Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15054
21.12.11 18:50

ale ta roláda s knedlíkem,špenátem nemusela být špatná,na to jsem dostala chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
21.12.11 18:52
dzarunka píše:
ale ta roláda s knedlíkem,špenátem nemusela být špatná,na to jsem dostala chuť

jj to bych si taky dala. Já miluju bramborový knedlík a maso :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
21.12.11 18:53

Mně ta roláda přišla vysušená, ale asi nebyla, protože to nikdo neříkal. Každopádně špenát taky nejím, ale to je můj problém. Nicméně ten chlap je mi strašně nesympatickej, ale ta hvězda Jindřiška taky. Já teda nevím, kdy začne s tím taktizováním :-). To už trochu zaspala. Přeci to není o tom, se přede všemi chválit a předvádět to, co dělá ona. Ona bude strašně hloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.12.11 18:54

tý jo a příští týden má být z Austrálie 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.12.11 18:59

Holky, nějak jsem nestihla bodování, kolik měl ten „sympatickej“ pán bodů? :?: Jaké je pořadí? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
21.12.11 19:00
MonnyDee píše:
Holky, nějak jsem nestihla bodování, kolik měl ten „sympatickej“ pán bodů? :?: Jaké je pořadí? Děkuji

29 a je první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.12.11 19:08
M-a-j-a píše:
MonnyDee píše:
Holky, nějak jsem nestihla bodování, kolik měl ten „sympatickej“ pán bodů? :?: Jaké je pořadí? Děkuji
29 a je první

Aha, tak to jsem nečekala. Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.12.11 19:10

a jak se furt ohání,že ona umí vařit,že vaří už 15let,ale co já vím,tak vývar se má vařit právě dlouze,táhle,aby byl silný a dobrý :think: a ze staré krávy :lol: ona dávala telecí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
MonnyDee píše:
M-a-j-a píše:
MonnyDee píše:
29 a je první
Aha, tak to jsem nečekala. Díky :palec:

Není zač :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335

Holky můžu mezi vás?
Co to dneska bylo v tom prostřenu? To byl nějaký omyl ne :lol: No to byl mazec a to jídlo - Éčka a kostky - ty taky používám, ale teda ne jak hostitel a Éčka - vegeta apod. teda v jídle cítím a jdu :poblion:

A pondělní - teda pravé italské těstoviny měnící barvu al dente no no coment :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
21.12.11 19:23

No tááák shrnutí :lol:

Chlapíka bych umlátila vegetou, jak furt mele :roll: tu roládu vyzkouším, miluju br. knedlík a špenát :jazyk: akorát teda sem nepostřehla co to měl za špenát, mě se zdálo že normální drcený :nevim: osobně bych udělala listový, byt měl pěknej, ale takovej výstavní :think: chyběl mi tam aspoň malý bordel, nebo pavučina :lol:
Jindřiška :zed: to je fakt tragedie, nepříjemná, tupá, za každou cenu prudce inteligentní :roll: její outfit už nekomentuji :lol: a děsně mě s.re že špulí tu hubu, když chce být chytrá :roll:

dzarunko přesně vývar se má vařit dlouho, teda ne vařit, ale nechat táhnout, proto se v hospodách dělá přes noc, já teda papiňákuju :lol:

• Citovat
  • Upravit
15054
21.12.11 19:27

já se papiňáku bojím :lol: letos mi ho chtěla dát tchýně k Vánocům :cert: jsem jí rychle vyvedla z omylu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
21.12.11 19:41
dzarunka píše:
já se papiňáku bojím :lol: letos mi ho chtěla dát tchýně k Vánocům :cert: jsem jí rychle vyvedla z omylu :lol:

já se bála taky, ale teď jsou fakt super než dřív, většinou mají dvojitou pojistku, takže ti nevlítne třeba do oka :lol: miluju papiňák :* :lol: ale třeba guláš vařím klasicky, to je lepší než v papiňáku ;)

• Citovat
  • Upravit
46669
21.12.11 19:57

Tu roládku s knedlíkem a špenátem bych si dala hned. Jestli byla vysušená, netuším, ale byla k ní nějaká prima šťáva, mňam! Taková jídla můžu…

Papiňáku jsme se taky bála. Loni jsme k Vánocům dostala hned dva a nemůžu si vynachválit. Do té doby jsem nedělala hovězí, protože se to muselo cmudit hodiny. Teď si pochutnáváme na roštěné, ptáčcích, vývarech :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.12.11 20:05

Mě se dnešní menu líbilo ale ten dezert nevím no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie