ![]()
Jindřiška
to je fakt tragedie, nepříjemná, tupá, za každou cenu prudce inteligentní
její outfit už nekomentuji
a děsně mě s.re že špulí tu hubu, když chce být chytrá ![]()
dzarunko přesně vývar se má vařit dlouho, teda ne vařit, ale nechat táhnout, proto se v hospodách dělá přes noc, já teda papiňákuju ![]()
já se papiňáku bojím
letos mi ho chtěla dát tchýně k Vánocům
jsem jí rychle vyvedla z omylu ![]()
dzarunka píše:
já se papiňáku bojímletos mi ho chtěla dát tchýně k Vánocům
jsem jí rychle vyvedla z omylu
já se bála taky, ale teď jsou fakt super než dřív, většinou mají dvojitou pojistku, takže ti nevlítne třeba do oka
miluju papiňák
ale třeba guláš vařím klasicky, to je lepší než v papiňáku ![]()
Tu roládku s knedlíkem a špenátem bych si dala hned. Jestli byla vysušená, netuším, ale byla k ní nějaká prima šťáva, mňam! Taková jídla můžu…
Papiňáku jsme se taky bála. Loni jsme k Vánocům dostala hned dva a nemůžu si vynachválit. Do té doby jsem nedělala hovězí, protože se to muselo cmudit hodiny. Teď si pochutnáváme na roštěné, ptáčcích, vývarech ![]()