Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zizalka píše: Žádný mimino už fakt není… A když to byl kvalitní párek, tak proč ne?Náš mladej ho má často k večeři. Je alergik, pečivo nemůže, tak jsem ráda, když se po něčem nedusí a neosype.
Kupujeme párky E-free. Jsou bez éček a s velkým podílem masa.
kde je mají? nežebych v půlroce uvažovala nad párkem
, ale jednou se to třeba může hodit
Taky bych nešílela z jednoho párku, třeba mu ho nedávají denně
. Já ho Ondrovi dám s kaší tak jednou dvakrát do měsíce a nevidím v tom problém ![]()
elanaa píše:Zizalka píše: Žádný mimino už fakt není… A když to byl kvalitní párek, tak proč ne?Náš mladej ho má často k večeři. Je alergik, pečivo nemůže, tak jsem ráda, když se po něčem nedusí a neosype.kde je mají? nežebych v půlroce uvažovala nad párkem
Kupujeme párky E-free. Jsou bez éček a s velkým podílem masa.![]()
, ale jednou se to třeba může hodit
Nevím, odkud jsi, ale u nás v Praze jsou třeba v Albertu (hypermarket).
KPKristy píše:
Taky bych nešílela z jednoho párku, třeba mu ho nedávají denně. Já ho Ondrovi dám s kaší tak jednou dvakrát do měsíce a nevidím v tom problém
Taky malému sem tam párek dám..Má je rád,tak proč ne?
Cože? Tereza mu dala párek?
4 letýmu klukovi, že se nestydí!!! ![]()
Hodaka píše:
Cože? Tereza mu dala párek?4 letýmu klukovi, že se nestydí!!!
Příšerná matka, to hraničí s týráním
A já se asi půjdu zastřelit, protože jsem stejná
![]()
Hodaka píše:
Jako proč,proboha?Jako jednou za čas,mu to snad neuškodí,ne?Třeba to byl nějaký kvalitní párek,co můžeme vědět?
Silwinka87 píše:Hodaka píše:Jako proč,proboha?Jako jednou za čas,mu to snad neuškodí,ne?Třeba to byl nějaký kvalitní párek,co můžeme vědět?
Myslím, že to Hodaka myslela ironicky
Když si přečteš diskuzi o kousek zpátky…
Silwinka87 píše:Hodaka píše:Jako proč,proboha?Jako jednou za čas,mu to snad neuškodí,ne?Třeba to byl nějaký kvalitní párek,co můžeme vědět?
Aha,už vidím toho smajlíka,sorry..
![]()
Já že zase nějaká přecitlivělá matka.. ![]()
Silwinka87 píše:Silwinka87 píše:Aha,už vidím toho smajlíka,sorry..Hodaka píše:Jako proč,proboha?Jako jednou za čas,mu to snad neuškodí,ne?Třeba to byl nějaký kvalitní párek,co můžeme vědět?
![]()
![]()
Já že zase nějaká přecitlivělá matka..
To jo, nevýhoda netové komunikace ![]()
Jo jo..To máš recht.. ![]()
Právě jsem to přečetla jen ve spěchu a všimla jsem si toho až pak.. ![]()
Jsem zvědavá na dnešní vaření..V 18.00 s panem chytrým.. ![]()
jj ironicky ![]()
Taky se na dnešek těším, ale nevím jak to stihnu, musím na nákup, to jou stresy pořád
![]()
Asi bych se měla stydět ale dcera taky jí br.kaši s párkem.Občas děláme i párek v rohlíku
.Ale zas mě těší,že nejsem sama kdo to dělá.
Dnešní díl neuvídím páč jdeme po dlouhý době s mužíčkem na večeři.
Ahoj všem, taky na Prostřeno někdy koukám. Včera jsem VIP díl viděla a Krampol byl fakt divnej ![]()
Jinak k těm párkům. Pro maminky, které se při slově párky (obzvláště když je jí cizí 4leté dítě a nikdo neví jaké a jak často) pohoršují - tak z těchto párků byste třeba omdlívat nemusely
![]()
Ach jo, já na párcích nevidím nic děsivého! Jsou horší věci. Dáváte dětem občas lízátko? Nebo bonbon? Dle mně stejné jako jednou měsíčně párek. Však i zelenina je plná bůhví čeho a toho se nikdo nebojí. Ale to už je OT, pardón…